4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 10:15

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Markes opět zářil, Nová Ves se vyhřívá na čele tabulky


Branky


24

Matěj Markes, tahle posila se Nové Vsi povedla! Tentokrát nasázel čistý hattrick a už je na čele tabulky střelců. V domácí brance tentokrát zaskočil jinak hráč z pole Macej, ale Kaplice ani tak neskórovala. Máme pro vás fotogalerii i podrobnou reportáž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

          Po dvou porážkách v řadě se Kapličtí fotbalisté představili na půdě vedoucího týmu tabulky z Nové Vsi. Bezbrankový stav vydržel sotva pět minut. Kapličtí nedokázali dovézt slibně vyhlížející útok do zakončení a domácí z rychlého kontru vstřelili vedoucí branku. Po Faturově ideální přihrávce se v gólové pozici ocitl Matěj Markes a proti jeho zakončení byl gólman Schneider krátký – 1:0.

 

I v dalším průběhu střetnutí byli aktivnější domácí, kteří měli míč častěji na svých kopačkách. Hosté kazili i jednoduché přihrávky a k ohrožení soupeřovy svatyně se dostávali jen velice sporadicky, a když už se ke střele dostaly, tak ta postrádala přesnost. V osmnácté minutě po centru z pravé strany byl v gólové pozici novoveský Holý, ale tísněný branku Spartaku minul. Na druhé straně pokoušel střelecké štěstí Kuchař, ale jak již bylo zmíněno, střela gólmana Maceje z klidu nevyrušila.

 

Ve 28. minutě zahrával přímý kop z levé strany domácí Havel, Schneider si jeho střelu pohlídal bez větších obtíží. Po půlhodině hry kapitán Holý narýsoval ideální přihrávku do gólové pozice Faturovi, jenomže tomu radost zkazil Schneider, jenž ho vychytal. Na druhé straně byl v dobré střelecké pozici Faltus, ale i on měl mušku poměrně hodně vychýlenou. Pět minut před přestávkou se z levé strany na střed i s balónem dostal Divoký, přízemní rána minula levou tyč. Domácí byli v prvním poločase lepším týmem a zaslouženě vedli. Hostům se prakticky nic nedařilo, a i proto došlo o přestávce hned ke dvěma změnám v sestavě. 

Druhý poločas

Od úvodního hvizdu ve druhém dějství převzali iniciativu Kapličtí. Po dvou minutách hry se po hlavním arbitrovi dožadovali odpískání penalty za ruku, ale ten jejich přání nevyslyšel. Ve 48. minutě zahrával trestný kop z hlouby pole Gondek, Štěpánek sklepnul míč Vanišovi, ten však mířil mimo tři novoveské tyče. V 54 minutě po pěkné kombinaci na jejímž konci byla přihrávka Gutheise Gondekovi, ten v gólové pozici ovšem bránícího soupeře neprostřelil. Obdobně se vedlo na druhé straně o chvíli později po brejkové situaci Faturovi. Povedený nástup Spartakovců do druhé půle vzal za své v 62 minutě střetnutí.

 

Matěj Markes se ve vápně dostal k míči přes bránícího Aibla a sám před gólmanem nezaváhal – 2:0. Druhý inkasovaný gól byl studenou sprchou pro hosty. V polovině druhé půle se na levé straně uvolnil Pastier, polovysokým centrem hledal před brankou Pála, ten však tísněný ve skluzu na míč v gólové pozici nedosáhl. A tak znovu udeřili domácí, když se středem až před brankáře propracoval Matěj Markes a třetím gólem zkompletoval svůj hattrick – 3:0.

 

v dalším průběhu na druhé straně střílel z trestného kopu Kuchař po zemi mimo, vzápětí po Koubkově centru hlavičkoval Štěpánek, ale bohužel pro Spartakovce nikterak nebezpečně. Čtvrthodinu před koncem protáhl gólmana Maceje křížnou střelou Divoký, ale trenér brankářů českobudějovického Dynama se překonat nenechal. O chvíli později po Divokého přiťuknutí pálil zpoza šestnáctky Gutheis, míč minul levou tyč. Na druhé straně po rohovém kopu hlavičkoval střídající Šulčík pouze do boční sítě. Definitivní podobu výsledku dala 88 minuta střetnutí, kdy na konečných 4:0 upravil Milan Fatura. Kapličtí si tak na své konto připsali již třetí porážku v řadě. Přerušit tuto nepříjemnou sérii budou chtít v příštím domácím zápase, ve kterém budou hostit nováčka ze Čkyně.  

 

AUTOR: LIBOR GRANEC

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u ČB
Radomil Procházka (trenér): S výkonem svého mužstva jsem byl nadmíru spokojen. Hráči plnili přesně to, co jsme si před zápasem řekli. Myslím si, že jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Do sezóny jsme vstoupili skvěle, ale pořád je začátek. Uvidíme jak to bude vypadat v dalších kolech.




Sestavy


TJ Nová Ves u ČB
P. Macej [-] - A. Trejbal [-] (71. R. Procházka [-] ) , M. Fatura [-] , S. Havel [-] (60. R. Šulčík [-] ) , V. Neumann ml. [-] (83. J. Beneš [-] ) , Z. Holý [-] , P. Boháč [-] , M. Markes [-] , T. Novák [-] , J. Vogl [-] , D. Pech [-]

TJ Spartak Kaplice
F. Schneider [-] - J. Vaniš [-] , D. Pál [-] (69. M. Koubek [-] ) , V. Aibl [-] , T. Faltus [-] (46. P. Gutheis [-] ) , F. Štěpánek [-] (83. V. Beránek [-] ) , R. Daniel [-] (46. E. Pastier [-] ) , J. Divoký [-] , V. Kuchař [-] (76. O. Říha [-] ) , J. Gondek [-] , J. Štrbačka [-]

ŽK: 4. A. Trejbal , 67. M. Fatura , 90. J. Vogl - 50. J. Štrbačka , 69. P. Gutheis .
Hráči zápasu: M. Markes , M. Fatura .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - BOČEK Petr, VALEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Kaplice má výborné mužstvo, čeká nás těžký zápas, ale věřím v naše vítězství.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza