P. Janča 18. (p.)
S. Kuna 38.
2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve zlínském derby si Louky vyšláply na vedoucí Mladcovou


Branky


18. P. Janča (p.) , 38. S. Kuna - 77. V. Korvas
13

Zlínské derby bylo k vidění v Loukách. Domácí si v prvním dějství vytvořili dvoubrankový náskok. Hosté utkání ještě zdramatizovali, ale vyrovnat se jim už nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky

Facebook SK Louky:

 

V domácím zápase s Mladcovou jsme byli oslabeni kvůli nemocem a pracovní vytíženosti, ani Mladcová však nepřijela v plné sestavě. V prvním dějství jsme si připravili šanci jako první, v 11. minutě se vyšplhal na rohový kop Mikač, hlavičkoval s odskokem míče o zem, ale ten skončil nad brankou Kupky. O 7 minut později se už skóre měnilo, Janča se probil do vápna, zasekl obránci, který jej fauloval a sám využil nabídnutou šanci v podobě penalty střelou po zemi k pravé tyči - 1:0. Hosté se připomínali hlavně z dálky, ovšem pálili nad a veškeré standardní situace, kterých bylo větší množství, skončily na hlavách pozorných hráčů Louk. Ve 38. minutě se skóre měnilo opět, Kuna se dostal svou rychlostí přes hráče do vápna a neuvěřitelnou pumelicí k bližší tyči zvýšil na 2:0. Mladcová v závěru první půle vsítila branku, ale nebyla uznána pro ofsajd.

Hosté utkání ještě zdramatizovali

V druhém poločase dosavadní lídr tabulky viditelně přidal a měl velkou převahu v držení míče i v počtu rohových kopů, Louky hrozily z brejků. Když už se 2x Mladcová dostala na dostřel ve vápně, byla zblokována obětavými hráči domácích. V 76. minutě musel boxovat centr hostů Neubauer, míč se dostal ke kopačkám Vaňka, který z první střílel do opuštěné branky, ale na brankové čáře zakročil perfektně kapitán Mikač. Z následného rohového kopu se však vyšrouboval nejvýše Korvas a hlavou snížil - 2:1. Čekali jsme závěrečný tlak, ale ten nepřišel, domácí kouskovali hru a hosté se díky tomu nedostali do tempa, v 90. minutě ještě vyplaval před bránou hostí Janota zcela sám, ale na pořádné zakončení mu již nezbyly síly, které nechal dnes na hřišti.


Ohlasy k zápasu


SK Louky
Michal Novák, činovník: V dnešním duelu rozhodla větší touha domácích a také kvalita v zakončení. V současné době máme oba útočníky ve vynikající formě a vzadu stálice, kteří zápas odedřou. Vezeme se na vítězné vlně a budeme jí chtít prodloužit. V dalším utkání jedeme do Holešova, kde nás čeká jejich rezervní tým, zápas se hraje v neděli 19. září v 10:15.

FK Mladcová
Zdeněk Hrnčiřík, vedoucí: Prvních 30 minut byla hra vyrovnaná s minimem šancí, domácí vedli po proměněném pokutovém kopu. Když jsme začali přebírat aktivitu tak jsme inkasovali druhý gól. V druhé půli jsme se snažili s výsledkem něco udělat, byli jsme neustále v držení míče, ale moc stoprocentních šancí jsme si nevytvořili. Po snížení jsme věřili ve vyrovnání, ale domácí si výhru už pohlídali.



Sestavy


SK Louky
T. Neubauer [-] - V. Svozil [-] , M. Pavelka [-] , P. Janča [-] , Š. Hercik [-] (60. D. Dlouhý [-] ) , M. Janota [-] , S. Kuna [-] , T. Nezval [-] , P. Kuchárek [-] , R. Mikač [-] , R. Kadlík [-]

FK Mladcová
P. Kupka [-] - D. Vaněk [-] , M. Kraváček [-] , V. Korvas [-] , M. Čihánek [-] (46. J. Chvíla [-] ) , D. Kahaja [-] , M. Kočica [-] , M. Višenka [-] (59. M. Hoza [-] ) , J. Vaněk [-] , D. Sklenář [-] , T. Haloda [-]

ŽK: 65. T. Neubauer , 75. D. Dlouhý , 82. T. Nezval - 53. D. Sklenář , 56. M. Kraváček .
Hráči zápasu: T. Neubauer , S. Kuna - V. Korvas .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Polášek Tomáš - JÄGER Jiří, BRUNCLÍK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Robert Holý
Tip experta: výhra hostů

Mladcová v Loukách vyhraje

Fanoušek, Vedení klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku