2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Babouček vystřílel českokrumlovskému Slavoji první vítězství


Branky


0

Ve druhém divizním kole si zelenobílí připsali první bodový zisk. Zdolali sympaticky si počínajícího soupeře, který svým výkonem naznačil, že je jen otázkou času, kdy začne také bodovat. O výsledku rozhodl střelecky disponovaný Babouček, který zúročil bojovnost celého týmu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po jednom gólu na obou stranách

Domácí začali aktivně a již ve 2. minutě se s míčem prokličkoval houštinou těl ve vápně Wagner, hrající na pro něho nezvyklém místě podhrotového útočníka. Střela mu však nesedla a letěla vysoko nad. Po chvíli zvedl domácí prapor Jiří Babouček, k němuž se dostal balón po rohu Nováka, a nadvakrát ho dopravil do sítě. Za deset minut mohl přidat svůj druhý zápis po kolmici Nováka, ovšem prováhal rozhodující okamžik a brankář byl rychlejší. Z další akce Nováka, jenž po standardce pálil z vápna k levé tyči, se také neurodilo, proti byl nešťastně Klivanda, od něhož se parťákova rána odrazila mimo branku.

 

Krásný fotbalový okamžik přišel ve 34. minutě. Výtečný přímý kop agilního Nováka vytlačil ještě lepším tygřím skokem brankář Pfleger a dobíhající Babouček již neměl dostatečný prostor. Vzápětí se branky dočkali i hosté, připsal si ji po rohu hlavičkou zcela volný Jan Peterka. Góly byly na spadnutí ještě těsně před koncem první půle. Nejdříve pronikl do vápna s chutí hrající Babouček, skvěle se uvolnil, ovšem dostal se s balónem bezprostředně do gólmana a trefil ho. Neuspěl ani Peterka, jehož další hlavičku skvěle na lajně zpacifikoval Š. Beránek.

Začátek poločasu opět pro Baboučka

Také druhý poločas zahájil gólovým zápisem Jiří Babouček. Tentokrát efektně přes hlavu trefil přesně levý kout brány. Vzápětí mohl dokonat hattrick, ale tutovku nezúročil. V 75. minutě dostal Persán skvělou nabídku po jednom z mnoha excelentních centrů Kabeleho od pravé lajny, míč mu těsně před nápřahem skočil a letěl pak jen mimo tyče. Z protiútoku podržel domácí akcie skvělým zákrokem Š. Beránek. Plzeňáci potom vrhli všechny síly do útoku, byli více u míče, ale domácí borci je do šance nepustili. Jedinou výjimkou byla nepovedená střela střídajícího Machta zpoza vápna.

 

Slavojáci tak úspěšně zahájili velmi obtížný dvanáctidenní cyklus. Již ve středu 19. srpna si doma předehrávají zápas 4. kola s Novým Strašecím, v sobotu 22. srpna dopoledne jedou do Jindřichova Hradce a ve čtvrtek 27. srpna připravili sobě a svým fanouškům fotbalový svátek, když do Českého Krumlova přijede k utkání 2. kola Poháru FAČR druholigové Dynamo České Budějovice.
(autor: František Lippl)



Ohlasy k zápasu



SK Petřín Plzeň
J. Kural (ZČE Plzeň): "Domácí byli trošičku lepší, vypracovali si nějaké šance, nás podržel brankář Pfleger. Naše šance jsme v podstatě nedokázali ani zakončit, kdy jsme snad čtyřikrát běželi dva na jednoho a poslední přihrávka byla vždycky na obránce. Oba góly jsme dostali klasicky ze standardních situací."



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - J. Kabele [-] , M. Klivanda [-] , M. Dudák [-] , M. Svoboda [-] - F. Persán [-] (89. J. Rozkošný [-] ) , M. Kroupa [-] , V. Novák [-] , M. Rytíř [-] (69. V. Jakeš [-] ) - J. Wagner [-] , J. Babouček [-] (81. J. Peťule [-] )

SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - M. Vít [-] , J. Levý [-] (57. J. Šulc [-] ) , V. Světlík [-] , L. Zoubek [-] - M. Fillinger [-] (71. P. Škarda [-] ) , P. Bednář [-] (87. M. Hejnal [-] ) , V. Lisý [-] , P. Papáček [-] (78. P. Bendl [-] ) , M. Vohrna [-] - J. Peterka [-] (87. P. Macht [-] )

ŽK: 26. J. Wagner , 77. M. Klivanda - 63. P. Papáček .
Hráči zápasu: J. Kabele , Š. Beránek , J. Babouček - T. Pfleger .
Místo: tráva. Počet diváků: 165.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.