2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třeboňská rezerva těsně porazila Lomnici


Branky


27

K poslednímu podzimnímu kolu přijela na hřiště třeboňské rezervy do Břilic předposlední Lomnice nad Lužnicí. Hosté v minulém kole jako první tým dokázali obrat o body vedoucí Třebětice, a tak si věřili, že v tomto zápase mohou bodovat naplno. Domácí se ale chtěli s podzimem rozloučit vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třeboňským vyšel vstup do zápasu, Lomnice ještě v první půli srovnala

Vstup do utkání třináctého kola vyšel mnohem lépe domácím fotbalistům, kteří otevřeli skóre již v 5. minutě zápasu. Po brejku z pravé strany chyboval lomnický brankář, který špatně vyběhl a Jan Rešl ho dokázal přehodit - 1:0. 

 

Poté ale hosté zabrali a byli na hřišti lepším týmem, kombinačně domácí mužstvo přehrávali a dostávali se do šancí, které ale většinou nebyly správně vyřešeny nebo si poradil domácí brankář.

 

Největší možnost ke skórování dostala Lomnice po faulu na Václava Melichara v pokutovém území, kdy rozhodčí nařídil penaltu. Domácí s rozhodčím nesouhlasili, ale ten svůj výrok nezměnil. Nakonec ale mohli být Třeboňští v klidu, jelikož jejich gólman Josef Flaška pokutový kop zlikvidoval.

 

Hosté se ale vyrovnávací branky nakonec dočkali a to konkrétně ve 28. minutě. Po přímém kopu využil nedůslednosti v domácí obraně Václav Melichar a hlavičkou se trefil přesně mezi tři tyče - 1:1.

 

V dalších příležitostech už nebyli úspěšní ani domácí, ani hosté, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Ve druhém poločase dokázali vstřelil domácí vítězný gól

Ve druhém poločase už nebyla Lomnice lepším týmem, hra se vyrovnala, hrálo se nahoru dolů a na obou stranách se objevovaly brankové šance, nicméně nikdo z hráčů se dlouho nemohl trefit.

 

Nakonec ale přeci jen branka padla v 77. minutě. Ve vápně Lomnických došlo k závaru a po několika odrazech se míč dostal k Janu Rešlovi, který ho dokázal podruhé v utkání dostat do branky a poslal svůj tým do vedení 2:1.

 

Po inkasované brance musela navíc Lomnice vystřídat svého gólmana, jelikož při tom závaru dostal ránu do hlavy a nemohl chytat dále. Hosté pak museli do branky postavit hráče z pole a utkání se spíše jen dohrávalo.

 

Další gól už diváci neviděli a tak se ze zisku tří bodů po výhře 2:1 radovali domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň B
Michal Rezek: "Derby, hodně diváků, vyhecované, protože spousta kluků se tam zná a spousta se i protočila se v týmech, takže utkání určitě mělo náboj. Lomničtí mě mile překvapili, měli dobrou sestavu, sešli se, takže to slibovalo, že to bude dobrý fotbal, protože my jsme byli taky kompletní a víceméně bez pendlerů z áčka, takže jsme se taky na to těšili. Lomnice nás ze začátku kombinačně přehrávala, přesto jsme si vytvořili dost šancí. V prvním poločase jsme proměnili brejk z pravé strany. Potom přišla zase takové sporná penalta na Vaška Melicharů, který to umí takhle padnout. Pepa Flašků penaltu chytil, ale vzápětí jsme dostali po naší hrubé chybě na poločasových 1:1. Druhou půli se hrálo nahoru dolů, měli jsme hodně šancí zápas rozhodnout, zaplaťpánbůh jsme dali jeden gól, takže 2:1 vítězství. My jsme šancí měli na dva zápasy, bohužel jsme neproměňovali. Ale dotáhli jsme to, takže jsme spokojení, odskočili jsme jim. Pak následovala dokopná, takže to bylo hned veselejší to vítězné derby."

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Václav Nohava: "Zápas jsme začali katastrofálně. Už v páté minutě jsme prohrávali. Postupem času jsme se začali zlepšovat a většinu prvního poločasu jsme hráli poměrně dobře. Vytvářeli jsme si šance, ale opět se projevila naše bolest s neproměňováním. Opět jsme nedali ani penaltu a promarnili plno šancí. Naštěstí se alespoň jednou po trestném kopu prosadil hlavou Vašek Melichar. První poločas mohl klidně skončit 3:1 pro nás, ale my prostě góly dáváme hrozně těžko. Do druhé půle nastoupili kluci jako vyměnění a výkon byl daleko horší. Málo pohybu, nedůraz, špatné obsazování hráčů a šancí jsme si už také tolik nevytvořili a když už, tak jsme mířili mimo branku nebo vytáhl dobrý zákrok domácí brankář. Z jedné nenápadné akce se vytvořil před naší brankou závar, domácí dostali míč za brankovou čáru a nám se při tom ještě zranil gólman, který dostal ránu do hlavy a musel střídat. Do branky musel hráč a už se víceméně pouze dohrávalo. Herně to není úplně zlé, ale musíme se přes zimu naučit lépe zakončovat, jinak budeme mít problém."



Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - R. Bašta [-] , O. Michal [-] , K. Bicenc [-] , M. Pancíř [-] , P. Krejník [-] , F. Čábela [-] , M. Pfeifer [-] (90. E. Ferchenbauer [-] ) , J. Rešl [-] (89. D. Dušek [-] ) , J. Kučera [-] , O. Beníšek [-] (52. M. Nehoda [-] )

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
O. Vala [-] (81. M. Špale [-] ) - R. Trachta [-] , D. Fiktus [-] , D. Nosek [-] , M. Šachl [-] , J. Burda [-] , V. Kaštánek [-] , V. Melichar [-] , J. Burda [-] , V. Strouha [-] , T. Kabele [-]

ŽK: 20. F. Čábela , 62. K. Bicenc , 90. O. Michal .
Hráči zápasu: J. Rešl - V. Melichar .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Klimeš Jiří - RYNEŠ Vladimír, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Dám na domácí.

Tip experta: remíza

V derby se body budou dělit, remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza