1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 12:30

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Buk porazil díky brance v závěru Dolní Bukovsko


Branky


28

Do Buku přijelo v souboji dvou týmů ze středu tabulky Dolní Bukovsko. Domácí mužstvo chtělo potvrdit sérii tří vítězných zápasů. V tomto utkání se ale dlouho zdálo, že se body budou dělit. Nakonec se ale domácí hráči přeci jen dočkali a svou vítěznou sérii opět prodloužili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

V sobotním zápase se potkaly dva týmy ze středu tabulky, domácí AC Buk přivítal Dolní Bukovsko. Spíše než fotbal to byla celý zápas nakopávaná. První velkou šanci Dolního Bukovska měl Lukáš Chochol v 15. minutě, kdy zachytil rozehrávku domácích a běžel sám na bránu. Brankář domácích Lukáš Vondrák ho ovšem vychytal.

 

Ve 30. minutě měli velkou šanci domácí fotbalisté. Tvrdou střelu z dvaceti metrů pod břevno ovšem brankář Brůha vytáhl fantastickým zákrokem.

 

To bylo v prvním poločase vše, do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu.

V závěru druhé půle strhli vítězství na svou stranu domácí

Ve druhém poločase se snažili hrát spíše fotbalisté domácího Buku. Žádnou vyloženou šanci si ovšem nemohli vytvořit.

 

V 75. minutě přišla další rána pro Dolní Bukovsko. Josef Venčovský se dostal do souboje, kde ho trefil hráč domácích přes kotník. Rozhodčí neodpískal ani faul a hráč Dolního Bukovska si ze souboje odnesl nalomenou kost v kotníku.

 

V úplném závěru utkání pak domácí tým rozhodl. Jediný gól zápasu vstřelil Filip Opička v 85. minutě. Dostal se k míči po závaru před brankou a ze vzduchu ho trefil levačkou přesně k tyči - 1:0.

 

Zápas byl celou dobu vyhecovaný, což se nakonec projevilo v 89. minutě. Po rozmíšce u postranní čáry neunesl nervy domácí kapitán Ondřej Jasanský, který obdržel od hlavního rozhodčího červenou kartu a odešel dříve do šatny.

 

Krátkou přesilovku hosté z Dolního Bukovska využít nedokázali a konečným výsledkem je tak výhra domácího Buku v poměru 1:0.

 

Report sepsal: Jiří Matoušek



Ohlasy k zápasu


AC Buk
Libor Vondráček: "Do utkání jsme vstoupili jako aktivnější tým, ale po propadnutí v obraně nás před inkasovaným gólem musel zachránit zázračným zákrokem brankář Vondrák. Do druhého poločasu jsme ještě zvýšili náš tlak, ale gól se nám nedařilo vstřelit. Po asi dvacátém rohu v utkání a závaru před brankou se po odraženém míči z voleje trefil Opička a my mohli slavit zaslouženou a vybojovanou výhru. Radost z výhry nám zkazila jen červená karta naši opory v závěru utkání."

TJ Dolní Bukovsko
Jiří Matoušek: "V Buku se moc fotbal hrát nedá. Malé hřiště, tvrdý povrch. Domácí měli styl "nakopni to dopředu a ono se něco stane". Bohužel jsme se jejich hře přizpůsobili. Ke konci nás tlačili a měli více štěstí před vstřeleným gólem, když se to odrazilo jejich hráči na kopačku."



Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - L. Vondráček [-] (55. V. Balga [-] ) , J. Jaroš [-] , L. Moravec [-] , D. Hamerník [-] (72. J. Koranda [-] ) , F. Tomšík [-] , M. Šenkýř [-] , F. Opička [-] , O. Jasanský [-] , P. Heger [-] , Z. Březina [-]

TJ Dolní Bukovsko
O. Brůha [-] - F. Hruška [-] , P. Zahradník [-] , V. Kotyza [-] , O. Malecha [-] - F. Cihla [-] - L. Chochol [-] - V. Koutský [-] (72. J. Venčovský [-] ) , S. Miřátský [-] , J. Bártík [-] , D. Víta [-]

ŽK: 88. F. Cihla . ČK: 89. O. Jasanský .
Hráči zápasu: F. Opička - F. Cihla .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novák Roman - ZABILKA Luboš, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Buk doma umí, jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Sledoval jsem Buk doma proti Ledenicům a v Olešnici a věřím,že doma zase vyhraje.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích