4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frymburk porazil doma Chvalšiny


Branky


26. M. Račák , 34. R. Bagoni , 58. J. Ribár (p.) , 80. J. Šisler
18

Frymburk přivítal doma Chvalšiny a potřeboval nutně bodovat, aby se v tabulce pohnul do bezpečnějších vod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milan Račák nasměroval Frymburk k výhře

Začátek zápasu se vyznačoval nepřesností a celkově ospalým projevem obou týmů. Domácí probrala až letitá opora v záložní řadě Milan Račák, který poslal Frymburk do vedení. Do konce poločasu se trefil ještě Roman Bagoni a dodal Frymburku klid na kopačky. 

Domácí tým zápas kontroloval

Hostujicí Chvalšiny se dostaly pouze k přímému kopu, který zlikvidoval domácí brankář. Naopak za domácí přidal další branku Jan Ribár z penalty 3:0. Účet utkání uzavřel kanonýr Jan Šisler 4:0. Domácím se tak dýchá o něco lépe. Chvalšiny se propadly na úplné dno tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán): Pro nás důležitá výhra. Prvních dvacet minut nebylo z naší strany úplně ideálních, poté se ale náš výkon postupně lepšil a konečně jsme dokázali alespoň nějaké šance proměnit. Doufám, že jsme naše fanoušky, kterých přišel opět pěkný počet, potěšili a že navážeme na tento výkon i v následujícím zápase.




Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - T. Pavlík [-] (75. L. Matúš [-] ) , J. Ribár [-] , R. Mertl [-] , F. Malina [-] , T. Kaňa [-] (67. D. Antl [-] ) , L. Brůha [-] (70. R. Hamalčík [-] ) , R. Bagoni [-] , J. Šisler [-] , M. Račák [-] , O. Malák [-] (65. K. Malák [-] )

TJ Sokol Chvalšiny
M. Kamenský [-] - J. Dušek [-] , V. Decarli [-] , R. Kaprál [-] , P. Zwifelhofer [-] , L. Fučík [-] , P. Sluka [-] , M. Postl [-] , J. Fic [-] , D. Lamač [-] , M. Kamenský [-]

ŽK: 39. F. Malina , 77. K. Malák , 81. R. Bagoni - 28. P. Zwifelhofer , 58. M. Kamenský , 74. D. Lamač , 74. V. Decarli .
Hráči zápasu: T. Kaňa , O. Malák , R. Bagoni , M. Račák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MUZIKA Filip - HOLUB Jaroslav, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Miroslav Mrázik
Tip experta: výhra domácích

Naši kluci sahali po bodech v posledních dvou zápasech z nichž ten v Dřítni měl skončit třemi body, kluci nepřipustí žádnou blamáž a dojdou si pro tři body trefí se konečně dříč Roman Bagoni a ikona Frymburského fotbalu Honza Šisler, třetí nulu v řadě udrží stálice mezi třemi tyčemi Marek Vítek. 2:0

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů