R. Otepka 17. (p.)
P. Turek 83.
P. Turek 90.
4:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

5.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka 5. kola přinesla dramatickou podívanou


Branky


17. R. Otepka (p.) , 83. P. Turek , 90. P. Turek - 20. J. Chvojka , 38. P. Krejčí , 58. F. Róth
0

Ve sváteční středu se utkali roudenští fotbalisté s hosty z Plzně, díky pokutovému kopu brzy vedli. Doubravka ale třemi góly otočila průběh zápasu ve svůj prospěch a dlouho to vypadalo, že si odveze všechny body. Malšané však nepolevili a vysunutý stoper Turek dvěma góly v poslední desetiminutovce srovnal na 3:3. V penaltách se následně usmálo štěstí na domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doubravka otočila už v prvním poločase

Úvod utkání patřil domácím, zatlačili svého soupeře. Doubravka působila zakřiknutě, ležela na ní deka z prohry v Rokycanech v posledním kole. Za prvních dvacet minut se prakticky nedostala za půlku! Roudenští si vytvořili dobré šance, jednou střílel vedle Jasanský a podruhé spolehlivě zasáhl hostující gólman Turek. V 17. minutě zahrávali Jihočeši trestný kop a po nastřelené ruce se kopala penalta. Tu s přehledem proměnil veterán Rudolf Otepka a poslal svůj tým do vedení.

 

Hosty inkasovaná branka probudila a hned za tři minuty vyrovnali. Pavel Chvojka utekl po straně a pěknou střelou z dvaceti metrů donutil Hajduška lovit míč ze sítě. Malšané znervózněli, přestali hrát a ve 39. minutě dokázala Doubravka zápas otočit. Po standardní situaci vybojoval míč ve skrumáži Morávek a posunul ho na Pavla Krejčího, který si poradil na jedničku a skóroval.

 

Turek versus Turek

Do druhého poločasu chtěli domácí vstoupit náporem a brzy srovnat. Jenže místo gólu na 2:2 přišlo navýšení skóre na druhé straně. Po pěkné kombinaci Plzeňáků špatně odhlavičkoval míč jeden z obránců Roudného a útočník Ferenc Róth přeloboval gólmana Hajduška. Čas ubíhal a domácí byli donuceni přeskupit řady a změnit rozestavení na 3-4-3.

 

Na hrot se vysunul stoper Turek, což se později ukázalo jako skvělý tah trenérů Mertla a Bernáta. V 83. minutě vyrazili Malšané do rychlého brejku, centrovaný míč gólman Turek jen vyrazil před sebe a nedohodnutí s obranou využil Pavel Turek, jenž dorážel do prázdné brány. Drama pak vyvrcholilo v samém závěru nastaveného času, když Pavel Turek vyhrál souboj se stoperem a křížnou střelou z dvaceti metrů vyrovnal na 3:3!

Penalty jako odměna pro domácí

Také v penaltách vidělo 150 přihlížejících diváků krásnou přestřelku, v prvních šesti sériích nikdo nechyboval! V té sedmé se trefil ale pouze Daniel Lerch a druhý bod tak získali šťastní Malšané.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Trenér F. Mertl: "Musím říct, že jsme doslova získali body. Chtěli jsme samozřejmě tři, ale po průběhu utkání jsem nesmírně rád za dva body. Už to s námi vypadalo špatně, cením si toho, že kluci dřeli a makali až do konce. I takový je fotbal, kdybychom se na zápas po třetím gólu Doubravky vyflákli, tak by se nám asi srovnat nepodařilo. Povedlo se nám i přeskupení řad a všechno to tak sedlo, že jsme vyrovnali. Ale bylo to s velkou dávkou štěstí, protože hosté dobře bránili a my moc vyložených šancí neměli. Dnes se k nám zkrátka přiklonilo štěstí. Pochválil bych všechny kluky, určitě bych ale vyzdvihl Pavla Turka, který nejdříve v obranné části hrál dobře a pak po přesunutí do útoku dal dva góly."

SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: "Až na ten začátek, kdy na nás ještě evidentně ležela minulá prohra ze zápasu v Rokycanech, si myslím, že jsme podali slušný výkon. Získali jsme nakonec jen bod. Náladu nám zkazil samozřejmě závěr, kdy jsme ještě v 80. minutě vedli 3:1 a nedokázali ten zápas dotáhnout do konce. Hlavně branka na 3:3 mrzí, kdy jsme z taktického hlediska špatně zareagovali, i když tam asi byl faul a přistrčení našeho hráče. Velmi dobrý zápas odehráli Lukáš Filipec a Patrik Vyleta."



Sestavy


TJ Malše Roudné
K. Hajdušek [-] - P. Kössl [-] (60. T. Lonsmín [-] ) , P. Turek [-] , D. Tomášek [-] , D. Lerch [-] - O. Otepka [-] (75. L. Vávra [-] ) , R. Otepka [-] , E. De Lima [-] (60. D. Chytrý [-] ) , T. Trněný [-] - J. Píša [-] , M. Jasanský [-]

SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - J. Chvojka [-] , P. Knakal [-] , D. Novák [-] , P. Krejčí [-] - L. Filipec [-] (84. P. Švec [-] ) , D. Sýs [-] (89. M. Ungr [-] ) , D. Brabec [-] , P. Morávek [-] , P. Vyleta [-] - F. Róth [-] (78. F. Kuťák [-] )

ŽK: 61. J. Píša , 66. T. Trněný - 80. L. Filipec , 82. D. Novák , 90. J. Chvojka .
Hráči zápasu: P. Turek - L. Filipec , P. Vyleta .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vodrážka Dan - Čechlovský Ondřej, Kvaček Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.