4:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Asistent Soldát a kapitán Pešek dovedli Tatran k vítězství


Branky


36. D. Němec , 52. P. Pešek , 70. K. Kvěch , 90. P. Pešek (p.) - 54. M. Jasanský , 76. P. Turek
0

Sedlčany si poradily s Roudným a drží druhé místo v Divizi A. U všech třech domácích branek ze hry asistoval Soldát, dvakrát se prosadil kapitán Pešek.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Němec v akci

Hned ve druhé minutě se mohli dostat do vedení roudenští, odražený balón napálil na hranici velkého vápna Jasanský pouze do tyče. Domácí vyrazili do protiútoku, Němec našel Soldáta, jeho střela byla ale nepřesná. Hra byla víceméně vyrovnaná, oba týmy bojovaly s velkým nasazením a držely se taktických pokynů svých koučů. Ve 32. minutě se do šance dostal domácí Němec, neuspěl. To už se nedá říct o jeho další příležitosti z 36. minuty. Pešek našel krásným pasem Soldáta, který poslal balón Dominiku Němcovi, a ten otevřel skóre. Stejný hráč mohl navýšit vedení Tatranu chvilku před přestávkou, nepřesnou střelou však Bartizala v bráně Roudného nezaměstnal.

Roudné dotahovalo, ale marně

Vstup do druhého poločasu měli lepší domácí, v 52. minutě zvýšili na 2:0, když si narazili Soldát s Petrem Peškem a kapitán Sedlčan nedal krásnou ranou z dvaceti metrů hostujícímu gólmanovi šanci. O další dvě minuty později se prosadil po brejkové situaci Martin Jasanský, jenž využil nepozornosti defenzivy středočeského celku po rychle rozehraném trestném kopu. 

 

Sedlčany zareagovaly nejlépe, jak mohly. Zvýšily obrátky a využily chyby hostujících stoperů Průchy a Kössla – Kryštof Kvěch se po přihrávce Soldáta blýskl povedenou individuální akcí, nekompromisně prostřelil Bartizala a vrátil Sedlčanům dvougólové vedení. Malše Roudné se však nevzdalo, po rychlé akci a centru se trefil hlavou Pavel Turek. Poslední čtvrthodinu měli navrch hosté, hnali se za vyrovnáním, šance Kössla a Lonsmína zůstaly ale nevyužity. Tatran si pojistil vítězství v 90. minutě, kdy se podruhé v zápase prosadil kapitán Petr Pešek, tentokrát z penalty po faulu na unikajícího Soldáta.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce L. Brotánek: "Do zápasu jsme šli s tím, že si jdeme pro tři body, a ty se nám podařilo získat. Vždy jsme vedli, soupeř pouze korigoval skóre. Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě, jsme rádi za tři body. Na druhou stranu mě mrzí, že jsme dostali dva góly, ale naštěstí naše ofenziva dnes dala čtyři a podpořila nás. Zápas se hodně povedl Kryštofovi Kvěchovi, dal pěkný gól po své individuální akci, měl příležitost přidat ještě jeden a byl hodně aktivní."

TJ Malše Roudné
Trenér F. Mertl: "Klukům nemůžu vytknout nic, co se týče nasazení a fotbalovosti. Dali jsme venku dva góly, to je v pořádku. Ale z čeho jsem úplně na nervy, to je naše obranná fáze. Jednotliví hráči udělají takové individuální chyby a soupeř je samozřejmě potrestá. Nejsem spokojen s obranou. Dopředu klukům nemůžu nic vytknout, dozadu ale špatné. Pochválil bych kapitána Rudu Otepku, držel, hecoval, dirigoval mančaft."



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - T. Řehák [-] , J. Vystyd [-] , L. Brotánek [-] , P. Pešek [-] - M. Kdolský [-] (79. M. Sirotek [-] ) , P. Matoušek [-] (86. V. Sůsa [-] ) , T. Senft [-] (65. P. Lípa [-] ) , K. Kvěch [-] (74. J. Čejda [-] ) , L. Soldát [-] - D. Němec [-]

TJ Malše Roudné
M. Bartizal [-] - T. Lonsmín [-] , P. Turek [-] , P. Kössl [-] , M. Průcha [-] - R. Otepka [-] , T. Trněný [-] , J. Píša [-] , O. Otepka [-] , D. Lerch [-] (83. D. Chytrý [-] ) - M. Jasanský [-]

ŽK: 42. L. Soldát , 64. D. Němec , 75. J. Čejda - 28. J. Píša , 62. T. Lonsmín , 73. O. Otepka .
Hráči zápasu: L. Soldát , P. Pešek , K. Kvěch - R. Otepka .
Místo: Taverny. Počet diváků: 365. Rozhodčí: Brychta Ondřej - Fojtík Martin, Čechlovský Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.