3:1
(2:1)
27. P. Švec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovicko vyhrálo popáté v řadě


Branky


6. D. Hájek , 38. J. Vaníček , 90. L. Kaufman (p.) - 27. P. Švec
0

Domácí se rychle dostali do vedení, v prvním poločase byly k vidění celkem tři branky. O výsledek se ale museli hořovičtí strachovat až do poslední minuty, Doubravka se jen tak nechtěla vzdát. Tři body zůstaly ve středních Čechách a Hořovicko se dělí o první místo s pražskou Aritmou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra se třemi góly

Hořovicko se prosadilo už v 6. minutě, po Nademlejnského pasu si naběhl za obranu Daniel Hájek a šajtlí proměnil. Doubravku inkasovaná branka ale do kolen nesrazila, hrála velmi dobře a Hořovicko nebylo tolik dominantní na balónu, jako běžně bývá. Hra byla vyrovnaná, hosté rozjeli show po stranách, kdy zasypávali domácí obranu povedenými centry. Jeden z nich také dokázali zužitkovat, když se trefil Pavel Švec. Po vyrovnání spálili domácí několik velkých šancí, gól pak přeci jen vstřelili. Ve 38. minutě zahrávali rohový kop, dva hostující hráči promáchli a balón vesele doskákal až k Jakubovi Vaníčkovi, jenž vrátil vedení středočeskému klubu.

Kapitánova pojistka až v samém závěru

Druhý poločas Doubravka ještě zlepšila svůj výkon a dokázala domácí zatlačit. Držela balón více na svých kopačkách, stoprocentní šanci si však nevytvořila. Herco v brance Hořovicka pochytal všechny vysoké balóny a držel akcie svého týmu. Postupem času si naopak domácí vytvořili další velké šance, především tutovka střídajícího Srpa, kdy udělal kličku gólmanovi a vystřelil, volala po gólu. Jeho rána ale byla slabá a pomalá a jeden z dobíhajících obránců Doubravky stihl míč vykopnout z brankové čáry. V 90. minutě byl pak za cenu faulu stažen ve vápně unikající Zítek a nařízenou penaltu proměnil kapitán Luděk Kaufman.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
L. Kaufman (Hořovicko): "Doubravka přijela na nás velice dobře připravena, tentokrát jsme nedrželi balón tak jako v jiných zápasech. Soupeř nám zdatně sekundoval jak v rychlosti, tak v kombinaci. Hosté hrozili hlavně po stranách. Chvilkami Doubravka hrála a my si vytvářeli stoprocentní šance. Za celý zápas jsme jich měli hodně, ale strašně moc jsme jich neproměnili. To je naše velká slabina, neumíme proměňovat tutovky. Díky tomu byl zápas otevřený až do posledních minut. Za vítězství jsme rádi, Doubravka byla zatím nejsilnějším soupeřem, se kterým jsme hráli. Zápas se povedl gólmanovi Hercovi, podržel nás, pochytal vysoké centry ze strany, za gól nemohl."

SK Senco Doubravka
P. Vaigl (Doubravka): "Myslím si, že jsme úplně nezklamali, nedostávali jsme se ale do vyložených šancí. Byli jsme Hořovicku vyrovnaným soupeřem, k zisku bodů to ale nakonec nestačilo."



Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Šmíd [-] , J. Vaníček [-] , L. Kaufman [-] , A. Rampa [-] - O. Vrabec [-] , J. Mojdl [-] , T. Březina [-] (90. I. Zítka [-] ) , M. Nademlejnský [-] (87. V. Zítek [-] ) , J. Štěpnička [-] (62. D. Farkaš [-] ) - D. Hájek [-] (80. T. Srp [-] )

SK Senco Doubravka
V. Bouzek [-] - J. Chvojka [-] (74. T. Zajíček [-] ) , D. Novák [-] , P. Knakal [-] , P. Petrželka [-] - F. Soukup [-] , P. Morávek [-] (64. M. Ungr [-] ) , P. Vyleta [-] , D. Sýs [-] (46. L. Filipec [-] ) , D. Brabec [-] (83. T. Navrátil [-] ) - P. Švec [-]

ŽK: 68. O. Vrabec - 83. L. Filipec , 85. P. Knakal , 90. P. Petrželka .
Hráči zápasu: M. Herco .
Místo: tráva. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Štuk Jaromír - Kouba Štěpán, Rejžek Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.