Petřín stále stoprocentní


Branky


21. L. Kotěšovec , 57. P. Škarda (p.) , 81. P. Bendl , 85. A. Vobruba
12

Petřínská rezerva jede na vítězné vlně a tentokrát smetla z cesty i Sušici. I když "smetla" je hodně nadnesené slovo, jelikož to domácí neměli vůbec jednoduché a utkání také mohlo dopadnout úplně jinak. Výsledek ne úplně odpovídal hře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký rozruch před úvodní brankou

První poločas začal aktivně z obou stran. Domácí si vytvářeli dobré šance a hosté svou aktivní obranou nutili soupeře k obezřetnosti proti rychlým výpadům, případně standardním situacím. Po jedné z nich se dokonce hosté ve 20. minutě radovali, ovšem sudí, společně se svým asistentem, vstřelenou branku neuznali, jelikož míč nepřešel čáru celým objemem. Zhrzelí hráči hostů následně pak dostali o to větší sprchu, když lovili míč ze své vlastní sítě. Branku na 1:0 vsítil nejlepší střelec soutěže, Lukáš Kotěšovec.

 

Do poločasu se pak bojovalo zejména o střed hřiště, kdy hosté nechtěli petřínským dovolit jednoduchý přesun k jejich vápnu a aktivním napadáním drželi jejich odstup od své branky.

Boj o střed hřiště zvládli lépe fyzicky domácí

Obrázek hry z prvního dějství se přenesl i do toho druhého. Jedinou chybu v obraně v 57. minutě potrestal z pokutového kopu Petr Škarda, jinak se hosté velmi dobře bránili a využívali rychlých brejků s ohrožením branky soupeře. I brankář domácích nezůstal úplně suchý, musel se několikrát vytasit s dobrým zákrokem a položit se na mokrý trávník.

 

Sušické výpady však úspěch nepřinesly a síly docházely. Těch v závěrečné desetiminutovce využil velmi dobře hrající Petr Bendl a následně i Antonín Vobruba, kteří uzavřeli skóre na konečných 4:0.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér: Klasický zápas se Sušicí, který vypadal podobně jako minulý rok. Buď na ně neumíme, nebo umí oni na nás, anebo všechno dohromady. Takže to nebyl vůbec jednoduchý zápas. K neuznané brance, o které se na hřišti hodně diskutovalo, mohu říct jen to, že jsem se po utkání koukal na video ze zápasu, které si pro naše potřeby pořizujeme pro trénink a hodnocení hráčů a mohu říct, že gól správně uznán nebyl. Vím, že to bylo nepříjemné pro hosty, zejména i proto, že se sušickými nemáme špatné vztahy a mohlo to vypadat blbě a v tu chvíli hodně nepříjemně. Samozřejmě, kdyby rozhodčí gól uznal, nemohu v tu chvíli říct vůbec nic, jelikož to z našeho pohledu vidět nebylo. O to horší pak pro hosty jistě bylo, když jsme obratem dali na 1:0. Na konci už byla vidět únava soupeře a toho se využilo k dalším brankám.

TJ Sušice
Pavel Hrubec, trenér: K utkání na Petříně jsme odjížděli opět v neúplné sestavě, kdy nám vypomohli hráči našeho béčka. Proti tak silnému soupeři, který disponuje velmi silným a širokým kádrem jsme věřili, že odvaha a bojovnost povede k úspěchu. Rozestavení mužstva bylo nastaveno na defenzivní pojetí hry s úkolem využívat rychlého Martina Kramára do brejkových situací, popř. maximálně využít standardní situace. To se nám plnilo velice dobře a dokonce se nám podařilo vstřelit po standardce gól, který nám záhadným způsobem nebyl uznán. Do poločasu se podařilo soupeři vstřelit gól po velmi pěkné rychlé akci z pravé strany. Ve druhé půli jsme se pokoušeli častěji o ofenzivu, kdy jsme se chtěli pokusit o vyrovnání, což se nám nepovedlo a na konci zápasu nás Petřín potrestal dalšími brankami, kdy už nám chyběla síla. I když výsledek utkání vypadá hrozivě, tak musíme naše kluky pochválit za bojovnost a předvedenou hru. V minulých zápasech se slabšími soupeři nám bojovnost a chuť vyhrát chyběla, proto jsme v těchto utkáních nedokázali zvítězit. Z tohoto důvodu byl tento zápas velmi poučný do dalších bojů. Tímto bych chtěl pogratulovat soupeři k vítězství a poděkovat všem našim hráčům za předvedený nebojácný výkon a pokud takto přistoupíme do dalších utkání, tak musíme začít vítězit.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
V. Suchý [-] - M. Trojovský [-] , P. Bendl [-] , J. Veselý [-] (46. K. Bílik [-] ) , P. Jílek [-] , M. Fikrle [-] , L. Kotěšovec [-] (67. D. Voves [-] ) , P. Škarda [-] (67. P. Bednář [-] ) , J. Tětek [-] (82. A. Vobruba [-] ) , J. Krystl [-] (82. J. Treml [-] ) , M. Štefl [-]

TJ Sušice
T. Mařík [-] - P. Vinický [-] (82. D. Kubín [-] ) , M. Kramár [-] (74. J. Kadlec [-] ) , Š. Tuček [-] , Š. Krůs [-] , T. Klíma [-] , J. Kysilka [-] (89. T. Míka [-] ) , T. Marek [-] , P. Pechek [-] , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-]

ŽK: 17. J. Veselý - 18. P. Pechek .
Hráči zápasu: P. Bendl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šlajs Jakub - PASTYŘÍK Tadeáš, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 8. 2021 07:44
Hodnocení zápasu
Jakub Volák

Expert: Jan Lavička
Tip experta: výhra domácích

Zde nemusím ani nic dopisovat. Všichni, co A třídu sledují, tak si to domyslí...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petřín zatím hraje svoji soutěž. Zde to bude výhra domácích v poměru 5:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích