Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 16:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice překvapily svého soupeře a vybojovaly všechny body


Branky


15

FK Žákava se do tohoto utkání mohla pyšnit neporazitelností, stejně jako plzeňský Petřín. Ovšem jak to někdy bývá, podcenění soupeře může skončit ohromným neštěstím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svéradická půlhodinka

Domácí, kteří jsou známí spíše tím, že jejich průměrný věk dosahuje nejvyššího čísla v celé soutěži, se do svého soupeře obul s grácií. 200 přítomných diváků mohlo sledovat, jak už ve 3. minutě ze své sítě loví míč hostující brankář, když se po precizním centru Vlastimila Beránka prosadil hlavou na přední tyči Stanislav Makovec. I přesto, že domácí o deset minut později udělali v obraně chybu a obdrželi Michalem Skalou na 1:1, se nesesypali a dále se snažili překvapovat svého soupeře. 

 

Už ve 21. minutě přišla odpověď, to se z volného přímého kopu do šibenice prosadil Lukáš Jíra a o tři minuty později navázal taktéž parádní střelou pod břevno half-volejem exligový Vlastimil Beránek, který upravil na poločasových 3:1. Do přestávky se totiž už skóre nezměnilo.

 

Žákava se trápila v koncovce proti obrannému bloku

Žákava se od počátečních minut druhé půle hrnula do útoku, ale defenzivní blok svéradické obrany odrážel téměř vše. Jedinou branku hostů ve druhém poločase vsítil střídající Drohobeckyj Vitalij a Žákava měla něco málo přes čtvrt hodinku alespoň srovnat. To se jí ovšem nepodařilo a v závěru mohli být hosté rádi, že z protiútoků do otevřené obrany nepadla další branka, což je až do posledních chvil drželo v naději na alespoň bod.



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér: Čekala se velká divácká návštěva a před takovou kulisou se naši hráči vždy chtějí předvést. Chválím hráče za předvedený až heroický výkon a že to do posledních minut uběhali, někteří uchodili. Pár jich dokonce mělo starosti v šatně se sundáváním kopaček. Pro nás jsou to velmi důležité body, které budu rád, když v následujících utkáních ještě několikrát potvrdíme.

FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán: Zápas se mi hodně špatně hodnotí. Pro nás to byl takový zápas blbec. Nic nám nefungovalo. Domácí dali tři góly ze standardek a pak se zatáhli a bránili. Celý druhý poločas se hrál u nich ve vápně, ale domácí obětavě bránili a vyšlo jim to. Vzhledem k našemu přístupu asi zasloužená facka.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , O. Šustr [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , M. Hájek [-] , M. Heimlich [-] , V. Beránek [-] , V. Brůha [-] , L. Jíra [-] (89. M. Baudyš [-] ) , P. Mičkal [-] (82. M. Jedlička [-] )

FK Žákava
M. Vykoupil [-] - V. Mencl [-] , J. Smazal [-] , M. Štětina [-] (46. J. Aubrecht [-] ) , L. Drugda [-] , M. Skala [-] (61. V. Drohobeckyj [-] ) , T. Nekola [-] , M. Boukal [-] , J. Winkelhöfer [-] (80. M. Ouda [-] ) , J. Tišl [-] , V. Bouda [-]

ŽK: 15. S. Makovec , 55. V. Brůha , 88. L. Jíra - 89. T. Nekola .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KRŮS František - KRAUS Jan, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jan Lavička
Tip experta: výhra hostů

Žákava je stoprocentní a bude to tak i po šestém zápase.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Žákava hraje rychlý fotbal. Zde bude záležet, jak vypadá povrch hřiště ve Velkém Boru, kde Svéradice letos hrají. Myslím, že to bude bojovné utkání plné soubojů, kde nakonec budou mít více štěstí hosté - 1:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů