Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovicko doma nezaváhalo. Odneslo to Roudné


Branky


0

Středočeský celek celé utkání jasně dominoval, hattrickem se zaskvěl Ondřej Vrabec...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva pozdní góly

Jeden z taháků 4. kola Divize A nabídla mužstva Hořovicka a Malše Roudné, málokdo by ale řekl, že se dočkáme tak jednoznačného průběhu a výsledku. 

 

Hořovicko na svého soupeře vlétlo a už v 9. minutě se poprvé radovalo. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Jakub Vaníček. Dále se pokračovalo ve hře jen na jednu bránu, spoustu příležitostí domácí nevyužili. Ve 38. minutě začalo představení Ondřeje Vrabce. Hned jeho první gól byl ten nejhezčí. Při svém individuálním průniku přešel přes tři hráče hostů, z nichž ho dva faulovali, a ještě dokázal křižnou ranou překonat jinak skvěle chytajícího Konečného v brance Roudného. O čtyři minuty později odskočili domácí na rozdíl třech branek, když Štěpnička vysunul Daniela Hájka a ten přehodil brankáře.

Hattrick hero

Na začátku druhého dějství domácí tým zaspal, čehož využili Malšané a Jakub Píša snížil. Jiskru naděje avšak hořovičtí velmi rychle uhasili, v 55. minutě si Ondřej Vrabec dvakrát zasekl balón ve vápně, vypálil levou nohou a zamířil přesně k přední tyči. Za dalších osm minut dokončil Ondřej Vrabec svůj hattrick. Po závaru ve vápně dopravil odražený míč do opuštěné branky, domácí fanoušci se zaradovali popáté. 

 

Ledabylý výkon Jihočechů byl tak po zásluze potrestán, Hořovicko potvrzuje, že bude letos patřit k favoritům soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
L. Kaufman (Hořovicko): "Hráli jsme výborně, musím říct, že jsme byli celý zápas lepší. Mohli jsme přidat i další góly. Myslím si, že Roudné bylo rádo, že odjelo jen s pěti brankami. Lidé, kteří přišli, se museli fotbalem z naší strany bavit. Celá záloha by si zasloužila být v nominaci na nejlepší hráče utkání, vypíchl bych ale určitě Ondru Vrabce, který dal hattrick. Hlavně jeho první branka byla krásná. "

TJ Malše Roudné
F. Mertl (Malše Roudné): "Od začátku byli domácí jednoznačně lepší, vyhrávali osobní souboje. My jsme na to kluky připravovali, ti to ale absolutně nezvládli. Výkon od hráčů považuji za velmi lajdácký, takže zasloužená výhra domácích. Můžeme být rádi, že jsme nedostali daleko víc. Gólman nám ještě chytil tři góly, trefili tyčku. Jednoznačně zasloužená výhra domácích."



Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Šmíd [-] , J. Vaníček [-] , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] (81. I. Zítka [-] ) - J. Štěpnička [-] (75. T. Březina [-] ) , D. Farkaš [-] (72. V. Zítek [-] ) , M. Nademlejnský [-] (77. M. Pelikán [-] ) , J. Mojdl [-] , O. Vrabec [-] - D. Hájek [-] (66. T. Srp [-] )

TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - T. Lonsmín [-] , P. Kössl [-] , M. Průcha [-] , D. Lerch [-] (80. P. Turek [-] ) - D. Chytrý [-] (46. F. Král [-] ) , R. Otepka [-] , T. Trněný [-] , J. Píša [-] (76. D. Rottenborn [-] ) , L. Vávra [-] - M. Jasanský [-]

ŽK: 61. M. Nademlejnský - 27. T. Lonsmín .
Hráči zápasu: O. Vrabec .
Místo: tráva. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.