Olešnice se s Kardašovou Řečicí rozešla nerozhodně


Branky


24

Ve dvanáctém kole, na podzim předposledním, se v Olešnici představila Kardašova Řečice. Obě mužstva měla co napravovat, neboť v minulém zápase si připsala porážku s pěti inkasovanými brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase šli do vedení hosté

Olešnice přivítala v předposledním podzimním kole na svém hřišti Kardašovu Řečici. Oba týmy v minulém zápase prohrály a dostaly pět branek, a tak měly ambice tento tyto výsledky napravit. Domácí do utkání vstupovali se z různých důvodů poslepovanou sestavou.

 

V prvním poločase se hrálo vcelku vyrovnané utkání, Olešnice si vypracovala několik dobrých příležitostí, ale brankář hostí Houdek míč ze své sítě lovit nemusel.

 

Oproti tomu Kardašova Řečice byla v prvním poločase jednou úspěšná. V závěru, ve 40. minutě, se hosté dostali do brejkové situace. Míč dostal Slavík k ve vápně úplně volnému Vojtěchu Jánošíkovi, který se trefil přesně a otevřel skóre zápasu - 0:1.

 

Další branka již v první půli k vidění nebyla, a tak šli do kabin spokojenější hosté s jednogólovým náskokem.

Ve druhé půli domácí otočili, ale náskok neudrželi

 

Do druhého poločasu vstoupila domácí Olešnice výborně a svůj tlak přetavila v otočení skóre. Nejprve ve 49. minutě našel Patrik Raab krásným pasem Ondřeje Husu, který se tváří v tvář hostujícímu gólmanovi nemýlil a vyrovnal na 1:1.

 

Navíc po dalších třech minutách byl u míče znovu Patrik Raab, který tentorkát přihrávkou našel ve vápně Petra Fialu, jenž dokázal dostat míč do sítě podruhé a velice rychle tak otočil skóre ve prospěch domácích - 2:1.

 

Domácí pak ale začali být unavení a otěže hry převzali zase hosté. Ti se dostali do tlaku a poměrně brzy ho dokázaly přetavit ve vyrovnávací branku. V 61. minutě se František Slavík pěkně uvolnil s míčem a překonal domácího brankáře - 2:2.

 

Další půlhodinka moc vzruchu nepřinesla, dokud nepřišla 90. minuta zápasu. Brankář Kardašovy Řečice Houdek se ohnal po jednom z olešnických fotbalistů a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. K tomu nakonec nedošlo, jelikož pomezní hlavnímu řekl, že míč už předtím přešel brankovou čáru a následoval tak pouze odkop od branky.

 

Další branku už tedy tento duel nepřinesl a obě mužstva si připsala po jednom bodu za remízu 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Olešnice
Ondřej Husa: "Do zápasu jsme nastupovali ve 12 lidech, z toho 2 hráči byli "veteráni", kteří již dávno ukončili kariéru, a 2 hráči nastoupili po delším zranění. I tak jsme ale nechtěli dát soupeři nic zadarmo. Nějaké tutovky jsme za první poločas neproměnili, takže po brance hostí se šlo do šaten za stavu 0:1. Zkraje druhého poločasu se nám povedlo skóre otočit, ale s přibývajícím časem nám docházely síly a hosté nás hodně tlačili a po zásluze, byt zřejmě s přispěním ruky, vyrovnali. Za zmínku určitě stojí 90. minuta, kdy se hostující gólman ohnal po našem hráči, hlavní sudí nařídil pokutový kop. Po chvilce emocí přispěchal se svou radou asistent Škuthan, který přes celou bránu a asi 30 metrů viděl, že míč už byl za čárou a doporučil penaltu odvolat. Následoval odkop od branky, místo rohového kopu. Komická situace, od 5 let hraji fotbal a tohle jsem zažil poprvé. Škoda, že zde nebyl delegát, aby Jardovi připsal plusové body. Nutno ale podotknout, že Řečice si určitě zasloužila bodovat."

FK Kardašova Řečice 1922
Roman Kačur: "Utkání se hrálo na těžkém terénu a v prvním poločase i za silného větru. Domácí praktikovali obranu od vlastní poloviny a dlouhé nakopávané míče. My jsme se snažili o kombinaci, ale zrazovala nás především přesnost finálních přihrávek. Přesto jsme se dokázali před poločasem prosadit, když po přihrávce Slavíka otevřel skóre zápasu Jánošík. Druhý poločas jsme chtěli začít aktivně, což se nám dařilo jen prvních pět minut. Pak jsme si vybrali slabou chvilku. Během tří minut, jsme si nechali dát dvě laciné branky a dovolili domácím obrátit stav. Pak jsme opět převzali iniciativu, dostali domácí pod tlak a zaslouženě vyrovnali. To nás zřejmě uspokojilo a opět jsme polevili. Utkání tedy bylo otevřené až do samotného závěru. Konečný výsledek pro nás znamená ztrátu dvou bodů."



Počet diváků: 38. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - SAIDL Radek, ŠKUTHAN Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 11. 2021 20:04
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 19:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 20:52

Tip: výhra domácích

Dám na domácí,ale musí makat.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 17:27
Lukáš Hulec

Expert: Aleš Benkovský
Tip experta: remíza

Těžké utkání pro oba, terén bude nahrávat domácím, Kardaška má běhavější tým. Tipuju remízu.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 17:12

Tip: výhra domácích

Olešnice je doma silná ....výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 11:20

Tip: výhra hostů

......věřím Kardašce....má dobrý tým a venku jí to jde

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 07:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 05:55

Tip: výhra domácích