1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovicko bez problému porazilo Rokycany


Branky


41. P. Jindřich - 15. O. Vrabec , 45. D. Hájek , 92. T. Srp
0

Po velmi dobrém výkonu si středočeský tým připisuje tři body, vyhrát mohl klidně větším rozdílem...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól(y) do šatny

Prvních dvacet minut se hrálo jen na jednu bránu, a to na bránu Rokycan. Hosté byli lepší snad ve všech směrech, domácí se k ničemu nedostali. Hořovický tým si vytvořil hodně šancí, první z nich se ujala v 15. minutě, kdy se prosadil Ondřej Vrabec. Průběh poločasu byl i nadále stejný, až přišla 41. minuta a vyrovnání. Domácí měli k dispozici standardní situaci a po ní se k dorážce dostal Petr Jindřich, který upravil na 1:1. Hořovicku však netrvalo dlouho, než si vzalo vedení zpět na svou stranu. Pár okamžiků před koncem poločasu Nademlejnský vysunul Farkaše, který dával před prázdnou bránu Danielovi Hájkovi - 1:2.

Potvrzení výhry až v nastavení

Hořovicko dál ovládalo utkání, domácí celek si nevytvořil ani žádnou větší šanci. Naopak hosté si vytvářeli příležitosti ke skórování jak na běžícím páse, ujala se nakonec až ta poslední, kdy se pár sekund před finálním hvizdem rozhodčího prosadil střídající Tomáš Srp.

 

Středočeský tým tak slaví druhou výhru v řadě a dál stoupá tabulkou. 



Ohlasy k zápasu



SK Hořovice
L. Kaufman (Hořovicko): "Myslím si, že jsme měli celý zápas ve svých rukách a zaslouženě jsme vyhráli. Zase, rozdíl mohl být mnohem vyšší, třeba až 5:1. Opět jsme zahodili spoustu šancí. Celý mančaft hrál velmi dobře."



Sestavy


FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Krčál [-] , P. Grambal [-] , Š. Špic [-] , L. Aubrecht [-] - J. Procházka [-] , P. Aubrecht [-] , M. Černý [-] - R. Kropáček [-] , P. Jindřich [-] , A. Heller [-]

SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Bežó [-] , L. Kaufman [-] , J. Vaníček [-] , J. Šmíd [-] - D. Farkaš [-] , J. Mojdl [-] , T. Březina [-] , M. Nademlejnský [-] , O. Vrabec [-] - D. Hájek [-]

ŽK: 18. J. Procházka , 58. P. Grambal - 20. D. Farkaš , 29. J. Šmíd . ČK: 91. M. Černý .
Hráči zápasu: J. Mojdl .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.