2:2
(1:0)
51. J. Píša
76. T. Vrážek (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trenér Plocek byl s bodem z plánského hřiště spokojen. Pochvalu sklízel veterán v bráně Vodňan


Branky


9. P. Šteyer , 82. P. Šteyer - 51. J. Píša , 76. T. Vrážek (vl.)
28

Dvaapadesátiletého bránkáře Vavrušku sehnali Vodňanští pro utkání v Plané na poslední chvíli. Jinak by nezbylo nic jiného, aby se mezi tyče postavil některý z hráčů v poli. Jak se utkání vyvíjelo nám popsali oba trenéři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (trenér): Utkání nám opět nevyšlo tak jak jsem si představoval. Do první půle jsme vstoupili vcelku slušně a zaslouženě ji vyhráli 1:0. Bohužel v druhé půli naše hra přestala být optimální a místo toho abychom proměnili nějakou z našich příležitostí, tak soupeř dokázal otočit skóre. Největším pozitivum vidím v tom, že se kluci nesesypali a že dokázali aspoň vyrovnat. Že to nezabalili a do konce utkání šli za vítězstvím. Směrem dopředu to k ideálu má daleko a vzadu dostáváme hloupé a zbytečné góly. Takže máme na čem pracovat! Teď jedeme do Semic a tam nás nečeká podle jejich dosavadních výsledků nic jednoduchého. Z tohoto zápasu vyzdvihnu opět našeho gólmana Hotového, který asi jediný plní má očekávání beze zbytku! No ale mužem zápasu je brankář Vodňan - ročník narození 1968 - klobouk dolů.

FK Vodňany
Jaromír Plocek (trenér): K dalšímu utkání jsme tentokrát zajížděli na horkou půdu do Plané u ČB. Věděli jsem, že domácí v prvním kole remizovali a věděli jsme, že v domácím prostředí budou určitě chtít jít za výhrou a tím si připsat tři body do tabulky. Já musím říci, že jsme prožili pro mě a kolegu docela nestandardní věc, když jsme sháněli celý týden brankáře, aby nám nemusel chytat hráč. Nakonec se našemu vedení povedlo sehnat golmánka a za to jim patří velké díky, protože bez golmánka, by to bylo v Plané moc složité. Zapojili se do shánění i naši hráči a to je přesně to, jak by to mělo být v těchto soutěžích a jak by měla fungovat kabina, protože to je vše na bázi velkého kamarádství a bez tohoto nejde hrát v těchto soutěží fotbal. Mohu říci za sebe, nevím, jak to budou hodnotit domácí, tak to bylo velice zajímavé utkání z obou stran a diváci se nenudili. První poločas z naší strany nebyl moc dobrý, čekali jsem aktivitu domácích a také přišla a my jsme se s tím nějak nemohli vyrovnat. Domácí byli lepším týmem a dostávali nás pod tlak. Po naší chybě jsme obdrželi branku a do poločasu jsme šli za nepříznivého stavu pro nás. Do druhého poločasu jsme udělali v sestavě s kolegou dvě změny. Nebylo to z nějakého špatného výkonu našich hráčů, ale z důvodu, že jsme chtěli s týmem něco udělat. Myslím si, že nám střídající hráči dali do utkání, co jsme potřebovali a po hezké akci se nám podařilo vstřelit vyrovnávací branku Jakubem Píšou a nám dopomohla k tomu, že domácí malinko znejistili a my jsme začali být lepším týmem, který si začal vypracovávat brankové příležitosti. Tento tlak vyústil v krásnou branku Tomáše Lorence a tím pádem jsme šli do vedení v tomto utkání. Domácí pak vše vrhli do útoku a opět po naší chybě se jim podařilo vstřelit branku, která na konec znamenala remízový konec utkání. Za nás je bod příjemný a myslím si, že se nemáme za co stydět a je třeba klukům poděkovat za jejich předvedenou hru , protože jsme se snažili hrát fotbal, který jsme si řekli, a také za to, jak toto utkání zvládli i za nepříznivého stavu otočit k dobrému výsledku pro nás. Protože v Plané se bude hrát každému těžce, jde o velmi kvalitní tým s hezkým hřištěm. Pochvala pro celý tým, jak pracoval a odehrál toto těžké utkání. A děkuji za nás golmánkovi, který nám šel pomoci v tomto utkání.



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - J. Lašák [-] , O. Hotový [-] , T. Vrážek [-] , L. Motyka [-] - T. Plojhar [-] (80. J. Szabó [-] ) , D. Kořínek [-] , T. Pintér [-] - J. Carda [-] (78. L. Pešek [-] ) , M. Tibitanzl [-] (87. P. Martínek [-] ) , P. Šteyer [-]

FK Vodňany
V. Vavruška [-] - J. Píša [-] , L. Benedikt [-] , J. Volmut [-] (46. F. Bína [-] ) , K. Kukla [-] (46. J. Moravec [-] ) , T. Lorenc [-] , O. Hudák [-] , D. Bečvář [-] , O. Benedikt [-] , J. Chalupský [-] , M. Brož [-] (84. A. Iljushkin [-] )

ŽK: 27. T. Vrážek , 32. P. Šteyer , 71. J. Lašák - 41. O. Benedikt , 47. J. Moravec , 60. D. Bečvář , 65. J. Píša .
Hráči zápasu: J. Hotový - T. Lorenc , J. Píša .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VICAN Miroslav - ŠIMEK Milan, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Pavel Keclík
Tip experta: výhra domácích

Těžké utkání na tip. Planá hraje doma, Vodňany mají nového trenéra a úplně nevím, co od tohoto utkání očekávat. Vydřený bod Plané z Mirovic budou chtít potvrdit doma a to se jim povede. Nicméně si myslím, že to bude zajímavé utkání a na tři body se pěkně nadřou. Nevidím to ani na velkou přestřelku.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích