1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 13:30

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný zápas skončil remízou


Branky


19

Větřní chtělo potvrdit body z Loučovic. Souepřem jim byl Frymburk, kterému první zápas nevyšel

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Patrik Podskalský zařídil domácím vedení

 Od prvních minut byl k vidění bojovný zápas plný osobních soubojů. Hostujícímu týmu výborně fungovala obrana v čele s brankářem Vítkem. Přesto se domácí tým dostal do vedení, když se po sérii odrazí trefil domácí střelec Patrik Podskalský 1:0.

Milan Račák vyrovnal, Jan Ribár musel pod sprchy

Druhý poločas pokračoval bojovný zápas. Frymburk hru více vysunul a dočkal se vyrovnání. Po standardní situaci skončil míč v bráně zásluhou kapitána Frymburka Milana Račáka 1:1. Pak musel po druhé žluté kartě opustit hřiště obránce Jan Ribár. Hostujicí tým se hodně zlobil na rozhodčí, který dle nich nezapískal dva zákroky ve vápně soupeře. Zápas tak dospěl do remízy. 



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Zápas s Frymburkem jsme chtěli zvládnout a potvrdit body z Loučovic. Byl to klasický zápas s Frymburkem, který je vždy hlavně o soubojích a zápasy s nimi bolí. V poločase se jsme vedli 1:0 a chtěli jsme přidat další uklidňující branku. Bohužel jsme nešťastné inkasovali po standardce, ke které jsme soupeře zbytečně špatně vyhodnocenýma situacemi dostali. Soupeř dostal v 70 minutě červenou kartu a chtěli jsme toho využít a otočit výsledek na naší stranu, bohužel jsme neproměnili šance. Zejména Podskalského, Cifreunda a Konečného šance volaly po gólu. Bohužel se tak nestalo a utkání skončilo remízou. Našimi nejlepšími hráči byly agilní Konečný a středopolař Vávra. Škoda myslím že šance na 3 body byly ale to se někdy stává bereme každý bod. Mě osobně těší, že bojují, nehádají se a tvoří se tady snad po dlouhé době zase dobrá parta lidí. Po utkání bylo vidět, že jsou kluci naštvaní že chtěli víc než bod a to mě těší že jim to není jedno.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán): Zápas ovlivněn výkonem rozhodčích. Víc se k tomu nebudu vyjadřovat. Rád bych pochválil stoperskou dvojici (Fanda Fatura, Honza Ribár) a opět našeho brankáře (Marek Vítek), hlavně díky nim jsme uhráli bod. Myslím si, že vzhledem k průběhu zápasu je remíza spravedlivá.



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - L. Konečný [-] , J. Cifreund [-] , M. Votýpka [-] (76. J. Dušek [-] ) , M. Vávra [-] , P. Podskalský [-] , Z. Chupík [-] (82. P. Homer [-] ) , P. Vnuk [-] , M. Ješina [-] (89. T. Kalkuš [-] ) , M. Troják [-] , A. Krák [-] (69. F. Soukup [-] )

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - F. Malina [-] (42. R. Bagoni [-] ) , M. Mrázik [-] (79. S. Budík [-] ) , J. Ribár [-] , F. Fatura [-] , J. Šisler [-] , M. Račák [-] , T. Kaňa [-] , R. Mertl [-] , L. Brůha [-] (46. D. Antl [-] ) , O. Malák [-] (63. A. Točík [-] )

ŽK: 64. M. Votýpka , 76. L. Konečný - 3. L. Brůha , 33. J. Ribár , 39. M. Vítek , 72. M. Račák . ČK: 67. J. Ribár .
Hráči zápasu: M. Vávra , L. Konečný - M. Vítek , F. Fatura .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šíma Václav - KŘÍŽOVSKÝ Jiří, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Frymburk v prvním kole neodehrál špatné utkání, ale výsledek byl dost milosrdný. Nebýt Máry Vítka, bylo po půlhodině hotovo a tým bude bodovat spíše doma. Ve Větřní dávám více šanci místním.

Tip: výhra domácích

Hráč, Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, eSport - TJ Dříteň | Jihočeský | České Budějovice

Tip experta: výhra domácích

Větřní potvrdí body z venku

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů