Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 14:30

6.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Favorizované Přeštice daly Petřínu pět branek, hosté se v závěru zlobili na rozhodčího


Branky


15. T. Skála , 23. T. Arzberger , 53. T. Arzberger , 86. D. Štípek (p.) , 90. M. Vohrna - 23. A. Demeter , 82. V. Lisý
14

Přeštice zdolaly Petřín 5:2, ale zápas jednoznačný nebyl, hosté se dokázali dvakrát dotáhnout na rozdíl jediné trefy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý start domácích

 Přeštice předvedly výborný vstup do utkání. Svou převahu zúročily v 15. minutě, kdy se prosadil Tomáš Skála. Ve 23. minutě navýšil vedení domácích na 2:0 Tomáš Arzberger. O chvíli později hosté dokázali snížit. Bendlovu přihrávku využil perfektně Aleš Demeter a levačkou se trefil parádně, 2:1.

Přeštice v závěru pojistily vedení

I úvod druhé půle vyšel lépe domácím. V 53. minutě přidal svou druhou branku v utkání Tomáš Arzberger a zvýšil na 3:1. Poté se hrálo dlouhou dobu bez šancí až přišla 82. minuta a skrumáž v domácím vápně, kde se nejlépe zorientoval Václav Lisý a vykřesal pro hosty jiskřičku naděje, 3:2. Ta jiskřička však byla brzy uhašena. V 86. minutě se totiž pískala penalta pro domácí, což se hostům vůbec nelíbilo. Rozhodnutí sudího ale nezměnili. Míče se ujal David Štípek a preměnil, 4:2. V 90. minutě ještě přidal pojistku Marek Vohrna a stanovil konečné skóre 5:2.



Ohlasy k zápasu



SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka - trenér: Celkově jsme byli v zápase někdy o dost horší, někdy jen horší a občas jsme se domácím i vyrovnali, což je prostě základ toho, že jsme nakonec prohráli. Ale fotbal umí být někdy nespravedlivý, my jsme se o tom přesvědčili před týdnem, kdy jsme doma prohráli s Lomem a vůbec jsme si to nezasloužili. Tentokrát jsme si nezasloužili nic v Přešticích, ale přesto jsme dali v 82. minutě na 3:2 a mohlo to být ještě docela zajímavé a tentokráte jsme to mohli být my, na koho sedne štěstěna. Takže ta opravdu velmi trapná penalta, kterou svět neviděl a na kterou se opravdu stojí za to podívat, je velkou kaňkou na celém zápase.



Sestavy


FK ROBSTAV
J. Rojík [-] - M. Suchý [-] , F. Vacovský [-] , V. Heger [-] (61. S. Böhm [-] ) , L. Mudra [-] (80. M. Vohrna [-] ) , D. Štípek [-] (88. M. Končal [-] ) , T. Přibáň [-] , T. Skála [-] , D. Kraml [-] (61. P. Šmídl [-] ) , O. Chocholoušek [-] , T. Arzberger [-] (80. T. Vilček [-] )

SK Petřín Plzeň
P. Hrabačka [-] - P. Bendl [-] (65. P. Bednář [-] ) , A. Demeter [-] (80. L. Kotěšovec [-] ) , L. Zoubek [-] , D. Voves [-] (46. K. Bílik [-] ) , O. Vinkler [-] , Z. Šimáně [-] , V. Lisý [-] , P. Klich [-] , A. Kohout [-] , M. Provod [-] (65. P. Zajíček [-] )

ŽK: 68. T. Arzberger - 60. P. Bendl .
Hráči zápasu: T. Arzberger .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Kubec Václav - PÁLEK Ondřej, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích