Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 13:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená si poradila s oslabeným Horním Žďárem


Branky


24

V posledním podzimním zápase před vlastními fanoušky a předposledním celkově přivítala Studená na vlastním hřišti Horní Žďár. Už tabulkové postavení jasně favorizovalo domácí mužstvo, tím spíše, že hosté přijeli oslabení o několik hráčů sestavy kvůli nemoci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Studená vstřelila v prvním poločase jeden gól

Ve dvanáctém kole se na podzim naposledy před vlastními skvělými fanoušky představili fotbalisti Studené. Soupeřem jim byl celek z Horního Žďáru, který ale během uplynulého týdne přišel kvůli nemoci hned o několik stabilních hráčů.

 

Favoritem duelu by byli i tak domácí, ale o to větším pak byli kvůli problémům hostů, kdy byl dokonce donucen navléknout dres i trenér Horního Žďáru Tomáš Roštek. Hosté přesto nic předem nevzdali a snažili se hrát naplno.

 

Kombinačně byli hosté dokonce místy lepším týmem, ale z vypracovaných šancí domácího brankáře Tomáše Duchoně překonat nedokázali. Domácí Studená byla v proměňování šancí úspěšnějí a navíc si jich vypracovala mnohem víc.

 

První branka utkání přišla v 18. minutě duelu a skóre otevírali domácí. Hostujícího brankáře Rešla překonal Josef Šimánek a dodal domácím na kopačky trochu klidu - 1:0.

 

Další šance v prvním dějství ale zůstaly nevyužity, a tak šli domácí hráči do kabin pouze s jednobrankovým náskokem.

Ve druhém poločase domácí navyšovali skóre

O přestávce mohl leckdo uvažovat nad tím, že Horní Žďár ještě zabojuje v tomto utkání o body. Tyto dohady byly ale rozmetány okamžitě po přestávce. Hned ve 46. minutě se totiž domácí Studená dočkala navýšení svého náskoku, a to zásluhou nejlepšího střelce soutěže, Libora Dvořáka - 2:0.

 

Hosté se dále snažili hrát svou hru nehledě na výsledek, nepouštěli se do žádného bezhlavého útočení ve snaze vstřelit kontaktní gól. Nicméně ke kontaktnímu gólu se nedostali ani postupnou kombinací. Na druhou stranu drželi stále relativně příznivé skóre, dokud jim nezačaly docházet síly.

 

Toho využila Studená v 76. minutě, kdy se znovu prosadil Libor Dvořák a svým již 24. gólem sezóny zvýšil na rozdíl tří branek pro svůj tým - 3:0.

 

Po dalších deseti minutách Studená skóre uzavřela svou čtvrtou brankou, když tentokrát zamířil přesně do sítě domácí kapitán Tomáš Lindourek - 4:0. Domácí si tak díky této výhře definitivně zajistili druhé místo po podzimní části sezóny.



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec: "V poli se hrál celkem vyrovnaný zápas, ale o přihrávkách zpět nebo do strany to asi není. To asi není úplně přehrávání soupeře. Branka totiž stojí ve vápně a tam byl nebezpečný jen jeden tým. Měli jsme asi 20 šancí a při vší úctě k oslabenému Žďáru (chyběli Princ, Voldán a Němec) tenhle výsledek je hodně milosrdný. Proměnili jsme asi třetinu svých vyložených šancí v tomto byla naše nekvalita. Výkon týmu nebyl úplně dobrý, to jsme si vyříkali v poločase, ovšem od dvojciferného výsledku zachránil hosty jen gólman Rešl a naše nemohoucnost v zakončení."

SK Horní Žďár
Lukáš Rešl: "V týdnu před zápasem nám onemocnělo 5 lidí a tak musel k zápasu nastoupit i trenér. Kombinačně jsme Studenou přehráli, ale hraje se na góly. My jsme své tři šance neproměnili za to domácí proměnili 4 z asi 15 šancí. Kluci i tak zaslouží pochvalu, že i za takového stavu nepřestali hrát, snažili se až do poslední minuty předvádět to, co chceme hrát. Příští týden už se nám snad marodi vrátí."



Sestavy


FK Studená
T. Duchoň [-] - J. Šimánek [-] (86. M. Lacina [-] ) , L. Dvořák [-] (89. J. Pospíšil [-] ) , D. Strojek [-] (78. R. Popelínský [-] ) , J. Krizan [-] (63. P. Maška [-] ) , F. Soukal [-] , T. Lindourek [-] , J. Šára [-] , L. Makovička [-] (85. K. Reidl [-] ) , V. Staněk [-] , O. Dokulil [-]

SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - T. Roštek [-] (78. L. Dejmek [-] ) , M. Heine [-] (60. L. Štěch [-] ) , D. Šablatura [-] , M. Koranda [-] , J. Hrdlička [-] , A. Moldrzyk [-] , J. Beneda [-] , D. Maňour [-] , L. Stejskal [-] , P. Völfel [-]

ŽK: 50. T. Roštek , 55. P. Völfel , 63. J. Hrdlička .
Hráči zápasu: L. Dvořák - L. Stejskal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: RYKLÍK Filip - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, HAVLÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 19:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 05:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 20:52

Tip: výhra domácích

i tady dám na domácí.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 17:27
Lukáš Hulec

Expert: Aleš Benkovský
Tip experta: výhra domácích

Studená je doma silná, Libor Dvořák se zase prosadí a bude to za 3 body.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 17:12

Tip: výhra domácích

Když bude ve střelecké formě Dvořák tak Studená vyhraje

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 22:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 11:20

Tip: výhra domácích

Studená je doma hodně silná....vyhraje

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:54

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 07:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 05:55

Tip: výhra domácích