Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posily ze Sokolova pomohly Karlovým Varům ke třem bodům z Nového Strašecí


0

Po rychlém gólu hostů se otěží chopili domácí, využili však pouze jednu z několika gólových šancí. Druhý poločas se více povedl Buldokům, kteří zejména díky dvougólovému Procházkovi slaví vítězství 3:1, a drží se bod za vedoucím Hořovickem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tolik šancí domácích a jen jeden gól

Fotbalisté Karlových Varů se chtěli udržet v těsném kontaktu s lídry soutěže z Hořovicka a také potvrdit upracované domácí vítězství nad Jindřichovým Hradcem. K dispozici navíc měli posily z druholigového Baníku Sokolov. Naopak Nové Strašecí toužilo napravit zaváhání z minulého kola, kdy dostalo čtyři branky v Třeboni a znovu ukázalo, že venku jeho obranná činnosti nefunguje zrovna ideálně.

 

Hned ve 2. minutě utkání ale domácí chybovali v rozehrávce a balón se dostal za stopery, kde ho převzal návštěvník ze Sokolova Jiří Procházka a svůj samostatný únik zakončil gólem do sítě Kuta. Vstřelená branka jako by hosty paradoxně zbrzdila a ublížila jim, otěže zápasu převzali Sokolové. Ve 21. minutě se také dočkali vyrovnání, když se po standardní situaci trefil Jiří Kapek. Ve zbytku poločasu si hráči Nového Strašecí dokázali vytvořit další gólové přiležitosti, jednou dokonce nastřelili tyč. Skórovat mohli dvakrát Glasnovič a jednou Kučera nebo Ducár. Žádná z těchto šancí však gólem neskončila, čehož mohlo Nové Strašecí litovat.

Sokolové fyzicky odešli (odletěli)

O poločasové přestávce zvýšil hlas hostující trenér Tichota a změna byla znát. Buldoci z Karlových Varů byli aktivnější, lépe kombinovali a hráli na balónu. Na domácích bylo vidět velké vyčerpání, po hodině hry jim došla fyzička a to bylo pro hosty jako voda na mlýn. V 61. minutě poslal Oslovič dlouhý pas na kanonýra Martina Psohlavce, jenž si zaběhl za obranu a nemýlil se. Za dalších osm minut se hosté znovu radovali. Třetí gól padl po ose Krlička – Medveděv – Jiří Procházka, když se trefil poslední jmenovaný a slavil tak svou druhou trefu v utkání. Ve zbytku zápasu se domácí na odpor už nezmohli a Vary si v klidu dokráčely pro další výhru.

(Foto: Jiří Duchoň, celou galerii naleznete na tomto odkazu)

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - KARLOVARSKÝ KRAJ

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: "Nedáš – dostaneš. Nedáme pět stoprocentních šancí, dostaneme tři blbé góly - ještě po vlastních chybách. Vary jsou samozřejmě silný soupeř, ale škoda. Druhá půle byla z naší strany hrozná, došla nám fyzička v 60. minutě. Ztráta třech bodů. Vyzdvihl bych Kapka, Kučeru a Palka."

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: "Vstup do zápasu se nám povedl, ale myslím si, že vstřelený gól nám paradoxně ublížil. Nebyli jsme aktivní, nesbírali jsme odražené balóny, prohrávali souboje a domácí po zásluze vyrovnali a ještě do poločasu měli dvě tři šance, kdy mohli skórovat. Po poločase byl zápas vyrovnaný, zlomil ho druhý gól Psohlavce z 61. minuty. Od té doby jsme byli lepší a vyhráli jsme. Zápas se povedl Procházkovi, který dal dva góly, a v obraně hrál dobře Tůma."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - M. Mžourek [-] , L. Bodeček [-] , J. Mrázek [-] (87. M. Bláha [-] ) , L. Palko [-] - J. Ducár [-] , J. Hájek [-] (87. J. Volf [-] ) , P. Duchoň [-] , P. Kučera [-] - J. Kapek [-] (70. D. Dolák [-] ) , M. Glasnovič [-] (54. M. Kaválek [-] )

FC Slavia Karlovy Vary
J. Dvořák [-] - L. Mestl [-] , T. Oslovič [-] , L. Tůma [-] , J. Blažek [-] - D. Krlička [-] (70. M. Pěkný [-] ) , M. Polom [-] (87. J. Dušek [-] ) , M. Geňo [-] , J. Medveděv [-] (88. M. Királyi [-] ) - M. Psohlavec [-] , J. Procházka [-] (69. P. Maňák [-] )

ŽK: 68. J. Ducár , 73. J. Mrázek .
Hráči zápasu: L. Palko , P. Kučera , J. Kapek - J. Procházka , L. Tůma .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vojtěch Lukáš - Kazda Jan, Stieber Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.