2:1
(0:0)
48. V. Janda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 15:00

5.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V oslabení nedokázali udržet vedení


Branky


62. A. Karela , 63. L. Klapal - 48. V. Janda
2

Do Dobříkova přijela rezerva Lanškrouna. Po bezbrankové první půli to vypadalo na nezáživné utkání. V druhém poločase však diváci viděli hned tři branky a také červenou kartu na straně hostů, kteří v oslabení nedokázali udržet nejtětsnější vedení.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Oba týmy vstoupily do zápasu vcelku opatrně. První větší šanci diváci viděli až v 17. minutě, kdy z levé strany unikl lanškrounské obraně domácí Jiří Svatoň. Střelu ovšem neumístil mezi tři tyče a skóre se tak neměnilo.

 

Další vzrušení před brankou hostí přinesla 28. minuta. Brankář Lanškrouna vyběhl mimo velké vápno. Při odkopu ovšem míč netrefil a dobříkovský Jan Horáček se na velkém vápně ocitl před prázdnou bránou. Šanci ovšem nedokázal využít. 

 

Najvětší šance hostů přišla až těsně před hvizdem rozhodčího. Ve 44. minutě se na úrovni penalty ocitl sám před brankářem Pavel Petruň. Jeho příležitost dokázal zlikvidovat gólman domácích Roman Valenta

Dvouminutový obrat

Úvod druhého poločasu byl pro diváky záživnější než ten první. Ve 47. minutě se tváří v tvář brankáři nemýlil Václav Janda - 0:1.

 

Hostům však radost ze vstřelené branky a klid na kopačkách vydržel necelých 10 minut. V 56. minutě musel za záchrannou brzdu zatáhnout Bernard Urban, kdy jako poslední bránící hráč stáhnul k zemi útočícího hráče domácích a nemohl se divit, že si z blízka prohlédnul červenou kartu.

 

O 5 minut později dokázali domácí vyrovnat. Po centru Jiřího Vaňka využil zmatku před bránou Alan Karela - 1:1. 

 

Obrat domácí dokonali minutu po vyrovnání. Po hraniční přihrávce se do úniku dostal Lukáš Klapal a upravil skóre na konečných 2:1 pro domácí.  



Sestavy


TJ Sokol Dobříkov
R. Valenta [-] - J. Svatoň [-] (76. J. Chleboun [-] ) , L. Houžvička [-] , A. Karela [-] , J. Svoboda [-] , J. Rychtařík [-] , L. Klapal [-] , L. Rychtařík [-] (88. P. Klička [-] ) , J. Horáček [-] , J. Vaněk [-] , T. Konvalina [-] (54. T. Kopecký [-] )

FO Lanškroun B
F. Fikejs [-] - P. Petruň [-] , D. Smrkal [-] (73. D. Kopecký [-] ) , T. Černušák [-] , M. Marek [-] (68. M. Borovský [-] ) , T. Ďuriš [-] (46. M. Pecháček [-] ) , T. Bureš [-] , M. Šabata [-] , M. Skalický [-] , B. Urban [-] , A. Bílý [-] (46. V. Janda [-] )

ŽK: 33. A. Karela , 48. J. Svoboda , 85. J. Horáček - 68. F. Fikejs , 80. M. Pecháček . ČK: 57. B. Urban .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Zavřel Aleš - ZEMAN Josef, NAVRÁTIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Filip Roshan
Tip experta: výhra domácích

Domácí si na svém hřišti poradili se silným soupeřem z Jablonného nad Orlicí. Věřím, že zvítězí i tentokrát.

Tip: výhra domácích