2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

14.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovicko je podzimním mistrem!


Branky


0

Nebyla to taková krasojízda jako v jiných utkáních, ale i Aritmu dokázali hořovičtí porazit. Rozhodující gól vstřelil v 83. minutě střídající Srp. Díky zaváhání Karlových Varů se tak Hořovicko stává půlmistrem Divize A a před posledním podzimním kolem má náskok pěti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod pro Aritmu, gól pro Hořovicko

Hned od prvních okamžiků bylo vidět, že se Pražané na těžkého soupeře poctivě připravili. Hráli velmi zodpovědně směrem dozadu a dokázali si vytvořit i jednu velkou šanci. Po autovém vhazování Modra se dostal míč k Hrabákovi, ten z voleje vypálil a Herco zázračně chytil! I nadále se hosté snažili hrát a kombinovat, těžký terén ale ani jednomu týmu moc nepomohl.

 

V 16. minutě přišla první gólová akce utkání. Po odvrácení jedné ze standardek vysunul Nademlejnský do brejku Jaroslava Štěpničku, který poslal balón kolem brankáře směrem do brány, a Hořovicko tak vstřelilo první veledůležitý gól. Zbytek poločasu se odehrál spíše ve středu hřiště. Aritma umně zahušťovala střed pole, hořovičtí se nedostávali k jejich klasické kombinační hře a nedostávali se do koncovky tak často jako v jiných zápasech. 

Góly v závěru zápasu

Aritma začala ve druhém poločase více využívat stran a také si začala generovat dobré příležitosti.  V 55. minutě přenesla míč z jedné strany na druhou, Modr rychle rozehrál na Květoně, ten potáhl míč a nacentroval, Šupina nezamířil však hlavou přesně. Poté šel na druhé straně Macek, ale jeho střela byla sražená. A do třetice šance hostů, tentokrát se dostali do přečíslení, Šupina nevyřešil situaci správně a místo kličky obránce postupoval doprostřed, kde nakonec o míč přišel. Na druhé straně zahrozil produktivní střelec Zítek, šel sám na bránu, skvěle ho vystál Stareček a vzal mu balón pod nohou.

 

Uklidňující gól na 2:0 přišel v 83. minutě. Vokovičtí rozehrávali rohový kop, i napodruhé ho domácí odvrátili a vysunuli do úniku střídajícího Tomáše Srpa, který nezaváhal. Korekci skóre si hosté nechali na 90. minutu, kdy se špatně dohodla obrana Hořovicka, a Kaufman taktickým faulem přerušil hru. Následné standardky se krásnou střelou prezentoval Lukáš Hrabák a vymetl šibenici Hercovy klece.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - STŘEDOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: "Věděli jsme, že Aritma je dobrý mančaft a její umístění není náhodné. Minulé kolo navíc vyhrála v Sedlčanech. Hodně hrozí ze standardek, mají vysoké hráče. To jsme si ale pohlídali. Musím říct, že jsme se tentokrát nedostali k takové té naší kombinační hře, kterou všechny soupeře přehráváme. Bylo to spíše bojovné utkání. Zasloužili jsme si zvítězit, ale Aritma byla velmi dobrý soupeř. Škoda zbytečného gólu z poslední minuty, kdy jsme udělali školáckou chybu. Vítězství bereme. Za Hráče zápasu bych dal Milana Herca, který nám zázračným zákrokem pomohl v prvním poločase."

SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: "Těžký terén, je to škoda. Diváci mohli vidět lepší zápas. Brzy jsme dostali gól, soupeř nás nechal hrát a tvořit, ale jen po vápno. V něm jsme o balóny přicházeli a stálo nás hodně sil dostat se zpátky a hrát. Pro nás těžký zápas. Hořovicko má výborné protiútoky a to znovu potvrdili. Hráli jsme sice u prvního, ale chtěli jsme Hořovicko více potrápit. To se nám nepodařilo. Vyzdvihl bych Modra, řešili jsme problémy se sestavou a nastoupil netradičně na stoperu. Druhou půli nám vázla hra veprostřed, tak jsme ho prohodili s Ambrusem a i v záloze odvedl dobrou práci. Z naší strany tedy Modr. Z hostů se mi líbilo hned několik hráčů. Dobře obrannou hru dirigoval stoper Kaufman a veprostřed hřiště rozděloval míče Mojdl, ukázala se zkušenost těchto hráčů. Nademlejnský hrál také velmi dobře."



Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - J. Bežó [-] , L. Kaufman [-] , J. Vaníček [-] , J. Šmíd [-] - J. Štěpnička [-] (85. D. Hájek [-] ) , J. Mojdl [-] , A. Rampa [-] , M. Nademlejnský [-] (82. I. Zítka [-] ) , D. Farkaš [-] (79. T. Březina [-] ) - V. Zítek [-] (70. T. Srp [-] )

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - L. Květoň [-] , T. Modr [-] , O. Ksandr [-] , F. Turbák [-] - M. Macek [-] , M. Ambrus [-] , L. Hrabák [-] , I. Bogár [-] (88. M. Veliký [-] ) - M. Romanovskyy [-] (70. T. Volek [-] ) , M. Šupina [-]

ŽK: 90. L. Kaufman .
Hráči zápasu: M. Herco , L. Kaufman , J. Mojdl , M. Nademlejnský - T. Modr .
Místo: tráva. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kastl Jan - Cihlář František, Štrincl Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.