Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Plzeňský | Tachov | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

HALŽE POTVRDILA KVALITU A NADÁLE VEDE TABULKU


Branky


0

TJ Čechie Halže hájí pár kol před koncem první místo před dotírající Studánkou, a tak pro ni byly 3 body ze zápasu se Ctiboří povinností.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaně vyrovnaná půle

Ve 24. kole na sebe narazily týmy z opačných konců tabulky. Čechie Halže se drží na vedoucí příčce, zatímco Ctiboř je předposlední na dvanácté pozici. Očekávalo se tedy, že Halže předvede svůj um a od začátku bude Ctiboř tlačit.

 

Hned ve třetí minutě šla Halže do vedení. Zásluhou Petra Novotného vedla už od prvních minut. Za malou chvíli, v 5. minutě zvýšil skóre z penalty již na 2:0 René Mrenka. Asi každý čekal, že Ctiboř po takovémto začátku nebude schopna odporu.

 

Osud zápasu byl ale jiný. Hned minutu na to totiž Michal Vávra snižoval na 1:2 a zaskočil tím nejen hráče domácího celku.

Dlouho se hrála vyrovnaná partie se šancemi na obou stranách a Ctiboř se velmi statečně držela favorita. Ve 43. minutě ale vrátil Halži dvoubrankové vedení povedenou akcí Miroslav Brožek.

 

Do konce poločasu už se nic vážného nestalo...

Halže zvýšila obrátky

Ve druhé polovině zápasu začala Halže stejně jako na začátku první půle. Už po pár minutách, konkrétně v 50., šla do vedení 4:1 když vstřelil gól Milan Soukup.

 

Halže svého soupeře do ničeho velkého nepouštěla a kontrolovala hru. Dobrým pohybem a přesnou kombinací si vypracovala další šance, které dokázala proměnit.

 

V 59. minutě skóroval Aleš Dokoupil a domácí vedli již 5:1. Za 11 minut se trefil Milan trefilík, když dal svému týmu jistotu výhry a pojistil tak důležité tři bodu.

5 minut před koncem základní hrací doby ještě Halže stihla vsítit sedmý gól, trefu do tabulky střelců si připsal také Petr Hotový.

 

Halže tak přehrála Ctiboř vysoko 7:1 a upevnila si první pozici v tabulce...



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: První poločas nám moc nešel, měli jsmehodně zkažených přihrávek. Bylo celkem horko takže i běhání bylo problémem. Druhý poločas byl o poznání lepší, jak jsme dali na 4:1 tak už to bylo jasný, byla to jen otázka skóre. Celkově se nám nedařila moc naše hra, přizpůsobili jsme se hře soupeře. Dávali jsme sice góly, ale nebyly to nijak pohledné akce, spíš to tam tak padlo.

TJ Ctiboř
TJ Ctiboř: Nehráli jsme špatně, moc jsme nepropadali, ale nedávali jsme góly a soupeř naopak sokázal trestat. Navíc teď nemáme brankaře, máme jednoho na hostování, takže do bvrány jde vždycky někdo kdo zrovna chce, takže v bráně to není úplně ono. Dále myslím, že takový výsledek je také důsledkem věkového rozdílu jednotlivých hráčů. 15-17letý hráč se nemůže zkušenostně rovnat ostřílenému 35letémů hráči. Celkově ale myslím, že naše hra nebyla špatná.



Sestavy


TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - L. Goubej [-] , R. Mrenka [-] (46. M. Trefilík [-] ) , M. Soukup [-] , J. Typovský [-] (62. V. Petrov [-] ) , M. Božek [-] (46. A. Čurka [-] ) , J. Božek [-] , A. Dokoupil [-] (73. F. Bedecs [-] ) , P. Hotový [-] , J. Horák [-] , M. Zeman [-]

TJ Ctiboř
T. Hanus [-] - M. Slavík [-] , M. Gangur [-] , V. Jílek [-] , P. Hanus [-] , L. Svoboda [-] , P. Straka [-] , J. Žemlička [-] , L. Houžka [-] , M. Vávra [-] , P. Mička [-]

Místo: Halže. Počet diváků: 56. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - MATOUŠEK Milan (N), HOŘEJŠ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.