Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

12.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Energetici hýřili energií. Odnesl to Jindřichův Hradec


Branky


0

Špatný první poločas odsoudil jindřichohradecké fotbalisty k prohře. Ti sice ve druhém dějství dokázali zkorigovat skóre, plzeňské ZČE si ale vítězství vzít nenechalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři hřebíky do jihočeské rakve

Energetici vkročili do zápasu tou správnou nohou, už v 5. minutě se radovali z první vstřelené branky. Povedeně se uvolnil Hráč 9. kola Vohrna a předložil balón Janu Peterkovi, pro kterého nebyl problém uklidit ho do prázdné brány. Hostující tým z města našeho nejznámějšího tuzemáku brzká branka nepoložila, Jihočeši byli aktivnější a měli více ze hry. Jenže obrana v čele se stopery Fillingerem a Zoubkem pracovala spolehlivě.

  

Po necelé půlhodině hry zahrávali Plzeňáci rohový kop a jeden z hostujících hráčů se provinil hraním rukou. Nemohlo následovat nic jiného, než pokutový kop. Při jeho exekuci se nemýlil Lukáš Zoubek a zvýšil na 2:0. Za dalších deset minut bylo s fotbalisty Jindřichova Hradce ještě hůř. Po standardce propadl míč až k Petru Papáčkovi a radost domácích propukla potřetí.

Drama? Ale nikoliv

Diváci i hráči domácího ZČE si mohli myslet, že je výhra v kapse a nic závratného se už dít nebude. Energetici měli dokonce šance přidat čtvrtou branku a definitivně zničit naděje soupeře, to se jim ale nepovedlo. A tak přišly na řadu chvíle hostů. V 68. minutě snížil kapitán Radim Koutný, když domácí ztratili balón a Koutný přehodil gólmana Příhodu. Za dalších šest minut se Jihočeši radovali znovu, po rohovém kopu se prosadil Tomáš Beránek.

 

Drama bylo na světě! Ne však na moc dlouho. V 81. minutě si vyměnili balón střídající hráči Šimáně s Lukášem Chocholatým a druhý jmenovaný úspěšně zakončil. „Bůra“ za záda Hulíka pak završil v 90. minutě Václav Lisý, jenž se dostal k odraženému a levou nohou se nemýlil. 

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: "Věděli jsme, že nás čeká velmi těžký zápas, a to se potvrdilo. I když jsme vedli 3:0, tak soupeř nepovolil a svým způsobem byl zápas pořád na vážkách. Pro nás ale velmi důležité vítězství. Za náš výkon jsme si zasloužili vyhrát, byli jsme lepší. Hlavně jsme dali pět gólů, za co jsme rádi. Zápas se povedl více hráčům, hodně dobře hrál Hejnal, po dlouhé době nás podrželi oba stopeři a nadstandardně zahrál i kapitán Bednář."

FK Jindřichův Hradec 1910
Trenér M. Černoch: "Jsem velice nespokojen s výkonem našeho týmu. Soupeř to byl naprosto hratelný, ale my jsme mu umožnili bodovat naším výkonem obzvlášť v první půli, kdy jsme udělali obrovské chyby a vůbec jsme nechtěli hrát směrem dopředu. Ve druhé půli se nám podařilo snížit na 3:2, ale opět po hrubých chybách, které se nevidí ani v okresním přeboru, jsme soupeře nechali odskočit na tři góly. Po našem bezkrevném výkonu naprosto zasloužená výhra domácích z Plzně. Nikdo z hráčů si nezaslouží být nominován do kolonky Hráče zápasu."



Sestavy


SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] - M. Hejnal [-] , M. Fillinger [-] (79. P. Bendl [-] ) , L. Zoubek [-] , J. Šulc [-] - M. Vohrna [-] (85. D. Feiferlík [-] ) , P. Papáček [-] , V. Lisý [-] , M. Vít [-] (77. L. Chocholatý [-] ) - J. Peterka [-] (74. Z. Šimáně [-] ) , P. Bednář [-] (89. P. Macht [-] )

FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - O. Blažek [-] , V. Císař [-] (85. P. Pěnka [-] ) , M. Slavík [-] , J. Rejthar [-] - J. Kluzák [-] , T. Beránek [-] , R. Koutný [-] , T. Šenkýř [-] - D. Svoboda [-] , F. Kapias [-] (64. O. Černoch [-] )

Hráči zápasu: M. Hejnal , M. Fillinger , P. Bednář , L. Zoubek .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Baum Tomáš - Kapoun Michal, Míč Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.