2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Paul zařídil výhru Lhoty


Branky


7

Lhota přivítala na vlastím hřišti poslední Hradiště. Jasný favorit se ale na tři body nadřel

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Outsider odolával

Favorit začal hned od začátku prokazovat přoč je v tabulce na opačném pólu, než na kterém se nachází Hradiště. Aktivnější domácí si vytvářeli velké množství šancí, proměnit dokázali ale pouze jednu,. V desáté minutě se prosadil Bečaver. Domácí kontrolovali hru ale na zvýšení náskoku se už v první půli nezmohli. Outsider tak byl stále na dostřel.

Hradiště sahalo po bodech

Ve druhé půli domácí zvýšili tempo a zatlačili svého soupeře až do jeho pokutového územ. Tuto převahu ale nedokázali hráči Lhoty přetavit v druhou branku a postupně se začali bát o výsledek. Nervozity domácích dokázali hráči Hradiště využít a po úvodním tlaku domácích dokázali vyrovnat zásluhou Vladimíra Holého. Hradiště jakoby se spokojilo s vyrovnaným stavem a začalo bránit. Nerozhodný stav ale rozsekl povedenou trefou Zdeněk Paul v 68. minutě. Lhota si tak na vlastním hřišti došla pro další, ale těžké vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Miroslav Kučera: ,,Měli jsme do utkání dobrý vstup, ale z řady šancí jsme dali jen jeden gól a soupeř zůstal po odehraném poločase na dostřel. Do 2 půle jsme šli s cílem rychle přidat další gól a utkání rozhodnout, místo toho jsme hned sami inkasovali na 1:1. Poté jsme začali být nervózní a nemohli se dostat do nějakých větších šancí. Nakonec utkání rozhodla povedená střela Zdeňka Paula z hranice šestnáctky. Po nepříliš dobrém výkonu, 3 body bereme.




Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - M. Karlík [-] , T. Diviš [-] , V. Sulek [-] , T. Vrba [-] (46. Z. Paul [-] ) , J. Langer [-] , L. Novák [-] , M. Cink [-] , M. Matas [-] (46. J. Kubíček [-] ) , M. Bečaver [-] , F. Rohrer [-] (75. K. Xuan Hoai Nam [-] )

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - M. Beránek [-] , O. Pytlík [-] , J. Rucký [-] , M. Furár [-] - J. Němeček ml. [-] , P. Bubla [-] (46. D. Příhoda [-] ) , J. Soukup [-] , V. Pikhart [-] - H. Vladimír [-] , O. Kuhajda [-]

ŽK: 54. T. Diviš - 59. O. Kuhajda . ČK: 82. P. Bejček .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - VOTRUBA Jiří, ADAMČÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích