2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:00

11.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín si připisuje další tři body, Lomnice odjíždí s prázdnou


Branky


5. J. Klas , 20. T. Koch
8

Černý kůň soutěže, Hroznětín, je mezi nejlepšími třemi týmy letošní sezóny a aby se mezi nimi udržel, musel na svém hřišti porazit mužstvo Lomnic. Hosté měli po desíti utkáních 12 bodů a favorit zápasu byl jasný. To mimojiné dokázala už pátá minuta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubranková první půle

Hned ve čtvrté minutě se do velké šanci řítili lomničtí, mimo vápno sestřelil útočícího hráče brankář Rams a mohl být rád, že mu sudí procházka ukázal jen žlutou kartu. Z následného přímého kopu navíc hosté málem vstřelili branku! Nestalo se ale a velice záhy toho mohli Lomnice litovat. Míč za obranu si našel kapitán domácích Jiří Klas, který ho jedním dotykem v těžké pozici poslal kolem brankáře Kondelčíka. Míč nakonec doputoval až do sítě hostů a hroznětínští vedli 1:0. Ve dvacáté minutě měli další důvod k radosti. Prosadil se Tomáš Koch a domácí vedli o dvě branky. Ve 29. minutě se k nadějnému zakončení dostal Václav Klauz, svou střelu ale poslal těsně nad branku, kterou hájil Kondelčík. Ani další velké závary ve vápně hostů z 35. minuty branku nepřinesly a tak sudí Procházka ukončil první půli za stavu 2:0.

Domácí si vedení pohlídali

Úvod druhé půle lemovalo hned několik důrazných soubojů, velké šance žádné. Hostům se nedařilo vyvíjet potřebný tlak, který by mohl přinést snížení, či snad vyrovnání, domácí naopak něměli přílišnou potřebu hnát se s dvoubrankovým vedením zběsile dopředu. Lomnicím se nedařilo najít recept na prolomení hroznětínské obrany a nepodařilo se jim to v celém zápase. Domácí si tak poměrně pohodlně dokráčeli pro další tři body do tabulky a za podpory stovky diváků si v sobotním odpoledni připsali čisté konto a výhru 2:0. 

 

Na vítězství budou chtít hroznětínští navázat příští týden na půdě Lokomotivy KV, Lomnice čeká další extrémně těžké utkání na půdě Chodova.



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Hroznětín
Jiří Klas, kapitán: Řekli jsme si, že na soupeře vletíme a to se taky stalo. Dostali jsme se do vedení, poté přidali ještě jeden gól, ale bohužel se nám celý zápas nedařilo podle představ. Nějaké šance jsme si ještě vytvořili, ale neproměnili. Nicméně body jsou doma, což je hlavní a tím pádem je spokojenost.




Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - D. Perenčaj [-] , J. Provazník [-] , V. Klauz [-] , P. Václavík [-] (80. J. Stütz [-] ) , M. Gruber [-] , T. Koch [-] , J. Klas [-] , M. Burkyt [-] , D. Ondráček [-] (46. M. Kodajek [-] ) , L. Hořt [-]

TJ Lomnice
V. Kondelčík [-] - M. Čaban [-] , M. Maršík [-] , O. Podhajský [-] , M. Veselý [-] , L. Novák [-] , T. Ptáček [-] (21. M. Polívka [-] ) , O. Lukeš [-] , J. Veselý [-] (36. O. Šoustek [-] ) , J. Šlais [-] , M. Štěpanovský [-]

ŽK: 4. J. Rams , 68. V. Klauz , 79. M. Pokrupa - 55. O. Lukeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - HRNČÁL Jiří, PACELT Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:09
redakce fotbalunas.cz

Expert: Roman Prokop
Tip experta: výhra domácích

Hroznětín má velice silný tým a měl by to potvrdit i v zápase s Lomnicí. Můj typ je 5:1 pro domácí.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 14:45

Tip: výhra domácích