2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 16:30

4.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedašov popravil v Napajedlích dvěmi trefami Holomek


Branky


6

V první půli se domácí tým ujal vedení po brance Holomka. Ve druhém dějství přidal stejný hráč svoji druhou trefu a rozhodl o tom, že body zůstaly v Napajedlích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

David Solař, brankář Nedašova: „Celý zápas jsme tahali za kratší konec. Domácí nás předčili ve všech směrech a po zásluze zvítězili. My jsme byli pomalejší, zápas nám absolutně nesedl. Náš matný výkon podtrhla v závěru zápasu neproměněná penalta. V dalším kole přivítáme Baťov a rozhodně už chceme naplno bodovat!“

Josef Pospíšil, trenérům Napajedel: „Bylo to pro nás velice důležité utkání, které jsme nakonec zvládli a góly Robina Holomka vyhráli 2:0. Byli jsme od začátku lepší, i když nám ze začátku kombinace kvůli menším nepřesnostem vázla. Dostávali jsme se do příležitostí a nakonec jsme v každém poločase skórovali. Hosté podnikali rychlé brejky a po jednom z nich si vynutili v závěru pokutový kop, který však Jirka Balážik chytil. Jsme rádi za tři body, jsou zasloužené.“



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - J. Laciga [-] , M. Drga [-] (53. R. Bůžek [-] ) , M. Huťka [-] , A. Simerský [-] , M. Dvořáček [-] , J. Kolenič [-] (90. O. Haša [-] ) , K. Havránek [-] , M. Němec [-] , P. Koutník [-] , R. Holomek [-] (74. M. Lhotský [-] )

TJ Nedašov
D. Solař [-] - J. Fojtík [-] , J. Bartoška [-] (85. M. Holba [-] ) - M. Macháč [-] , J. Pagáč [-] , J. Kolínek [-] (85. M. Kolínek [-] ) , J. Marek [-] - P. Šuráň [-] (80. A. Šimšálek [-] ) , P. Holba [-] (66. M. Holba [-] ) , L. Novák [-] - R. Cícha [-] (66. J. Holba [-] )

ŽK: 27. M. Huťka , 83. K. Havránek , 90. M. Dvořáček - 61. P. Holba , 65. J. Marek .
Hráči zápasu: J. Balážik , R. Holomek - M. Macháč .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PROKŮPEK Kamil - VYCHODIL Michal, KORCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Pavel Naňák
Tip experta: remíza

Nedašov uhraje v Napajedlích bod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích