0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:15

5.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další čtyřgólové vítězství Aritmy, ZČE utržilo doma debakl


Branky


33. M. Ambrus , 61. O. Rybka , 66. O. Rybka , 68. M. Macek
0

Pražský celek pokračuje ve skvělých výkonech, ZČE nebylo žádnou větší překážkou...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ospalá první půle

Hned od počátku utkání měli hosté více míč na svých kopačkách, kombinačně svého soupeře přehrávali. Do prvního zakončení se v 6. minutě dostal Ambrus, jeho rána byla ale zablokována jedním z domácích stoperů. Po čtvrthodině hry se pomalu do jediné šance utkání dostali plzeňští, konkrétně kapitán Vohrna. Jeho samostatný únik ze strany skončil prudkou střelou přibližně metr nad branku. Dále si příležitosti ke skórování vytvářela už jen Aritma. Z pravé strany posunul Kabele míč Madejovi, jenž mu elegantně patičkou vrátil, na poslední chvíli ale dokázala domácí defenziva zblokoval Kabeleho pokus na rohový kop. Z něj dobře hlavičkoval stoper Ksandr, ZČE však dokázalo vykopnout míč z brankové čáry mimo nebezpečí. Další šance přišla znovu z pravé strany, kdy Rybka vysunul Madeje, ten si zasekl balón podél obránce a odcentroval. Na jeho pas si naběhl Macek a trefil tyč! Akce ale pokračovala, Aritma obléhala vápno domácích. Kabele vybídl krásnou kolmicí za obranu nabíhajícího Modra, krajní obránce modrobílých dal míč pod sebe na Martina Ambruse a Aritma se po zásluze dostala do vedení. 

Tři slepence

Druhá půle byla divácky mnohem atraktivnější narozdíl od ospalého úvodního dějství. Hned několik okamžiků po rozehrání dostal Rybka pěknou příhrávku od Ambruse, zakončoval špičkou kopačky, ale minul bránu. V 61. minutě se hosté dostali do dvougólového vedení. Po pravé straně utekl Kabele a naservíroval Ondřeji Rybkovi gól do prázdné brány. Aritma nepolevila, ba naopak. Za dalších pět minut přišel třetí gól. Z levé strany dal Modr zpětnou přihrávku pod sebe na velké vápno, Mackovu střelu gólman Pfleger vyrazil jen ke Kabelemu, který ho ani nadvakrát nedokázal propálit. Díky Kabeleho důrazu se balón odrazil k Ondřeji Rybkovi, před nímž zela prázdná brána - 0:3. Dva slepené góly srazily domácí celek do kolen, to ale netušil, že další branka přijde už za dvě minuty. Střídající Pánek dostal balón za obránce, patičkou přihrál nabíhajícímu Martinu Mackovi, který postupoval sám na bránu. Udělal gólmanovi kličku a zasunul míč do prázdné brány. Zbylých dvacet minut si Aritma pohlídala, domácí si nic nevypracovali.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
J. Kural (ZČE Plzeň): "Z naší strany to dnes bylo hodně slaboučké. Hosté po zásluze vyhráli. Podali jsme zatím nejslabší výkon ze všech zápasů, co jsme doposud v tomto ročníku v divizi odehráli."

SK Aritma Praha
T. Kubr (Aritma Praha): "Určitě jsme spokojeni s výhrou. První poločas byl takový ospalý, přizpůsobili jsme se tempu domácích, naštěstí jsme dali první branku. V kabině jsme si řekli, že takhle by to dál nešlo. Musím říct, že kluci k tomu druhou půli přistoupili tak, jak měli. Byli důraznější v soubojích, hladovější. Druhý a třetí gól naše zlepšení v podstatě dokumentovaly. Myslím si, že jsme zaslouženě zvítězili. Vyzdvihl bych Kabeleho, který výborně pracoval na pravé straně, připravil několik velice dobrých příležitostí pro spoluhráče. Dále se zápas povedl střídajícímu Pánkovi, i když nešel od začátku, tak k zápasu přistoupil výborně a hru oživil."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - M. Hejnal [-] , L. Zoubek [-] (79. J. Levý [-] ) , M. Fillinger [-] , J. Šulc [-] - V. Lisý [-] , P. Bendl [-] (63. M. Brácha [-] ) , P. Škarda [-] (71. P. Macht [-] ) , P. Papáček [-] , M. Vohrna [-] - J. Peterka [-]

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - F. Turbák [-] , O. Ksandr [-] , O. Cheremisin [-] , T. Modr [-] (88. M. Šupina [-] ) - M. Macek [-] (76. T. Volek [-] ) , M. Ambrus [-] , L. Hrabák [-] , J. Kabele [-] - T. Madej [-] (63. I. Pánek [-] ) , O. Rybka [-] (82. I. Bogár [-] )

ŽK: 7. P. Bendl .
Hráči zápasu: I. Pánek , J. Kabele .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Průcha Miroslav - Němec Václav, Kramlová Eliška.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.