3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran se po jasné výhře nad Českým Krumlovem vrací na třetí příčku


Branky


0

Slavoj dokázal s domácími držet krok jen v prvním poločase, ve kterém Tatran odskočil do dvoubrankového vedení. Po přestávce už bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Hlavní part při hladké výhře Sedlčan hrál útočník Němec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly na začátku a na konci poločasu

Domácí na nic nečekali a hostující Krumlov zatlačili hned od prvních minut. Hned na začátku měl obrovskou šanci Němec, který šel po Matouškově pasu sám na brankáře Trnku, ten ho ale vychytal. V 8. minutě se po ose Kdolský - Němec - Senft dostal míč k Petru Matouškovi, jenž zakončil do protipohybu krumlovského gólmana a rozjásal další krásnou návštěvu na stadionu, která čítala 395 fanoušků. Jediné ohrožení Capoucha v bráně domácích měl na svědomí útočník P. Svoboda, jeho hlavička z 24. minuty ale těsně minula sedlčanskou klec. 

 

Ve 41. minutě se v další jasné gólovce domácích ocitl Kvěch, samostatný únik však zakončil střelou do brankáře. O dvě minuty později přišel první gól Dominika Němce. Asistenci si připsal gólman Capouch, jenž domácímu střelci přesně poslal míč, Němec přešel přes obránce, udělal kličku Trnkovi a zvýšil na 2:0. 

Festival neproměněných šancí

Ač padl ve druhé půli jen jeden gól, diváci se rozhodně nenudili. Show rozjel v 51. minutě Němec, poslal míč na Kvěcha, který ho přenechal Matouškovi, gól z toho však nebyl. O pět minut později vyrazil na výlet stoper Vystyd, jemuž se zápas hodně povedl, přes Němce se balón dostal dál k Dvořákovi, s jeho střelou si ale brankář Trnka poradil. V 58. minutě vybojoval Dvořák míč, přihrál Dominikovi Němcovi, ten si pohrál s jedním z jihočeských obránců a bombou na přední tyč překonal brankáře. 

 

Výborný Němec se pak vžil do role asistenta, postupně nabídl míč Senftovi a Kvěchovi, ani jedna šance gólem ale neskončila. Dále se po individuální akci dostal ke střele Dvořák, výtečným zákrokem se zaskvěl Trnka. Poté neuspěli ani Senft s Matouškem a skóre tak už zůstalo 3:0. 

(Foto: David Štverák, kompletní galerii naleznete na tomto odkazu)

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce J. Vystyd: "Prvních patnáct minut měli nečekaný nápor hosté, ale do výrazné šance jsme je nepustili. Naštěstí jsme dali branku z protiútoku. Do konce poločasu jsme přidali ještě jednu a mohli hrát více v klidu. Druhý poločas už byl v naší režii, kdy jsme přidali ještě jeden gól a mohlo jich být mnohem více. Výsledek byl podle mě zasloužený."

FK Slavoj Český Krumlov
Útočník P. Svoboda: "Zase jsme udělali hrubice v defenzivě a soupeř je potrestal. V prvním poločase, si myslím, jsme byli víc než vyrovnaný soupeř. Akorát jsme si zase nechali dát laciné góly plynoucí z nedůrazu v obraně, nepomůžeme jeden druhému."



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - T. Řehák [-] , J. Vystyd [-] , L. Brotánek [-] , P. Pešek [-] (71. P. Lípa [-] ) - M. Kdolský [-] (85. M. Valenta [-] ) , P. Matoušek [-] (77. M. Sirotek [-] ) , M. Dvořák [-] , K. Kvěch [-] - T. Senft [-] (83. P. Haas [-] ) , D. Němec [-] (88. J. Repetný [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - J. Kabele [-] , M. Klivanda [-] , M. Dudák [-] , V. Beránek [-] (77. M. Svoboda [-] ) - F. Persán [-] (46. J. Babouček [-] ) , M. Kroupa [-] , V. Novák [-] , R. Žilenko [-] (46. M. Špát [-] ) - J. Wagner [-] (77. V. Jakeš [-] ) , P. Svoboda [-]

ŽK: 11. M. Kdolský , 35. P. Matoušek - 87. M. Klivanda .
Hráči zápasu: J. Vystyd , D. Němec - M. Trnka .
Místo: Taverny. Počet diváků: 395. Rozhodčí: Simbartl Václav - Cihlář Jan, Cupl Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.