0:7
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2021 18:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice deklasovaly Štěnovice 7:0, rozhodl druhý poločas


Branky


34. T. Půta , 60. M. Kováč (p.) , 71. L. Klokan , 78. P. Fabián , 81. J. Pavlík , 83. J. Valenta , 85. J. Pavlík
7

Druhý tým loňské nedohrané sezóny Přestice B suverénně rozdrtil loni dvanácté Štěnovice. V prvním poločase však měli hosté střelecký prach navlhlý, definitivně uschnul a začal být životu nebezpečný až ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli lepší ale nedařilo se jim v koncovce

Na první branku muselo 135 přítomných diváků čekat relativně dlouho. Až ve 34. minutě se trefil Tomáš Půta. Hosté sice dominovali ale více branek se jim do půle přidat nepodařilo.

Ve druhé půli domácí dostali kanára

V 60. minutě se z penalty trefil kapitán Přeštic Martin Kováč. Gólová hráz se však definitivně protrhla až 71. minutě, kdy přesně mířil Lukáš Klokan. Pouhých sedm minut na to ho následoval Patrik Fabián, tři minuty se čekalo na další branku, kdy se trefil Jan Pavlík, po dalších dvou minutách dal gól Jakub Valenta a debakl završil svým druhým zásahem Pavlík, rovněž po pouhých dvou minutách od poslední branky.



Ohlasy k zápasu



FK ROBSTAV B
Martin Kováč (kapitán hostí): Od začátku utkání bylo jasné, že jdeme jasně za výhrou. V prvním poločase se nám však nedařilo odskočit soupeři o více branek. To se ale povedlo ve druhé půli a zakončili jsme tak zápas vysokou výhrou. Celý tým odvedl skvělý výkon a velice se mi líbí atmosféra, která u nás panuje!



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
Z. Vít [-] - . Koželuh [-] (46. P. Štěrba [-] ) , P. Volf [-] (80. L. Rosocha [-] ) , M. Zuna [-] , J. Fiala [-] , V. Týml [-] , J. Uxa [-] (46. F. Šneberger [-] ) , Z. Švec [-] , L. Sedláček [-] , M. Matoušek [-] , F. Pelouch [-]

FK ROBSTAV B
F. Muknšnábl [-] - L. Klokan [-] (73. M. Knopf [-] ) , M. Hejduk [-] , J. Medek [-] (85. L. Lucák [-] ) , O. Hrbas [-] (65. J. Valenta [-] ) , P. Fabián [-] , J. Duchek [-] , I. Blahoudek [-] , T. Půta [-] , M. Kováč [-] , J. Pavlík [-]

ŽK: 65. M. Zuna - 63. J. Medek .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Šlauf Jiří - NESVADBA Karel, KLIK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michalec Martin

Expert: Radim Šiška
Tip experta: výhra domácích

Ani béčko Přestic není neomylné a tentokrát se domácím povede několik protiútoků a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů