3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 18:00

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bořil v závěru potrápil Hrádek, na body to ale nestačilo


Branky


16

Svatobor byl po úvodních dvou kolech bez bodů a na domácí půdě to chtěl konečně zlomit. V cestě mu ale stála Bělá, která hraje velmi útočný fotbal

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maraton zahozených šancí

Kdyby to bylo v 10. minutě zápasu 0:3, nemohla by se téměř stovka diváků ničemu divit. Avšak díky nepřesnosti v zakončení bělské ofenzívy a od začátku výborně chytajícího Václava Ryby, svítila na kontě obdržených branek pro domácí stále nula. A když to nejde na jednu stranu, jde to na druhou. Z první akce domácích se k samostatnému úniku dostal domácí Radek Kočí, který placírkou uklízel vedle Jariny. 

 

Tvrdý direkt pro hosty. Chvíli jim trvalo vzpamatovat se, ale následně opět převzali iniciativu. Do poločasové přestávky však, dle slov svého trenéra, "bušili jak hluchý do vrat". Domácí obrana vše ustála a v kabině hostů bylo dlouho ticho.

Střídající Bořil jako spása?

To, co si hosté přáli nejméně, bylo znovu inkasovat. Po první půli povzbuzený Kočí ale chtěl přidat uklidňující branku a tak ve spolupráci s Janem Sykorou hned na úvod druhého dějství poslali svůj tým do dvoubrankového vedení.

 

Bělá postupně vrhala všechny síly do útoku, ale čím více se snažila dobít Rybovu trvz, tím více vystavovala riziku svůj tým pro rychlé kontry domácích. Další branku takpřidal domácí Štěpán Gajdečka, který v 67. minutě zvyšoval už na 3:0 a zdálo se, že je hotovo.

 

Trenér Zavadil se s výsledkem na tabuli ale smířit nehodlal a provedl značnou rošádu ve svém týmu. A to se mu málem vyplatilo. Střídající Miroslav Bořil v rozmezí jedné minuty vsítil dvě branky a když dostali hosté příležitost také pokutového kopu, zdálo se, že utkání skončí alespoň remízou. V tu chvíli ale svůj tým opět podržel Václav Ryba a odmítl do konce utkání cokoliv lovit ze své sítě. 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Karel Mareš, trenér domácích: Z naší strany bojovné utkání se šťastným koncem. Bělá v útočné fázi prokazovala velkou kvalitu, ale hráči hostů pálili velké šance nebo nás podržel brankář Ryba. My jsme potrestali chyby hostující obrany. Ryba navíc zneškodnil penaltu a podle mého byl mužem zápasu. Jinak si samozřejmě za nasazení zaslouží pochvalu celý tým.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér hostů: Fotbal nemá logiku. Vyhořeli jsme na neproměněných šancích a na gólmanovi. Soupeř se třikrát dostal na dostřel branky a dal tři branky. Nám se to bohužel nedařilo a když jsme zjistili, že máme ve hře zbytečně moc obránců, kteří nemají co bránit, tak už bylo pozdě. Stačili jsme dát jen dvě branky a penaltu pak zahodili.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - F. Mareš [-] , J. Sekyra [-] , S. Ryba [-] , M. Kolář [-] , A. Štěpán [-] , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] (78. R. Holeček [-] ) , L. Šoural [-] , P. Slopovský [-] , Š. Gajdečka [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Blacký [-] , J. Brejcha [-] (71. R. Černý [-] ) , L. Černý [-] (46. V. Landrgott [-] ) , J. Minařík [-] , P. Horák [-] (62. M. Bořil [-] ) , V. Iščenko [-] , P. Jarina [-] (76. L. Hofmeister [-] ) , M. Tomášek [-] , M. Šinál [-] , D. Frank [-]

ŽK: 22. A. Štěpán , 41. F. Mareš , 82. Š. Gajdečka , 87. J. Sekyra - 49. P. Jarina , 65. D. Frank .
Hráči zápasu: V. Ryba - M. Bořil .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: SMITKA Josef - KRŮS František, KRAUS Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jaroslav Šafár
Tip experta: remíza

Hrádek je doma silný ale Bělá se nakopla proti Rokycanům. Na penalty vyhraje Bělá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů