0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj nekompromisně popravil hattrickem skvělý Jirouš


Branky


22. M. Jirouš , 35. M. Jirouš (p.) , 84. M. Jirouš
0

Čížová přijela do Krumlova dlouho dopředu před zahajovacím výkopem. Výpravu přivezl kromě šéfa JUDr. Vávry také vůbec poprvé v sezoně i trenér. Tím se v týdnu stal Zdeněk Staroba. Slavojáci do utkání zase připravili rotaci hned několika hráčů napříč základní sestavou. Radovali se však hosté, jejichž elitní snajpr Jirouš svým hattrickem poslal slavojáky na předposlední flek tabulky. Ti se však za svůj výkon především ve druhém poločase nemusí stydět, ale gól by dnes nedali, ani kdyby se hrálo do půlnoci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta a Jiroušova dvojnásobná opověď

Začátek jihočeského derby pod taktovkou jihočeských rozhodčích a dohledem delegáta - Jihočecha - přinesl opatrný vyrovnaný fotbal. Branku poprvé trefil P. Svoboda, ale hosté nelenili a exsparťan Jirouš v 11. minutě názorně ukázal, že s ním zelenobílí budou mít dnes velkou práci. Po centru Zahrádky si míč s velkým přehledem zpracoval, uvolnil se, radost mu tentokrát nedopřál blok domácích hráčů. Hosté byli nebezpeční zejména po své levé straně, kam úspěšně přenášeli hru.

 

V 16. minutě musel nedobrovolně opustit hřiště domácí kapitán V. Beránek, jenž se marně pokoušel rozběhat šlapák z úvodu zápasu. Domácí ale dostali jedinečnou možnost střelecky se chytit, když arbitři po chvíli očního domlouvání odpískali pokutový kop po kontaktu brankáře Bébra s pronikajícím P. Svobodou. Exekutor Babouček, který se až dosud v sezoně v této činnosti nemýlil, poměrně laxně vystřelil a nechal poprvé v zápase vyniknout skvělého nepříliš vysokého mladíka v bráně Bébra. 


Protože fotbal má své zásady, za dvě minuty Martin Jirouš potvrdil jednu z nich: nedáš-dostaneš. Nebylo pro něho žádným problémem zpracování míče na ose hřiště nedaleko vápna a nedal Š. Beránkovi šanci - 0:1. 


Slavojáci mohli odpovědět v 25. minutě P. Svobodou, ale ten podobně jako v dalším průběhu zápasu ještě několikrát střelecky selhal. Na druhé straně to byl opět Martin Jirouš, který bez zaváhání proměnil penaltu po faulu brankáře Š. Beránka na Polodnu. Těsně před půlkou Wagner jen s nejvyšším vypětím zastavil na poslední chvíli Batryna a bez úspěchu skončily i dvě domácí rány.

Spalováníčko, spalování

Ve druhém poločase se hrálo jen na jednu bránu. Čížová byla pod permanentním tlakem, zvýšená aktivita a hra po zemi domácího týmu na ni platily. Co však byla drtivá převaha českokrumlovských hráčů platná, když zahazovali, co se dalo. Jak si někteří z diváků povzdechli, i kdyby se hrálo do půlnoci, gól by dnes nedali.

 

A tak hosté odvrátili na roh pokus Klivandy, jehož našla Kabeleho přihrávka pod sebe. Náběh P. Svobody zakončila rána z téměř nulového úhlu na chlup přesně do boční spojnice břevna s tyčí. Potom domácí skvěle kombinovali středem hřiště, v koncovce opět selhal smolař P. Svoboda. Pokusem jen nad břevno skončil závar před brankou po výborném rozehrání standardky Kabeleho pravačkou. V 59. minutě se v koncovce opět neprosadil P. Svoboda. Posléze si výborně navedl míč na střed vápna Novák a zastavil ho až faul. Kabeleho trestňák ale zlikvidoval skvělý Bébr. Po chvíli P. Svoboda posadil míč přesně na hlavu Klivandy, tato tutovka trefila jen výborně postaveného gólmana. V 72. minutě P. Svoboda vybídl ke střele z první Nováka, ale jeho pokus mířil vysoko.

 

V 76. minutě se hosté ve druhé půli vpodstatě poprvé dostali za půlku, na konci rychlého brejku byl Polodna, ale Š. Beránek ho vychytal. Druhý brejk o osm minut později však chladnokrevně zakončil střelou k zadní tyči dnes kat zelenobílých Martin Jirouš. Na výsledku již nic nezměnily ani další nájezdy na znatelně fyzicky odcházející obranné šiky Čížové včetně tutovky z hlavy Klivandy.

(autor: František Lippl)

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Útočník P. Svoboda: "Myslím, že jsme byli jednoznačně lepší, jenže nedáváme žádné šance. Čížová měla tři šance a ze všech třech dokázala dát gól. Od začátku sezóny nás trápí koncovka, dokážeme si vytvořit spoustu gólových šancí, ale neproměníme je."




Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - J. Wagner [-] , M. Svoboda [-] (73. V. Jakeš [-] ) , M. Dudák [-] , J. Kabele [-] - M. Kroupa [-] , V. Novák [-] (87. M. Rytíř [-] ) , M. Klivanda [-] , V. Beránek [-] (16. F. Persán [-] ) - P. Svoboda [-] , J. Babouček [-] (46. M. Špát [-] )

TJ Sokol Čížová
M. Bébr [-] - D. Borsuc [-] , M. Brož [-] , Y. Korzh [-] , M. Held [-] - T. Benetka [-] , M. Batryn [-] , M. Rozhoň [-] , M. Polodna [-] , R. Zahrádka [-] (89. J. Bulíček [-] ) - M. Jirouš [-]

ŽK: 35. Š. Beránek , 70. J. Wagner , 80. M. Klivanda - 19. M. Bébr .
Hráči zápasu: M. Jirouš , M. Bébr .
Místo: tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Štuk Jaromír - Pečenka Jiří, Vrchota Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.