Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 10:15

3.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Petřín si po Mýtu smlsnul i na Žihli


Branky


14. J. Šafár (vl.) , 21. P. Škarda , 34. P. Škarda (p.) , 52. P. Bendl , 53. L. Kotěšovec , 55. J. Tětek , 58. L. Kotěšovec , 89. M. Trojovský
15

Petřín minulý týden zaznamenal vysokou výhru 1:12 na hřišti Mýta "B". A řádnou nadílku se podělil i s dalším vyzyvatelem. Žihle, zvyklá na menší hřiště, své příležitosti neproměnila a tak si z Plzně odvezla osmičku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darované branky srazily psychiku

Žihle nezačala zle, jen jí obranná práce nastavená trenérem nevydržela dlouho a po úvodní vlastní brance Jaroslava Šafára ze 14. minuty, se začala kupit jedna chyba za druhou. Ve 21. minutě navyšoval po další chybě v obraně Petr Škarda, aby stejný hráč o necelou čtvrt hodinku později proměnil pokutový kop a poslal domácí do tříbrankového vedení.

 

Šest minut hrůzy

Domácí cítili fotbalovou pohodu a pro Žihli se blížila nejhorší pasáž zápasu. Mezi 52. a 58. minutou zaznamenali domácí celkem 4 branky, a to v pořadí střelců Petr BendlLukáš KotěšovecJakub Tětek a znovu Lukáš Kotěšovec. Po hodině hry na tabuli svítící skóre 7:0 tak nenaznačovalo nic dobrého, zejména když ještě 30 minut zbývalo a domácí byli schopni v minulém zápase nastřílet o pět branek více. Nakonec ale polevili a do konce utkání se dokázal prosadit už jen stoper Martin Trojovský.

 

Nutno dodat, že na celkem čtyřech brankách se asistencí podílel Matěj Štefl, který si vysloužil označení hráče utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér domácích: Doufám, že to takto bude pokračovat. Soupeř se snažil, ale od třetí branky už to měl hodně těžké. My samozřejmě chceme postoupit a proto musíme vyhrát vše. Vím, že někde asi narazíme, tak jsem rád, že se nám zatím i střelecky daří. I to může v závěru hrát roli.

TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský, trenér hostů: K výsledku není moc co dodávat. Neproměnili jsme pár svých šancí, ale soupeři jsme vlastními chybami nabídli tříbrankové vedení a ve druhé půli už se to na nás valilo. Soupeř byl jednoznačně lepší a my neměli šanci. Zasloužená výhra.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
J. Zíma [-] - P. Škarda [-] , M. Štefl [-] , P. Bendl [-] , J. Veselý [-] , J. Tětek [-] , L. Kotěšovec [-] , D. Voves [-] (12. M. Provod [-] ) , J. Krystl [-] (68. J. Levý [-] ) , M. Trojovský [-] , P. Jílek [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Šafár [-] , J. Masopust [-] (68. F. Hořejší [-] ) , O. Čapek [-] , M. Morgenstern [-] , J. Brož [-] (46. R. Otcovský [-] ) , S. Peterka [-] , F. Půta [-] , J. Buček [-] , L. Rázek [-] , J. Kubíček [-] (15. P. Malý [-] )

ŽK: 18. J. Buček , 79. O. Čapek .
Hráči zápasu: J. Zíma , M. Štefl .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - FANFULE Adam, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jaroslav Šafár
Tip experta: remíza

Těžký soupeř, ale doufám, že vybojujeme alespoň bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích