Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 10:30

9.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Bělá nekousala, Žihle na umělce vystřílela výhru


Branky


20

Žihle v domácím prostředí opět bodovala, tentokrát s patřičným rozdílem. Soupeři z Bělé nad Radbuzou nadělila na dlouhou cestu domů bůra a mohla slavit prozatímní posun tabulkou vpřed.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvakrát Masopust

První dvě branky domácího celku vsítil Jiří Masopust. Nejprve ve 21. minutě využil přesné přihrávky z křídelního prostoru, kterou uklidil bezpečně za Nikolaevova záda, aby o 7 minut později skóre navýšil šťastnou brankou, když vyslal vysoký centr na zadní tyč, který tam ke smůle hostů zapadl.

 

Domácí jistě nechtěli do poločasu žádnou branku inkasovat, ale minutu před koncem si nepohlídali po rohu nabíhajícího Jana Minaříka, který o břevno snížil na 2:1.

 

Rychlé uklidňující branky

Do druhé půle šel očekávaně rychle dopředu hostující tým, jenže domáci si jeho výpady pohlídali a naopak to byli oni, kteří udeřili. V 56. minutě vsítil Tomáš Přibyl, který prokličkoval mezi několika hráči a následně v tísni navýšil na 3:1. Pět minut na to dostal Jiří Brož na prostředku hřiště přihrávku, obhodil si obránce a po samostatném úniku uklidil na 4:1. 

 

Tato branka následně celý zbytek zápasu uklidnila a utkání se spíše dohrávalo. Přesto se domácí příznivci ještě jednou radovali. V posledních vteřinách zápasu si Přibyl vzal propadnutý centr, navedl si jej na střelu a uklidil míč na zadní tyč. Pečetil tak jednoznačné vítězství 5:1. Škoda jen, že takovému fotbalovému divadlu bylo přítomno jen minimum diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér: Občas to bylo chvílemi nervózní utkání, hosté často neunášeli naše vedení, takže probíhaly nějaké drobné strkanice, což chápu. Ale nakonec jsme to utkání zvládli s poměrně dobrým výsledkem, za což jsem hráče pochválil. Věděli jsme, že největší nebezpečí hrozí od Jariny a myslím, že jsme ho dobře zdvojovali. Určitou roli v náš prospěch jistě zahrála i umělka, která jim zřejmě dělala problémy.




Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Štěpánek [-] - J. Masopust [-] (82. P. Malý [-] ) , J. Brož [-] , S. Peterka [-] , M. Morgenstern [-] (72. J. Fidler [-] ) , T. Přibyl [-] , O. Čapek [-] , F. Půta [-] , R. Otcovský [-] , L. Rázek [-] , J. Kubíček [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
N. Nikolaev [-] - M. Tomášek [-] , P. Horák [-] , P. Jarina [-] , J. Minařík [-] , L. Černý [-] (82. J. Černý [-] ) , V. Iščenko [-] , M. Bořil [-] , M. Šinál [-] , M. Černý [-] , D. Frank [-]

ŽK: 68. M. Morgenstern , 82. T. Přibyl - 79. V. Iščenko , 82. M. Bořil , 90. N. Nikolaev .
Hráči zápasu: J. Masopust , T. Přibyl .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠKARDA Jiří, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Hatina
Tip experta: remíza

Bělá je dle mého mírný favorit, ale z Žihle se body jen tak neodváží. Proto to vidím na remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích