1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 10:30

3.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Jindřichově Hradci rozhodl až penaltový souboj


Branky


0

Kopaná v Jindřichově Hradci góly nepřinesla, diváci se tak dočkali až při dodatkové střelbě ze značky pokutového kopu. V ní byli úspěšnější domácí a po zásluze berou dva body. Na Slavojáky, kteří zatím marně bojují s herní krizí infikovanou už při premiéře v Milevsku, zbyl jeden....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní čtvrthodinka

Na specifickém hřišti na náhradním Tyršově stadionu dnešní dopolední divizní derby moc fotbalovosti nenabídlo. Oba soupeři překonávali střed hřiště nákopy, většina z nich však neposloužila k dalšímu rozvinutí útoku. Kdo se opozdil s příchodem, přišel o to nejfotbalovější, protože první čtvrthodina alespoň navnadila. Již ve druhé minutě domácí Jaroš vzal nohy na ramena na pravém křídle, ale gólman Trnka byl na místě. Po chvíli hostující kapitán Klivanda na poslední chvíli zažehnal nebezpečí v podobě centru neomylně mířícím na zcela volného Kučeru nabíhajícího do vápna. V 6. minutě se prezentoval svou parádní disciplinou Kabele, ovšem jeho výstavní centr od pravé lajny na zadní tyč nabíhající Wagner promáchl. Další příležitost si připravil P. Svoboda, když výborně zpracoval balón, bez váhání pálil, radost mu zkazil - byť s problémy - brankář Hulík. Ve 14. minutě se dostal k míči na hranici ofsajdu domácí Jaroš, řítil se na Trnku, ten loženku vytěsnil na roh.

Pak diváci mohli zamířit na pivo či párek, protože o nic by stejně nepřišli. Pozdvižení nastalo až v samém závěru první půle. Ve 37. minutě Císař z trestňáku na rohu šestnáctky vyprášil svou dělovkou zeď. Dvě minuty před koncem ukázal krásný průnik Šenkýř s balónem přilepeným na kopačkách, domácí příznivci nejdříve s úžasem zírali a vzápětí po šajtli do ofsajdu jen zklamaně vzdychli. Hodně vzruchu přinesly poslední vteřiny úvodního poločasu. Domácí dopravili míč do sítě, ale jásot byl předčasný, protože asistent signalizoval ofsajd. Jak posléze již bez emocí potvrzovali i féroví domácí fandové sedící na ofsajdové hraně, správně.

Druhá půle moc krásy nepobrala

Po změně stran se spíše bojovalo a běhalo, než hrál fotbal. Aktivnější domácí dvakrát nechali vyniknout gólmana Trnku, jenž po dvou dnech od středeční předehrávky s Novým Strašecím potvrdil svou skvělou fazonu. Zejména když výtečně vytlačil na roh přímák Kluzáka a bravurně vytáhl ze šibenice ránu Koutného. Slavojáci se předvedli průnikem mladíka Persána po křídle, ale na razantnější a přesnější zakončení mu už nezbylo dostatek sil.

Bod navíc pro Hradec

Po dělbě bodů tak o druhém bonusovém za dodatečné penalty rozhodli spravedlivě pro sebe Jindřichohradečtí, když se ani jednou nemýlili. Pokutové kopy začínal českokrumlovský Wagner, který napálil míč na horní část břevna. Pak se bez problémů trefili domácí Slavík, Kluzák, Císař a Koutný, za hosty Novák, Kabele, Kroupa, gólman Trnka trefil Rešla, jenž na penalty vystřídal v bráně Hulíka.

(autor: František Lippl)



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] (90. L. Rešl [-] ) - J. Strejček [-] , T. Beránek [-] , V. Císař [-] , M. Šenkýř [-] - J. Kluzák [-] , R. Koutný [-] , M. Slavík [-] , P. Pěnka [-] - V. Kučera [-] , P. Jaroš [-] (81. O. Černoch [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - J. Kabele [-] , M. Klivanda [-] , M. Dudák [-] , M. Svoboda [-] - J. Wagner [-] , M. Kroupa [-] , V. Novák [-] , F. Persán [-] (90. P. Vnuk [-] ) - M. Rytíř [-] (85. J. Houska [-] ) , P. Svoboda [-]

ŽK: 75. P. Pěnka - 69. J. Wagner .
Hráči zápasu: M. Šenkýř - M. Trnka .
Místo: tráva. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.