2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:15

9.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovy Vary klopýtly. Body zůstávají v Plzni!


Branky


41. V. Lisý , 68. M. Vohrna - 83. P. Kucalas
0

Poměrně překvapivý výsledek se urodil hned v prvním utkání 9. kola. Domácí ZČE bylo šedesát minut lepším týmem, v poslední půlhodině sice Vary zvýšily pressing, prohře však zabránit už nedokázaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas

Vary vstoupily do utkání lépe, úvodní desetiminutovka byla v jejich režii. Prakticky celou dobu držely míč na svých kopačkách, jenže se do žádné větší šance nedostaly. Domácí se rozjeli pomaleji, ale po úvodní pasáži převzali iniciativu a diktovali tempo hry. Paradoxně první velkou příležitost k otevření skóre si ale vypracovali hosté, Koubek se dostal na malém vápně k hlavičce, nabídnutou šancí ale pohrdl.

 

Domácí odpověděli Peterkou, který měl šanci po standardce. Další možnost měl Vohrna, z pětadvaceti metrů netrefil prázdnou bránu. Standardní situaci plzeňští zužitkovali ve 41. minutě, k odraženému míči se dostal Václav Lisý a šajtlí poslal balón za bezmocného Strnada. Opatrnou první půli, která nenabídla moc pěkných akcí a šancí pro oko diváka, nakonec opanovali domácí a do druhého dějství šli s jednogólovým náskokem.

Snížení přišlo pozdě

Do druhého poločasu si hostující trenér Tichota připravil dvě střídání, na hřiště vběhli Dušek s Maňákem a hru oživili. Plzeňský celek se zuby nehty bránil a vypadalo to, že je jen otázkou času, kdy se hosté v čele s kanonýrem Psohlavcem prosadí. Jenže Energetici dokázali v 68. minutě přidat druhou branku. Po ztrátě Buldoků vyrazili do brejku, Bendl vysunul Marka Vohrnu, a ten střelou k tyči skóroval. Na poslední půlhodinu změnily Karlovy Vary rozestavení na 3-4-3, kýžená kontaktní branka ale přišla pozdě. V 83. minutě se po závaru ve vápně prosadil Panajotis Kucalas.

 

Posledních deset minut Energetici s vypětím všech sil uhlídali a připsali si tak překvapivé tři body! Hostující Karlovy Vary naopak utrpěly první porážku v sezóně a nabídly ostatním týmům velkou šanci, jak je bodově minimálně dohnat.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - KARLOVARSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: "Hráli jsme s prvním, věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř. Nějakých šedesát minut jsme hráli velmi dobře a byli jsme nebezpeční. Pak za stavu 2:0 neměl soupeř co ztratit, změnil rozestavení na tři obránce a tři útočníky a zatlačil nás. Kdyby nám někdo před zápasem řekl, že budeme mít bod, byli bychom spokojeni. Tři body jsou ale super, výborný výkon celého týmu. Jsem rád, že jsme potvrdili vítězství z venku. Super výsledek. Vyzdvihl bych Marka Vohrnu, který hrál v útoku, kde moc nehraje, byl hodně nebezpečný. Obraně v čele se Světlíkem a Zoubkem se povedlo uhlídat Psohlavce, což se zatím snad nikomu nepovedlo. Pro patnáctiletého Šimáněho, který odehrál nějakých padesát šedesát minut, to byl křest ohněm, ale na jeho věk ho zvládl bravurně."

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: "Do utkání jsme vstoupili dobře, postupem času ale převzali iniciativu domácí. Do druhé půle jsme trochu otevřeli naši hru, ze ztráty jsme pak inkasovali druhou branku. Následně jsme změnili rozestavení na tři obránce, měli jsme šance, snížili jsme ale pozdě. Za prvních šedesát minut jsme si dnes nezasloužili vyhrát."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - M. Hejnal [-] , V. Světlík [-] , L. Zoubek [-] , M. Fillinger [-] - L. Chocholatý [-] (64. P. Bendl [-] ) , P. Papáček [-] , V. Lisý [-] , P. Bednář [-] (90. P. Macht [-] ) - M. Vohrna [-] (86. M. Trojovský [-] ) , J. Peterka [-] (33. Z. Šimáně [-] )

FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - K. Plachý [-] (78. M. Királyi [-] ) , M. Pěkný [-] , T. Oslovič [-] , L. Mestl [-] (46. J. Dušek [-] ) - M. Polom [-] , D. Krlička [-] (46. P. Maňák [-] ) , P. Kucalas [-] , K. Koubek [-] (62. Z. Lhoták [-] ) - M. Geňo [-] , M. Psohlavec [-]

Hráči zápasu: V. Světlík , L. Zoubek , Z. Šimáně , M. Vohrna .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janeček Pavel - Teuber Ivan, Szikszay Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.