Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:30

7.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Psohlavec hattrickem porazil Hořovicko


Branky


0

V přímém souboji o minimálně dočasné první místo v tabulce se střetly Karlovy Vary a Hořovicko. Celý zápas byl velmi vyrovnaný, rozhodla ho kvalita v zakončení Martina Psohlavce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj těžkých vah

Tahák 7. kola Divize A! Hořovicko na děleném prvním místě s patnácti body a na druhé straně Karlovy Vary, které měly o bod méně. Oba týmy, jež mohou přemýšlet nad postupem do ČFL. Na vzájemný souboj těchto týmů se přišlo podívat 130 diváků.

 

Hned od počátku bylo vidět, že se potkala dvě mužstva s velkou kvalitou. Oba týmy dobře bránily a nepouštěly svého soupeře do žádné větší příležitosti. Hořovicko se však nevyvarovalo chyb ve středu hřiště, z čehož přišel i první gól Karlových Varů. Po jedné ztrátě balónu a následném faulu rozehrával Staněk tresný kop, míč se odrazil k pohotovému Martinu Psohlavcovi, a ten už neměl problém vstřelit branku. 

Další dva Psohlavcovy zářezy

Hořovicko se po přestávce zvedlo a v prvních dvaceti minutách mělo kombinačně navrch. Nepodařilo se mu však překonat pevně fungující obranu domácích. Představení nejlepšího kanonýra soutěže pokračovalo i ve druhém poločase, svou druhou branku si připsal v 68. minutě. Po pěkné akci se Martin Psohlavec dostal do samostatného úniku a Hercovi v brance Hořovicka nedal šanci. Hattrick pak karlovarský forvard a hráč 4. kola dokončil v 80. minutě znovu po standardní situaci, Martin Psohlavec - Hořovicko 3:0. Hostům se přeci jen podařilo vstřelit alespoň čestný gól, když se hlavou také po standardce prosadil střídající Ilja Zítka.

 

SLEDUJTE NÁS NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - KARLOVARSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
K. Tichota (Karlovy Vary): "Bylo vidět, že se potkala dvě kvalitní mužstva. Vyrovnaný zápas, nám se podařilo dávat góly. Co jsme si vytvořili, to jsme proměnili. Hořovicko hrálo kvalitně, takže si téhle výhry určitě hodně ceníme. V obraně zahrál dobře Tůma, hlavní hvězdou byl ale díky hattricku Psohlavec."

SK Hořovice
L. Kaufman (Hořovicko): "Myslím si, že celý zápas byl vyrovnaný. Nevyvarovali jsme se nějakých chyb ve středu hřiště, zejména v prvním poločase, kdy jsme občas přišli o balón a po jedné z těchto ztrát přišla standardka a pohotová reakce Psohlavce. Byl to remízový zápas, ale rozhodla Psohlavcova pohotovost a kvalita v koncovce, který sám rozhodl celý zápas. I my jsme měli nějaké šance, ale jedinou z nich jsme proměnili až na konci, kdy už bylo rozhodnuto. Bohužel jsme narazili a je nám to líto, prohrát jsme nemuseli. Ale jak říkám, rozhodla kvalita v zakončení Martina Psohlavce."



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - K. Plachý [-] , L. Tůma [-] , M. Pěkný [-] , M. Polom [-] - J. Blažek [-] , P. Maňák [-] (69. D. Krlička [-] ) , J. Staněk [-] (90. M. Királyi [-] ) , J. Dušek [-] (82. Z. Lhoták [-] ) - M. Geňo [-] , M. Psohlavec [-] (90. Z. Skala [-] )

SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Šmíd [-] , J. Vaníček [-] , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] - D. Farkaš [-] (62. V. Zítek [-] ) , M. Nademlejnský [-] (82. I. Zítka [-] ) , J. Mojdl [-] , O. Vrabec [-] , T. Březina [-] (46. J. Štěpnička [-] ) - D. Hájek [-] (69. T. Srp [-] )

ŽK: 82. J. Staněk , 85. D. Krlička , 86. K. Plachý - 74. J. Bežó , 86. J. Šmíd .
Hráči zápasu: M. Psohlavec , L. Tůma .
Místo: Dvory. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Štrincl Pavel - Šlapák František, Paták Viktor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.