M. Ješina 29. (p.)
R. Weinhard 83.
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 13:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všechny body zůstaly doma


Branky


29. M. Ješina (p.) , 83. R. Weinhard - 60. F. Červený
17

Větřní chtělo navázat na tři body ze hřiště Sedlece a doma je čekal nováček SK Mladé. Tomu se venku vůbec nedaří a potvrdilo to i tentokrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Miroslav Ješina poslal domácí z penalty do vedení

Zápasn enabídl mnoho fotbalovosti. Oba týmy vsadily na bojovnost a vysoké nasazení. K vidění bylo spousta nepřesností. Domácí tým šel do vedení z nařízené penalty, kterou proměni Miroslav Ješina 1:0. Hostujicímu týmu se nedařilo v zakončení, když všechny jeho pokusy skončily na dobře chytajícím Pavelkovi. 

Zápas rozhodl Rudolf Weinhard

Druhý poločas se obraz hry neměnil a pokračoval spíše boj, než fotbal. Hostujicí tým se dočkal vyrovnání, když se prosadil Filip Červený 1:1. Mladému se ovšem venku opravdu nedaří a platilo to i tentokrát. Sedm minut před koncem rozhodl o třech bodech pro domácí hrajicí trenér Rudolf Weinhard a rozjásal tak domácí fanoušky. Větřní tak potvrdilo body ze Sedlece a za týden je čeká Zlatá Koruna. SK Mladé venku opět nebodovalo az a týden přivítá doma Kamenný Újezd. 



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Zápas jsme chtěli zvládnout potvrdit body z venku a konečně doma vyhrát. Tentokrát to z naší strany nebylo tak fotbalové, jako před týdnem a museli jsme to prostě urvat i bojovností. Měli jsme dost nepřesností a nedokázali pořádně podržet míč a byli jsme zbytečně někdy netrpěliví. Ale to tak někdy je, a proto si vážím že jsme dokázali zápas nakonec dotlačit ke 3 bodům. Snažíme se hrát trošku na riziko a prostě k tomu chyby patří. Ale jako trenér řeknu, že mi je to milejší, než jen nakopávat a hrát na náhodu. Chyběla nám lepší předfinalní fáze a více trpělivosti. Zápas jsme zvládli a už podruhé jsme zápas dokázali rozhodnout po 80 minutě, což znamená, že tým má určitou sílu a morálku a to mě těší. Pochválím naší brankářskou legendu v brance Pavelku, který nás dokázal v pravých chvílích podržet a velký oživení přinesli střídající hráči Cifreund a mladý dorostenec Karfík.




Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - A. Krák [-] (81. M. Karfík [-] ) , M. Ješina [-] , R. Weinhard [-] - P. Kotlár [-] (78. P. Homer [-] ) , T. Hromada [-] (59. F. Soukup [-] ) - M. Vávra [-] , M. Votýpka [-] (68. J. Cifreund [-] ) - P. Podskalský [-] , L. Konečný [-] , P. Vnuk [-]

SK Mladé
M. Voneš [-] - T. Kočvara [-] , V. Moudrý [-] , F. Červený [-] (70. M. Zemek [-] ) , V. Šafrata [-] , T. Linhart [-] , P. Ira [-] , P. Šimek [-] , V. König ml. [-] , D. Ludvík [-] , A. Pešek [-]

ŽK: 36. P. Kotlár , 42. T. Hromada , 68. A. Krák , 81. P. Vnuk , 87. M. Karfík , 89. L. Konečný - 28. M. Voneš , 56. V. Šafrata .
Hráči zápasu: K. Pavelka , M. Karfík , J. Cifreund .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARVA Karel - VEJČÍK Vít, KEMÉNY Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Klukům z Mladého to venku zatím nejde, překvapí mě, když si z Větřní odvezou nějaký bod.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích