P. Novotný 36.
Z. Koukal 75. (p.)
2:1
(1:1)
30. T. Maxa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pražané se zapotili, Jiskra bojovala statečně


Branky


36. P. Novotný , 75. Z. Koukal (p.) - 30. T. Maxa
0

Po minulém úspěšném kole nedal třeboňský tým svou kůži lacino, po Maxově gólu na umělce Motorletu dokonce vedl. Nakonec však odjíždí z Prahy s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z minima maximum

Jihočeský tým přijel na pražskou umělku nabuzen prvními získanými body z posledního kola a i proti svému dalšímu soupeři začal velmi dobře. Třeboň byla mnohem aktivnější a Motorlet přehrávala snad ve všech směrech. Dle obrazu hry by málokdo věřil, že se střetly na svém hřišti stoprocentní celek proti poslednímu celku tabulky. Foferka v bráně domácího týmu se musel hodně ohánět, pokusy Djurova, Benháka nebo Maxy se mu podařilo zlikvidovat.

 

Rybníkáři uspěli ve 30. minutě. Kodras poslal balón strůjci výhry nad Novým Strašecím Rossmannovi, který našel svým pasem před bránou kapitána Tomáše Maxu, a ten už měl situaci lehkou. Moc dlouho se však hosté neradovali. Za dalších šest minut chybovali po výkopu gólmana T. Skály, míče se zmocnil Krolop, nacentroval na střelce Pavla Novotného, jemuž se podařilo nadvakrát překonat strážce hostující svatyně, a vyrovnal na 1:1. Třeboň mohla litovat, Motorlet za poločas kromě jedné šance do ničeho nepustila, skóre však bylo nerozhodné.

Sporný moment v 75. minutě

I ve druhém poločase působila Jiskra aktivněji, domácí se ale také zlepšili, hra se vyrovnala a moc šancí k vidění nebylo. Až přišla 75. minuta a sporné rozhodnutí sudího Erlebacha. Jeden z fotbalistů Motorletu upadl ve vápně a hostující gólman Skála viděl žlutou kartu. Ač se hosté výroku rozhodčího divili, nic nezmohli. Nařízenou penaltu proměnil Zděnek Koukal a dokonal obrat domácího mužstva. 

 

Do konce utkání se už nic nezměnilo, Třeboň tak může alespoň těšit, že potvrdila zlepšený herní projev a od bodů nebyla daleko. V následujícím kole v jihočeském derby doma přivítá fotbalisty Malše Roudné a bude mít příležitost spravit si chuť. 

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Útočník P. Novotný: "Začali jsme stejně jako minulý týden v Rokycanech. Hosté byli ve všem lepší, dali zaslouženě vedoucí branku. Naštěstí jsme z mála vytěžili maximum a vyrovnali. Druhou půli jsme se zlepšili a nakonec z penalty zápas otočili a zvládli. Jen bych chtěl smeknout před Třeboní a říct, že určitě půjdou tabulkou nahoru. Myslím si, že Jiří Ptáček hrál výborně a držel naši obranu."

TJ Jiskra Třeboň
Obránce D. Kodras: "Od začátku zápasu jsme byli lepší než domácí a vytvořili si tři velké šance, gólman domácích však svůj tým podržel a my se dočkali až ve 30. minutě a zaslouženě vedli. Nepovedlo se nám udržet vedení do poločasu, což byla škoda. Ve druhé půli se Motorlet zlepšil, ale my dobře bránili a vyráželi do protiútoků, bohužel se nám nepovedlo jít do vedení a to, co přišlo v 75. minutě, bych nerad komentoval. S tím nic neuděláme. Podali jsme ale výborný výkon a zasloužili si bodovat, což uznali i domácí. Musíme se z toho poučit a příští týden podat stejný výkon. Motorlet má kvalitní tým a určitě bude ohrožovat horní patra tabulky i nadále. Celý tým hrál výborně, ale vyzdvihl bych Marka Chromčáka."



Sestavy


FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - L. Kučera [-] , A. Tvrdý [-] , J. Machurka [-] , J. Ptáček [-] - J. Pyšek [-] , J. Krolop [-] (88. D. Scharf [-] ) , L. Dejl [-] - O. Měska [-] (68. J. Jonáš [-] ) , Z. Koukal [-] , P. Novotný [-] (79. O. Kundelásek [-] )

TJ Jiskra Třeboň
T. Skála [-] - D. Kodras [-] , M. Šafránek [-] , J. Gulaš [-] , D. Straka [-] - D. Kolafa [-] , M. Chromčák [-] , K. Benhák [-] (81. L. Winkler [-] ) , M. Rossmann [-] (65. M. Franěk [-] ) - M. Djurov [-] (78. K. Holzepl [-] ) , T. Maxa [-]

ŽK: 55. L. Dejl , 55. Z. Koukal , 80. J. Ptáček - 34. K. Benhák , 43. J. Gulaš , 51. D. Kodras , 75. T. Skála .
Hráči zápasu: J. Ptáček - M. Chromčák .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Erlebach Jiří - Vít Petr, Novák Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.