Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 14:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená potvrdila úspěšný vstup do sezóny výhrou v Buku


Branky


28

Hosté ze Studené přijeli do Buku nabuzení po dvou výhrách z úvodních dvou zápasů. Domácí Buk měl na kontě naopak pouze jeden bod. Této bilanci nakonec také odpovídal vývoj tohoto utkání, kdy si Studená vypracovala náskok již v prvním poločase, v druhém ještě přidala jednu branku a domácí až v závěru snížili na konečných 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ze Studené vedli po první půli o dvě branky

V úvodu zápasu se hrál fotbal plný soubojů a osobních střetů. Mírně navrch začali mít hráči hostů. Z převahy nakonec vytěžili i první branku utkání, když ve 30. minutě skóroval po hraniční ofsajdové situaci Josef Šimánek - 0:1.

 

Hned o chvíli později, ve 34. minutě, Studená svůj náskok rozšířila o další gól. Po chybě v obraně domácích po autovém vhazování skóroval kanonýr Libor Dvořák 0:2. Toto skóre platilo i o poločasové přestávce.

Ve druhé půli vstřelily oba týmy po gólu

Ve druhém poločase se Studená díky dvoubrankovému náskoku nemusela nikam hnát a spoléhala se spíše na rychlé protiútoky. Domácí Buk se snažil útočit, aby srovnal skóre, ale do zavřené obrany se jim to moc nedařilo. V 62. minutě tak udeřili hosté. Svou druhou branku v utkání si připsal Libor Dvořák a zvýšil na 0:3.

 

I nadále se domácí snažili s výsledkem něco udělat, ale jejich snaha přinesla pouze čestnou branku v závěru utkání v 80. minutě. Na 1:3 snížil kapitán Buku, Ondřej Jasanský.



Ohlasy k zápasu


AC Buk
Libor Vondráček: "Po pár úvodních střetech, kdy kapitán hostů nešťastně odešel ze hřiště, jsme začali hrát zakřiknutě a hosté toho využili. Po ofsajdové situaci padl první gól, a druhý pak po naší nedomluvě v obraně při autovém vhazování. Do druhého poločasu přišel soupeř bránit svůj náskok a spoléhal přitom na rychle protiútoky. Nám v útoku chyběl vždy kousek, a tak hosté nejprve zvýšili na 3:0 a poté, i přes vytrvalý tlak, jsme se zmohli jen na jeden čestný gól. Jeden bod za první tři zápasy je pro nás krutý, ale štěstí jsme v některých chvílích rozhodně nešli příliš naproti."




Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - Z. Šic [-] , F. Tomšík [-] , L. Vondráček [-] (46. L. Moravec [-] ) , M. Šenkýř [-] , F. Opička [-] (63. L. Waník [-] ) , M. Mischnik [-] , O. Jasanský [-] , P. Heger [-] , D. Hamerník [-] (46. O. Schmirler [-] ) , Z. Březina [-]

FK Studená
T. Duchoň [-] - L. Makovička [-] (46. M. Šimánek [-] ) , J. Krizan [-] , J. Šimánek [-] (90. D. Strojek [-] ) , L. Dvořák [-] (88. M. Lacina [-] ) , P. Maška [-] (75. K. Reidl [-] ) , T. Lindourek [-] , F. Soukal [-] (87. R. Popelínský [-] ) , J. Šára [-] , V. Staněk [-] , O. Dokulil [-]

Hráči zápasu: O. Jasanský - L. Dvořák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Křížovský Jiří - KOLLÁRIK Vojtěch, NÁPRAVA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Domácí na svém zkráceném hřišti dokáží potrápit každého soupeře včetně Studené, která v čele se šutérem Dvořákem zatím neztratila ani bod. Domácí se prezentují tvrdou hrou, což může na hosty platit. Tipuji remízu 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Dám na hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Pro mě velká neznámá, tak zkusím výhru domácích...

Tip: remíza