6:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 10:30

11.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice si z Lipové odváží kanára


Branky


7. P. Uhlík , 26. P. Slovák , 75. N. Tůma , 82. N. Tůma , 86. T. Balák , 90. N. Tůma
16

Role favorita byla tentokrát jasně daná. Lipová je jeden z aspirantů na postup a ač jejich průběh sezóny není úplně dle představ, své šance ještě určitě nezatracují. Hranice měli po deseti utkáních patnáct bodů, což jim zajišťovalo pohodlný střed tabulky. Již v sedmé minutě se poprvé měnilo skóre.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubranková první půle

Po pomalejším vstupu do utkání a vzájemném oťukávání přišla první branka v sedmé minutě. Krajní bek Jan Žuk dostal míč na Nica Tůmu, ten udržel obránce na zádech, následně vrátil naběhnutému Žukovi, který přízemním centrem přesně našel Pavla Uhlíka a ten zakončil parádní akci domácích gólem. Po další čtvrthodině hry se domácí naplno chopili taktovky a diktovali tempo. Ve 26. minutě opět vyvezl míč Žuk, našel ve středu hřiště Pavla Slováka, dvojice si balon ještě jednou vyměnila a nakonec se ho Slovák dočkal ve vápně, kde nohou po milimetrovém centru zakončoval do branky.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli se na další branky čekalo poměrně dlouho, domácí nicméně tušili, že vítězství je v tomto zápase nemine. V 75. minutě se prosadil Nicolas Tůma. Domácí kapitán Čížek předvedl na hranici vápna jemnou techniku s míčem, po několika dotycích předložil nehlídanému Tůmovi, který si míč jedním dotykem zpracoval a druhým uklízel pohodlně podél gólmana. V 82. minutě už to bylo 4:0, Tůma našel krásným pasem mezi stopera rozběhnutého Dana Čížka, který míč ještě zasekl a vrátil ho Nico Tůmovi a ten nakonec křižnou prudkou střelou nedal brankáři Pinerovi šanci. O čtyři minutky později se po lajně rozběhl Tomáš Balák a svou akci zakončil povedenou střelou k tyči. 5:0. Poslední branka přišla v samém závěru a Nico Tůma díky ní zkompletoval hattrick! Asistanci si opět připsal Čížek, od něhož Tůma míč převzal, dostal se před obránce, udělal kličku gólmanovi, který se ho následně snažil zuby nehty ubránit, ale ani za pomoci všech možných prostředků se mu to nepodařilo. Nico následně prostřelil i dva v bráně stojící obránce a uzavřel na 6:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipová
Nico Tůma, hráč, střelec hattricku: Dnes to bylo při vší úctě k soupeři jednoznačné utkání. Od dvacáté minuty jsme utkání ovládli a hostům jsme dali šest branek. Po nepovedeném utkání v Chyši chceme do podzimu zvládnout ještě zbylé dva zápasy proti Křižovatce a Bukovanům, mezitím se mezi sebou tzv. pobijou Sokolov s Chyší a uvidíme, jaký bude odstup na první dvě místa.




Sestavy


TJ Sokol Lipová
M. Hurtoš [-] - M. Voborník [-] , N. Tůma [-] , L. Anděl [-] , P. Uhlík [-] (62. M. Dulovec [-] ) , P. Slovák [-] , T. Balák [-] , D. Čížek [-] , J. Žuk [-] , J. Žahourek [-] , P. Mezera [-] (46. P. Dulovec [-] )

TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - J. Starsiak [-] , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] (84. S. Nováček [-] ) , K. Mojcher [-] , M. Hodonický [-] , V. Peka [-] , K. Ferenc [-] , P. Černý [-] (72. T. Filipi [-] ) , J. Beneš [-] , F. Šulák [-]

ŽK: 30. M. Hodonický , 47. F. Šulák , 84. J. Dorotovič .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: MAKOVEC Lukáš - COUFAL Jaroslav, VU David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 15:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 00:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:06
redakce fotbalunas.cz

Expert: Jaroslav Bauchner
Tip experta: výhra domácích

Lipová je doma velice silná a proto tento zapas skončí jednoznačně 4:1 ve prospěch domácích.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 09:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 18:52
David Křížek

Tip: remíza

Lipová je doma velice silná a proto tento zapas skončí jednoznačně 4:1 ve prospěch domácích.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2021 17:03

Tip: remíza