Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Kostelce u Zlína nad Tečovicemi rozhodl střídající Hynek Dvořák


Branky


14

Utkání v Kostelcii přineslo zajímavou podívanou a také pět branek. Pravým žolíkem se stal domácí Dvořák, který zápas rozhodl po minutě svého pobytu na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali úvodní branku

Facebook Tečovic:

 

Trápení a krizový scénář v týmu hostí bohužel pokračuje. Tým Bivoje nadále okupuje poslední místo v tabulce, i když hráči dnes nechali na hřišti pot i fotbalovou duši. Doplácejí ale na hrubé a naivní chyby v obranné fázi a trpí neproduktivním zakončením. Poctivě bojovali od samého začátku, dokázali si vytvořit herní převahu, ale museli dávat pozor na rychlé protiútoky domácích vedených po stranách hlavně Plechačem zleva a Dočkalem zprava. Díky nerovnostem povrchu hrací plochy docházelo na obou stranách k množství technických chyb a nepřesnostem.Hosté aktivní ve středu pole v osobách Plachého a aktivního Holmana a na pravé straně neúnavného Vopatřila měli velmi dobrou příležitost cca v 36´, kdy Plachý ideálně uvolnil Dorazína, ten ale v dobré pozici uvnitř pokutového území nedokázal prostřelit Křížka. Z protiútoku domácí vytěžili rohový kop, první zakončení Jokl vyrazil, ale trestuhodně nepokrytý Plechač doklepl pohodlně do sítě (1:0). Opět se potvrdilo „nedáš – dostaneš“ a to ještě chvíli poté stříleli domácí nebezpečně těsně vedle. Bivoj ještě vyzkoušel domácího gólmana několika centry a dalekonosnou střelou Vrágy, Frkal na dlouhou nohu v pádu přestřelil a Holmanova střela z hranice šestnáctky těsně minula levou tyč domácí branky.

Domácí strhli výhru na svoji stranu

Ve druhém poločase měli hosté zkraje i více ze hry, závar po Plachého centru domácí vyřešili a ostatní pokusy skončily v zámezí nebo v rukavicích Křížka. Skóre se měnilo znovu ve prospěch domácích po ztrátě míče, když po levé straně potáhl míč Plechač, křížným centrem hledal Dočkala. Jokl opět poprvé úspěšně vyrazil, ale znovu trestuhodně nepokrytý – tentokráte Dočkal – rozvlnil síť v brance hostí podruhé. Bivoj ale nesložil zbraně a Daniel trefil tyč domácí branky. Z následujícího rohu snížil stav v 70´ na 2:1 Chovanec a chvilku poté v 76´ střídající Filip Ondík vyrovnal na 2:2 po Dorazínově centru. Bylo to však málo platné. Střídající – a opět nepokrytý - Dvořák ihned poté, když byl minutu na hřišti dokázal po Dočkalově centru trefit v pádu z voleje a bylo to 3:2. Závěrečný tlak hostí už domácí ustáli, navíc se po brejku mohli radovat ještě jednou, ale míč skončil v zámezí. Po zákroku Horáčka, který zezadu „vzal přes kotníky“ Holmana, by místo žluté slušela asi červená, rozhodčí byl ale jiného názoru. Holmana, který zřejmě rozšíří marodku hostí a odkulhal 5 minut před koncem, nahradil v závěru obětavě dorostenec Brunclík taky s nedoléčeným kotníkem a navíc s ranním zápasem dorostu v nohou.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, činovník: Nezbývá tedy, než vyvarovat se technicko-taktických chyb a doufat, že se úspěch v podobě zisku bodů do tabulky dostaví příště



Sestavy


TJ Sokol Kostelec-Zlín, z.s.
M. Křížek [-] - J. Kolář [-] , T. Vítek [-] (24. M. Staněk [-] ) - R. Korvas [-] (76. H. Dvořák [-] ) , D. Horáček [-] , M. Plechač [-] , J. Krajča [-] , D. Grác [-] (57. M. Baďura [-] ) - P. Dočkal [-] , J. Matějíček [-] , T. Křenek [-] (57. S. Červenka [-] )

TJ Sokol Tečovice
Z. Jokl [-] - P. Daniel [-] , M. Frkal [-] (66. F. Ondík [-] ) , D. Dorazín [-] , D. Chovanec [-] , D. Vrága [-] , R. Závoda [-] , D. Holman [-] (88. M. Brunclík [-] ) , T. Plachý [-] , J. Vopatřil [-] , A. Hrnčiřík [-]

ŽK: 59. J. Krajča , 85. D. Horáček .
Hráči zápasu: M. Plechač , P. Dočkal - D. Chovanec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DOSPĚL Vladimír - FIŠER Vlastimil (N), SOJÁK Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Robert Holý
Tip experta: výhra domácích

Kostelec bude bodovat naplno

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 14 31:12 31
2 SFK Elko Holešov B 14 44:18 30
3 FC Fryšták 14 41:24 27
4 Hvozdná 14 27:23 23
5 SK Březnice 14 30:36 22
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 18
2 Tomáš Janíček 14
3 Jakub Chudárek 13
4 Jan Večeřa 13
5 David Dorazín 10
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 52 53,1% 1
2 Jiří Kadlík 42 48,8% 0
3 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
4 Libor Adamik 36 57,1% 0
5 Ladislav Beran 34 49,3% 0
Zobrazit celou tabulku