Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Série pokračuje. Tatran zdolal plzeňské ZČE


Branky


0

Gólově bohatý první poločas a dramatické poslední minuty zápasu. 525 diváků se na fotbale v Sedlčanech znovu rozhodně nenudilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly a divoký závěr

Od prvních minut se hrál divoký fotbal nahoru – dolů. Oba celky předváděly atraktivní podívanou. V 8. minutě musel poprvé zasahovat domácí gólman Capouch, o pár okamžiků později se prezentoval střelou Kdolský, nezamířil však přesně. Tatran šel do vedení v 15. minutě. Kdolský našel Němce, který posunul na nabíhajícího Petra Matouška. Jeho střela k tyči rozvlnila síť a rozradostnila diváky. Za další čtyři minuty se vytáhl hostující brankář Příhoda, když špičkou kopačky vytěsnil pokus Němce, kterému šanci připravil kolega z útoku Senft. ZČE bleskově zahájilo protiútok a na zadní tyči nikým nehlídaný Petr Papáček neměl problém vyrovnat. Po půlhodině hry se krásnou střelou blýskl Němec, neuvěřitelný zákrok ale předvedl Příhoda. 34. minuta přinesla druhý gól domácích. Hostující bek smetl ve vápně unikajícího Kdolského a kapitán Petr Pešek se z penalty nemýlil. Hosté ale srovnali, když Kvěchovu chybu zužitkoval Petr Bednář. Závěr poločasu jednoznačně patřil plzeňskému celku, nejprve nastřelil tyč a poté dokonce kopal penaltu po Vystydově faulu. Papáček nicméně nechal vyniknout Capoucha a neproměnil. Oba týmy tak šly do šaten za nerozhodného stavu 2:2.

Last minute

Druhý poločas byl jasně v režii Tatranu. Po bouři v kabině hostující celek k žádné větší šanci nepustil, sám ale dlouhé minuty nedokázal skórovat. Postupem času docházely hostům síly, čehož sedlčanští využili. V 90. minutě byl ve vápně faulován Němec a míče se znovu chopil Petr Pešek. Ani podruhé nezaváhal a domácí se ujali vedení. Hosté vrhli všechny síly do útoku, ale ztratili balón. Dvořák ihned poslal po lajně přihrávku Sirotkovi, ten z první našel Dominika Němce a jeho střela na přední tyč znamenala uzavření skóre na 4:2.

 

Foto: David Štverák, celou fotogalerii naleznete na tomto odkazu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
M. Kdolský (Tatran Sedlčany): "Byl to náročný zápas pro obě mužstva, hrálo se ve velkém horku a ke konci zápasu už byli hráči vyčerpaní, včetně mě. První půli jsme nehráli to, co jsme si v kabině řekli, až moc jsme se nechávali zatlačit na vlastní půlku. I když jsme dvakrát vedli, nedokázali jsme vedení udržet. Za stavu 2:2 nás podržel Pavel Capouch, když zneškodnil penaltu. Kdyby proměnili, zápas by asi vypadal jinak. V kabině jsme si řekli, že druhá půle musí vypadat jinak. Nevypustili jsme ani jeden souboj a odměnou pro nás byly dva vstřelené góly v závěru zápasu. Předvedená hra asi nebyla podle našich představ, ale když se nedaří, musí se to ubojovat, a to se nám povedlo i díky opět skvělým fanouškům."

SK Petřín Plzeň
J. Kural (ZČE Plzeň): "Krásné fotbalové prostředí, znovu přišlo hodně lidí, povzbuzovali. Závěr pro nás byl smutný, o penaltě v 90. minutě jsem hodně přesvědčen, že nebyla. Chtěl jsem si ji prohlédnout, ale video jsem neviděl. První poločas nabídl výborný fotbal od obou stran, bohužel jsme na konci půle nedali penaltu."



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - T. Řehák [-] , J. Vystyd [-] , T. Brotánek [-] , P. Pešek [-] - L. Soldát [-] (70. M. Sirotek [-] ) , K. Kvěch [-] , P. Matoušek [-] (68. M. Dvořák [-] ) , M. Kdolský [-] (82. J. Čejda [-] ) - D. Němec [-] , T. Senft [-]

SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - M. Hejnal [-] (65. M. Fillinger [-] ) , V. Světlík [-] , L. Zoubek [-] , J. Šulc [-] - P. Bednář [-] , P. Papáček [-] (84. J. Levý [-] ) , P. Škarda [-] , M. Vohrna [-] - V. Lisý [-] (80. P. Bendl [-] ) , J. Peterka [-] (87. P. Macht [-] )

ŽK: 63. P. Matoušek - 57. M. Hejnal , 90. J. Příhoda .
Hráči zápasu: D. Němec , P. Capouch - J. Příhoda .
Místo: Taverny. Počet diváků: 525.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.