1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2021 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buk doma nejtěsnějším rozdílem zdolal Neplachov


Branky


23

Předposlední kolo podzimní části nabídlo završení trilogie v utkáních mezi domácím Bukem a hosty z Neplachova. V předchozích dvou zrušených ročnících dokázal Neplachov pokaždé v Buku vyhrát. A jak to vypadalo ve třetím vzájemném klání?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

První střelu na bránu si připsali domácí. Ve 3. minutě Jakub Jaroš zatáhl balón po křídle a sám i zakončil. Z úhlu však nezamířil mezi tři tyče. Podobně se prezentoval nedlouho poté i další z domácích ofenzivních hráčů Pavel Heger.

 

Diváci pak byli svědky především osobních soubojů mezi vápny, kdy ani jeden z týmů neměl moc prostoru k vytvoření gólové šance. V 16. minutě se po autu už podařilo neplachovskému Michalu Píchovi uvolnit se v pokutovém území. S jeho střelou si poradil gólman domácích Lukáš Vondrák.

 

V dalších minutách předvedli hosté několik úniků po jejich pravé straně. Přihrávky do šestnáctky však domácí většinou dokázali zachytit. Podobné to bylo i na druhé straně, kde obrana také zasahovala včas.

 

Ve 29. minutě měli domácí možnost přímého volného kopu. Střelu Michala Mischnika zlikvidoval Marek Dvořák v brance Neplachova. Několik minut na to znovu střílel domácí Michal Mischnik po rychlé kombinační souhře. Marek Dvořák byl připraven a balón vyrazil na roh.

 

Zatímco domácí praktikovali přímočaré ofenzivní akce. Hosté na bránu domácích útočili po křídlech a pak se pokoušeli o finální přihrávku do šestnáctky. Na to jim však domácí důrazná obrana nedávala prostor a zakončení ze střední vzdálenosti nebylo přesné. A tak skončila první část bez gólu.

Druhý poločas přinesl jedinou trefu zápasu

Druhý poločas začali aktivněji hosté. Ve 47. minutě poslal centr do šestnáctky hostující kapitán Patrick Mohamed a Tomáš Hindy vystrašil domácího gólmana hlavičkou na vzdálenější tyč, která jen těsně minula zařízení.

 

V 55. minutě přišlo další zakončení Tomáše Hindyho, jemuž předcházela souhra Michala Píchy a Petra Švece. Neplachovský rychlík však v dobré pozici přestřelil.

 

Domácí odpověděli pěknou akcí po své pravé straně a pohotovou střelou, proti které musel na zem Marek Dvořák. Odražený balón se dostal na střed velkého vápna, kde si nejlépe počínal Jakub Jaroš a dorazil balón do odkryté branky a domácí vedli 1:0.

 

Neplachov však mohl o několik minut na to vyrovnat. Michal Pícha zamíchal balónem v šestnáctce hostů a byl podražen. Hosté tak v 64. minutě měli možnost pokutového kopu. Marek Dvořák však penaltou pohrdl a balón napálil vedle, Lukáš Vondrák tak ani nemusel zasahovat.

 

Domácí v euforii, hosté zažívali pocity zcela opačné. Ale s prázdnou odjet nechtěli. V 68. minutě utekl po křídle neplachovský Jaroslav Hruška do jehož následného centru se položil neúnavný Tomáš Hindy. Hlavičkoval však pouze nad břevno Vondrákovi branky.

 

Neplachov se tlačil za vyrovnáním, ale z žádné další šance neuspěl ani Tomáš Hindy, který po rychlém autovém vhazování a úniku znovu netrefil bránu, ani střídající Martin Dušák z dorážky odraženého balónu po standardní situaci.

 

Domácí po zastaveném brejku také zahrávali v 87. minutě přímý volný kop. Michal Mischnik našel Jakuba Jaroše, jeho hlavička se však nevešla mezi tři tyče.

 

Poslední možnost měli nakonec hosté a znovu ze standardky a znovu stačila obrana domácích včas odkopnout balón do bezpečí a udržet tak nejtěsnější možnou výhru.

 

Report sepsal: Lukáš Blažek



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Neplachov
Lukáš Blažek: "My jsme nesehráli v Buku špatné utkání. Myslím, že jsme si prohrát nezasloužili. I když jsme především v druhém poločase měli dost možností, tak vstřelit branku je pro nás teď strašný problém. A když nedáme gól ani z penalty, těžko můžeme pomýšlet na nějaký úspěch. Utkání jsme si tak prohráli sami. Jen zamrzí, že jediný gól padl po strašně provedeném autovém vhazování. Rád bych ještě poděkoval našim fanouškům za podporu a skvělou kulisu, i když se nám teď nedaří."



Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - D. Hamerník [-] (72. V. Balga [-] ) , O. Jasanský [-] , J. Jaroš [-] , F. Opička [-] , M. Mischnik [-] , Z. Březina [-] , L. Moravec [-] , F. Tomšík [-] , M. Šenkýř [-] , P. Heger [-]

TJ Sokol Neplachov
M. Dvořák [-] - O. Dvořák [-] , M. Pícha [-] (82. L. Blažek [-] ) , T. Hindy [-] , J. Hruška [-] , P. Švec [-] (65. M. Dušák [-] ) , P. Mohamed [-] , O. Čada [-] , J. Láník [-] , P. Dušák [-] , L. Svobodný [-]

ŽK: 90. L. Svobodný .
Hráči zápasu: J. Jaroš - T. Hindy .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČAREK Martin - JURÁŇ Karel, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 19:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 05:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 20:52

Tip: výhra domácích

věřím domácím.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 17:27
Lukáš Hulec

Expert: Aleš Benkovský
Tip experta: výhra hostů

V Buku to má každý tým těžké, přesto si myslím, že Vojta Brozman něco vymyslí, a v Buku Neplachov vyhraje

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 17:12

Tip: remíza

Myslím si, že teda bude vyrovnaný zápas body se budou dělit

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 11:20

Tip: výhra domácích

Buk má formu a navíc hraje doma.

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 09:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 07:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 05:55

Tip: výhra domácích