O vítězství jsem se dozvěděl od kamaráda...

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 7. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak jste se o svém vítězství dozvěděl?
Od kamarada přes fb.
Očekával jste vítězství v anketě po jasné výhře 6:1?
Ani ve snu!
Dát dvě branky za zápas… to není lehké v žádné soutěži… Co na to říkáte?
Tak určitě. Máte pravdu, není to lehké v jakékoliv soutěži, ale pokud máte skvělé spoluhráče, kteří mají fotbalové myšlení, tak vše už pak jde mnohem lépe a snaději...
Myslíte si, že jste byl favoritem tohoto kola?
Neřekl bych.
Jak probíhalo hlasování u Vás a ve Vašem týmu?
Dobrá otázka, ale netuším, nechal jsem to osudu...
Jste ve Studánce spokojen?
Je to skvělý klub, máme perfektní zázemí a co se týče mojí spokojenosti, tak samozřejmě ANO!
Měl jste v mládí nějaký fotbalový vzor? Máte nějaký oblíbený klub? U nás, nebo ve světovém fotbale…
Mým vzorem už od dětství byl Ronaldo(brazilec), byl to nekompromisní „zabiják“ a jeho technika mě nenechávala nikdy klidným, protože to co kolikrát předvedl mě nestíhaly pobrat ani oči. Viktorka Plzeň a Real Madrid, jsou to špičkové kluby a jejich fotbal mě prostě baví!!!:-)
Letos máme v Evropské lize trojí zastoupení - Spartu Praha, Slovan Liberec a FC Viktoria Plzeň… Co říkáte na jejich počínání v EL?
Upřímně...snad toho urvou co nejvíce a dostanou se všichni co nejdále, protože body do koeficientu se hodí nám všem, kteří fandí českému fotbalu, ale kdyby to vyhrála Viktorka, tak bych se vůbec ale vůbec nezlobil...takže asi tak.
Nedávno hrála Česká Republika dvojzápas s Německem a doma s Azerbajdžánem… Jak co si myslíte o těch utkáních?
Leží na nás nějaká deka, což každý kdo kdy hrál fotbal ví, že se občas stane a byť se můžete rozkrájet, tak vám to tam prostě nespadne a nespadne! Už je ale nevyjšší čas tu smůlu protrhnout, jinak nám ten vlak do Moskvy ujede a bude to zle!
Sledujete náš portál fotbalunas.cz? Jste tam zaregistrován?
Občas ano, ale registraci jsem ještě neudělal, přijde mi to zbytečně komplikované...
Co říkáte současnou tabulku Vaší soutěže? Čekal jste takovýto pohled na ni nebo jste si myslel že některé z týmů budou bodově na jiných příčkách (ať horších, nebo lepších)?
S tabulkou panuje u nás spokojenost. takhle bychom to brali i na konci sezony, ale cesta bude ještě dlouhá a nikdy ani my nemáme ještě nic jisté, takže zůstáváme nohama pevně na zemi a jdeme zápas po zápase k vysněnému cíli. Jinak postavení Vranova i v souvislosti s jejich loňským výsledkem, mě velmi mile překvapilo ale potom co hráli nedávno zápas u nás doma se tomu ani nedivím, protože jsou velmi nebezpeční a řekl bych, že ještě neřekli poslední slovo...
Jak vidíte příští (deváté) kolo? A podzimní část soutěže celkově?
Asi se půjdu podívat do Marškovek, protože to bude zajímavý match. Jinak v neděli věřím, že potáhneme naší vítěznou šňůru zase o zápas dále, byť nemáme nic jistého a budeme to muset zase všichni zodpovědně odmakat od golmana až po útok, ale vzhledem k tomu, že nám to letos docela všem stříli, tak nemám strach a na konci zápasu uvidíme na co nám to bude stačit...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.