1:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2021 15:00

11.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabený Ostrov nestačil na Kynšperk


Branky


64. Š. Bílek - 28. M. Vágner , 33. S. Marek , 40. M. Carda
8

11. kolo 1.A třídy nabídlo očekávaný souboj mezi Ostrovem a Kynšperkem. Domácí, hrající v Květnové, zažívají povedenou sezónu a s dvaceti body po deseti zápasech se směle drží v TOP 5. Kynšperk zažívá výsledky jako na houpačce, se svou houževnatostí ale žádný zápas nedají gratis. I proto na ostrovské fotbalisty čekal těžký zápas, tím spíše, když od 31. minuty dohrávali bez vyloučeného brankáře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kritická první půle pro domácí

Již ve 4. minutě fauloval ve vápně Elemír Jakubec domácího hráče a rozhodčí nařídil pokutový kop.Filip Tomáň ale poslal míč nad branku. Ani zakončení Zdeňka Vlasáka, nebo Jaroslava Zedníčka kynšperského gólmana Jakubce neohrozilo. Až ve 14. minutě se do první větší šance dostali hosté, hlavičkoval Daniel Packert, branku však netrefil. Ve 20. minutě, po rohovém kopu hlavičkoval Filip Tomáň, ale přímo do náruče Elemíra Jakubce. Ve 23. minutě poslal míč nad branku Antonína Josífka z přímého kopu Stanislav Marek. Ve 28. minutě poslal přesný pas Karel Sommer na Miroslava Vágnera, který se dostal do úniku a přízemní střelou k tyči překonal domácího strážce branky. 0:1. Ve 29. minutě zahrával přímý kop Jakub Toth, ale Elemír Jakubec stál na správném místě a míč chytil. Ve 31. minutě se dostal do brejku Miroslav Vágner a před vápnem ve vyložené šanci ho fauloval gólman Antonín Josífko, který poté inkasoval od rozhodčího červenou kartu. Do branky se postavil náhradní gólman Václav Halilov. Následný přímý kop ze 33. minuty zahrával Stanislav Marek. Technickou střelou okolo postavené zdi jej překonal a zvýšil na 0-2. Ve 40. minutě pěkně uvolnil Miroslav Vágner svého spoluhráče Michaela Cardu a ten překonal gólmana domácích střelou do odkryté branky 0-3. Ve 43. minutě střílel Jakub Marek a gólman stačil míč vyrazit na roh. V nastaveném čase první půle zahrozil Jaroslav Zedníček, ale míč měl na dlouhou nohu a nakonec ho jenom špičkou tečoval.

Domácí dokázali pouze snížit

Ve 47. minutě musel z brankové čáry vykopávat míč Karel Sommer. To jej poslal do vápna Radek Lešťan. V 58. minutě, po rohu domácích hlavičkoval právě Lešťan, ale Elemír Jakubec byl na místě. V 60. minutě hlavičkoval Miroslav Vágner, ale nad branku Ostrova. V 64. minutě poslali domácí míč do vápna, kde byl Šimon Bílek a hlavou překonal Elemíra Jakubce, kterému míč proklouzl přes rukavice 1-3. V dalším průběhu hry se hrálo spíše ve středu hrací plochy s mnoha souboji o míč. Až v 81. minutě zakončil přímý kop nad naší branku Martin Rašman. V chvilku později zakončoval ve skluzu po našem rohu Daniel Packert, ale byl již mimo branku. Domácí ještě v nastaveném čase mohli snížit. Střelu z přímého kopu Elemír Jakubec vytáhl na břevno a poté byl zápas ukončen.

 

Článek inspirován kynšperským reportem. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov B
Štěpán Dvořák, trenér: Dnes z naší strany typická ukázka toho, jak si pos**t zápas. Vše začalo už ve třetí minutě, kdy se nám nepodařilo proměnit pokutový kop nařízený za faul na pronikajícího Vlasáka. Kapitán Tomáň přestřelil. I tak jsme byli nadále aktivnější a vypadalo to, že je jen otázkou času, kdy se nám podaří skórovat. Bohužel přišla 28.minuta, naše chyba ve středu hřiště, po které následoval brejk , který hostující Vágner proměnil. Obdržená branka s námi otřásla a následovala další individuální chyba ve středu hřiště, další brejk, který zastavil nedovoleným zákrokem na hranici velkého vápna gólman Josífko. Následoval VPK a ČK pro našeho brankáře. Mezi tyče se postavil náhradní gólman Halilov, který hned z VPK inkasoval. Aby toho nebylo málo, tak o 7 minut později náš náhradní brankář špatně vyběhnul a bylo to 0:3. Do druhé půle jme stáhli hru na tři obránce, do hry jsme poslali dalšího útočníka Bílka a věřili jsme, že se o výsledek ještě popereme. I v deseti jsme podle mého byli lepším týmem, bohužel se nám podařilo skórovat pouze jednou, kdy z malého vápna doklepával Bílek. Další slibné příležitosti se nám už nepodařilo dotáhnout a hosté tak své vítězství ubránili. Tahle porážka bolí ze všech našich dosavadních neúspěchů nejvíc, protože jsme se vlastně porazili sami.

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer, vedoucí: V dnešním zápase v Květnové s rezervou Ostrova jsme rozhodně nebyli v pozici favorita. Týmovým výkonem a dobrou střeleckou efektivitou jsme zaslouženě vyhráli 1-3. Zápas začal neproměněnou penaltou domácích a pokračoval vyloučením gólmana domácích. My jsme dokázali v přesilovce náš náskok postupně navýšit. Ve druhém poločase jsme se snažili vedení udržet a soustředili jsme se spíše na obranu s případnými brejky. Domácí sice snížili, ale více jsme jim již nedovolili.



Sestavy


FK Ostrov B
A. Josífko [-] - J. Zedníček [-] , P. Veselý [-] , M. Rašman [-] , J. Toth [-] , D. Tichý [-] (32. V. Halilov [-] ) , R. Lešťan [-] , Z. Vlasák [-] (83. M. Kodajek [-] ) , T. Navrátil [-] (46. Š. Bílek [-] ) , L. Kunz [-] (83. D. Groh [-] ) , F. Tomáň [-]

TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
E. Jakobec [-] - M. Carda [-] , K. Sommer [-] , M. Vágner [-] (90. D. Bandurič [-] ) , J. Marek [-] , S. Marek [-] , D. Packert [-] , M. Lhota [-] , Z. Beran [-] , J. Urbánek [-] (66. M. Najman [-] ) , T. Münzer [-] (76. M. Petrů [-] )

ŽK: 38. M. Rašman , 53. J. Zedníček - 52. M. Vágner , 63. J. Marek , 72. M. Lhota , 88. K. Sommer . ČK: 31. A. Josífko .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - PACELT Robert, PACHTOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 15:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:13
redakce fotbalunas.cz

Expert: Jakub Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Kynšperk má kvalitní kluky, 3 body zůstanou doma v Ostrově.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 16:23

Tip: výhra domácích