ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 16.kolo Pardubický | 1.B třída sk. B, 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem se stal hráč Libchav Daniel Smíšek. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Co říkáte na to, že jste byl zvolen hráčem kola?
Překvapilo mě a příjemně potěšilo, že jsem se dostal do sestavy kola. Stát se hráčem kola už byl jen příjemný bonus.
Jak se cítíte v novém klubu a jak se rodil přestup?
V novém klubu se cítím velmi dobře. Trenéra a pár kluků už znám delší dobu a to mi také pomohlo v adaptaci.
Jste novou tváří v této soutěži, jak byste se představil fanouškům?
S fotbalem jsem začínal v Ústí nad Orlicí, poté jsem byl chvíli v Letohradě a poté jsem prošel mládežnickými kategoriemi FC Hradec Králové a FK Jablonec. Po skončení dorosteneckého věku jsem se vrátil zpátky do Ústí, odkud jsem přestoupil do Letohradu. Po zlomenině kotníku jsem zvažoval pokračování v hráčské kariéře nebo kariéru trenéra. Vyhrála druhá možnost a proto už hraji pouze nižší soutěž. Rád si fotbal užívám a z důvodu vytíženosti v trenérské roli se budu snažit odehrát za Libchavy co nejvíce zápasů.
Čím to, že jste se tak rychle zaklimatizoval a hned střílíte důležité góly pro Libchavy?
V Libchavách se cítím dobře. Cítím podporu od trenéra i spoluhráčů a to mi v mých výkonech pomáhá. První zápas se nám výsledkově nepovedl, ale teď jsme konečně ukázali naši sílu a jsem rád, že jsem u toho mohl být. Také musím poděkovat Pavlasovi (Petr Pavlák) nebo Ríšovi (Richard Ráb) se kterými si na hřišti začínáme rozumět a byli jsme společně u většiny našich gólů v tomto zápase.
Bojujete o udržení v soutěž, jak těžké bude se po nepovedeném podzimu zachránit?
Zachránit se nebude vůbec jednoduché, ale beru to jako výzvu a vlastně to byl i jeden z důvodů, proč jsem do Libchav šel. Po posledním zápase si věříme a chceme na to navázat v dalších zápasech a bodovat.
Jaká máte očekávání od vašeho působení v Libchavách vy osobně?
Žádné očekávání jsem neměl. Byl bych ale rád, kdybychom tvořili v kabině dobrou partu, rádi trávili společně fotbalový čas a také všichni společně šli za záchranou.
V přístím kole hrajete na půdě celkově silného Dobříkova, který ale nezažívá dobrý vstup do jara, jak se na tohoto soupeře připravujete a jaké podle vás máte šance na body?
Připravujeme se tak, jako každý týden. Já a myslím si, že i ostatní kluci v týmu, se nijak speciálně na dané soupeře nepřipravujeme. Jsme v takové situaci, kdy musíme bodovat opravdu s každým. Věřím, že zápas od zápasu budou naše šance na body větší a větší a na konci sezony budeme slavit záchranu.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.