Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cheznovice poprvé padly, nestačily na Rakovou


Branky


0

Raková bude v letošní sezóně kousat, o tom se už přesvědčil nejeden tým. Tentokráte na to doplatil lídr z Cheznovic, který utrpěl první ztrátu v letošní sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

fccheznovice96.wz.cz

   Hráči "A"týmu FC96 dnes zavítali na horkou půdu do Rakové.To znamená týmu z "první čtyřky" v tabulce. Domácí hráči byli po celé utkání mírně lepším týmem ,ale do vedení se dostaly Cheznovice. To přesně mířil Soyma. Raková však vývoj utkání otočila (2:1).Poslední slovo v prvním poločase měl však hostující Mraček a to přesnou trefou z přímého kopu.(pol.2:2) Po změně stran už padla pouze jedna branka. Domácí útočník utekl po křídle a nedal A.Trávovi v brance FC96 šanci. V závěru zápasu mohl ještě z přímého kopu z dobré pozice vyrovnat Mraček, ale přestřelil. Cheznovice dnes poprvé v této sezóně prohrály a porážka znamená propad na čtvrtou příčku. V příštím kole naši narazí na lídra tabulky TJ Holoubkov. 

Pavel Janda

V 6. kole se mělo konečně ukázat, jestli domácí budou letos hrát druhé housle nebo opravdu budou bojovat o přední příčky. Hosté byli ve skvělé formě, prozatím inkasovali pouze jedinkrát a měli plný počet bodů. Proto se očekávalo, že se domácí spíše zatáhnou do obrany a budou čekat na svou šanci z brejků. 

 

Cheznovice skutečně ukázaly, že si jedou pro tři body a vlétly na hřiště jak tajfun a hned si vypracovaly několik slibných šancí a dokázaly domácí zaskočit hned v 5.minutě brankou, kdy domácí špatně zahráli po přímém kopu hostů ofsajdsystém, střelcem byl Vasyl Soyma. Raková musela otevřít trochu hru a začít bojovat o srovnání, což se jí skoro stalo osudným, protože hosté hrozili z brejků. Od 15.minuty domácí převzali iniciativu a měli více balon na kopačkách, ale zahrozili paradoxně hosté, kteří kolem 20.minuty nastřelili břevno branky Rakové. Domácí se však nezalekli a vytrvalý mírný tlak na obranu hostů se vyplatil ve 28. minutě, kdy prudkou přihrávku před branku hostů dopravil skluzem do sítě kapitán Rakové František Bůcha. Ihned po rozehrávce se snažili hosté rychle odpovědět, ale naopak domácí po vybojování míče a několika přesných přihrávkách otočili průběh zápasu, když se křižnou střelou na zadní tyč trefil Jaroslav Šilhánek. 31.minuta 2:1 a domácí cítili, že senzace se dnes klidně může stát a výhra bude možná jejich. Jenže ve 38.minutě si slabší chvilku vybral domácí golman a po nedobrém postavení za zdí při přímém kopu inkasoval i on po druhé. Poločas se dohrál v klidu za stavu 2:2 a diváci se v chladném počasí mohli těšit na zajímavý druhý poločas.        Důležitý faktor pro hosty byl možná ten, že do druhého poločasu nenastoupil jejich nejlepší střelec posledních kol Karel Hlavička a tím oslabili svojí sílu v útoku. Hosté potvrzovali sice své kvality a stupňovali svůj tlak, ale v zakončení neměli potřebné štěstí. Proto domácí zahrozili svou spolehlivou zbraní - rychlostí a šikovností Jirky "Jimmyho" Šavela, který svým průnikem do obrany a prudkým zakončením pod nohy golmana hostů rozhodl tento těžký zápas. Hosté se sice ještě zmohli na několik náznaků šancí, ale jelikož se pokoušeli spíše o penaltu než o gol, tak si konečný tlak rozkouskovali a když do toho připočítáme taktické střídání domácích, spíše se zápas takticky dohrával ve středu hřiště. Domácí výsledek uhájili a poskočili opět o něco výše v celkové tabulce soutěže a stíhají s nepatrnou ztrátou vedoucí lídry.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Raková B
Pavel Janda: Nejlepším hráčem zápasu tentokrát nebyl v mých očích žádný z pravidelných střelců branek, ale hráč, který odvádí dlouhodobě stabilní dobré výkony v záloze a i tentokrát zkušeně zastavoval útoky Cheznovic už v zárodku akcí. Navíc dobře zakládal protiútoky po křídlech a vcelku přesné přihrávky dělali hostům problémy. Robert Harnoch si tentokrát pochvalu skutečně zaslouží.

FC Cheznovice 96
Karel Hlavička: Dneska to byl z naší strany takový mdlý výkon, dostali jsme se sice do vedení, pak nastřelili břevno a mysleli jsme, že je to v pohodě. Soupeř, ale odehrál velmi dobré utkání, mají tam opravdu šikovný hráče jako Kozler, Kořínek nebo Šavel. Remíza by byla asi zasloužená, ale domácí byli o ten gól lepší.



Sestavy


TJ Sokol Raková B
M. Svěchota [-] - F. Bůcha [-] , J. Šilhánek [-] (88. M. Pelc [-] ) , J. Kořínek [-] (58. J. Blažek [-] ) , R. Harnoch [-] , Š. Kozler [-] (76. V. Běhounek [-] ) , J. Štincík [-] , J. Šavel [-] , T. Nolč [-] , J. Nolč [-] , D. Balík [-]

FC Cheznovice 96
A. Tráva [-] - P. Mráček [-] , M. Sommr [-] , T. Šťastný [-] , J. Mraček [-] - J. Moulis [-] , R. Vaník [-] (78. P. Kugler [-] ) , V. Soyma [-] (55. M. Šťastný [-] ) , J. Frühauf [-] - K. Hlavička [-] (46. T. Koudelka [-] ) , J. Lang [-] -

ŽK: 26. D. Balík , 35. T. Nolč , 85. M. Svěchota - 21. P. Mráček .
Hráči zápasu: R. Harnoch - J. Frühauf .
Místo: Raková. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČUBR Zbyněk - JANDA Pavel (N), MAREK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.