Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólovou přestřelku zvládl lépe Vintířov, Žlutice odjíždí bez bodu


Branky


10

Utkání s jednoznačným favoritem, takové bylo klání 12. kola Krajského přeboru mezi Vintířovem a Žluticemi. Hosté se neprezentují špatným fotbalem, mužstvo je ale zužováno četnými zraněními a k tomuto utkání zapsalo pouze 12 fotbalistů. Naprosto všechny aspekty tak hrály ve prospěch domácích, ale jak všichni dobře víme, fotbal umí být nevyzpytatelný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

A jak moc nevyzpytatelný, o tom se domácí přesvědčili hned po dvou minutách. Čtyřicítka diváků přihlížela první vstřelené brance, o kterou se postaral Václav Černý a Žlutice vedly. Domácím se povedlo vyrovnat o čtyři minuty později, na 1:1 srovnal Milan Havel. Krátce po čtvrthodině se ale hostům povedlo jít znovu do vedení. Jan Pěnkava vstřelil branku v 17. minutě a žlutičtí fotbalisté opět vedli o jednu branku. Ani to ještě v první půli nebylo vše. Poprvé to domácím trvalo čtyři minuty, tentokrát šest. Ve 23. minutě se totiž prosadil Roman Prokop a bylo to 2:2. I přes množství dalších šancí již další branka nepadla a sudí Peschel ukončil první půli za nerozhodného stavu. Přítomní diváci se ale rozhodně nenudili a těšili se, co nabídne druhá půle.

Hosté šli opět do vedení

V první půli to Žluticím trvalo dvě minuty, tentokrát to zabralo minut pět. Tentokrát se mezi střelce zapsal Jakub Křížek a Žlutice už potřetí v utkání vedly. Vedení ale mělo opět velice krátkého trvání. O šest minut později zahrávali domácí pokutový kop, jmenovitě Jakub Švandrlík, který si poradil znamenitě a srovnal na 3:3. Následná půlhodina branku nenabídla, hostům se dařilo srdnatě bránit alespoň remízový stav. O osudu utkání rozhodla jeho poslední minuta, David Juhár, který byl na hřišti pouhých deset minut, totiž vstřelil čtvrtou branku domácího Vintířova a rozhodl tak o výhře svého mužstva. Žlutice si i přes to, že v utkání hned třikrát vedly, neodváží ani bod.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
D. Timko [-] - J. Rosenberg [-] , M. Bečvář [-] , T. Váša [-] , L. Tamajka [-] , M. Havel [-] , J. Švandrlík [-] , O. Galajda [-] , J. Plesník [-] , R. Prokop [-] , Z. Šimek [-] (80. D. Juhár [-] )

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - P. Krejza [-] , D. Eberl [-] , P. Koliha [-] , M. Thai [-] , V. Černý [-] , A. Čech [-] (72. F. Gašparec [-] ) , J. Křížek [-] , L. Slivčák [-] , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

ŽK: 60. L. Tamajka , 67. M. Bečvář , 79. J. Švandrlík - 52. A. Čech , 65. J. Křížek , 83. P. Krejza .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Peschel Filip - GARDOŠ Jiří, TICHOTA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 20:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 18:47
David Křížek

Expert: Tomáš Chlup
Tip experta: výhra domácích

Vintířov jednoznačně vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 21:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 14:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:26

Tip: výhra domácích