Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

7:0
(4:0)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

23.08.2015 14:00

1.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Lehký úvod sezóny v podání Plané, natrefila totiž na slabý Chodov


0

Planá B neměla na úvod sezóny zrovna nejtěžšího soupeře. U Baníku se v minulé sezóně spokulovalo, zda vůbec sezónu předčasně neodpískají a stejný otazník vlastně visel i nad jejich účastí v letošním ročníku. Chodov se ale do soutěže přihlásil a fanoušci čekali, že letos bude při chuti a silnější. Ale v prvním utkání mu to nevyšlo a pro Planou byl snadným soustem. Dostal kanára a rozhodně má do dalších utkání, co zlepšovat. Tak uvidíme, zda Baník dokáže vstát z mrtvých a o své slovo se v soutěži ještě přihlásí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá šla brzy do vedení a Baníku velmi rychle odcházeli síly

Domácí si první tři body chtěli pojistit hned na začátku, a proto do utkání vlétli, aby šli co nejvíce naproti svému vítězství. Už ve druhé minutě dostal pas za obranu Václav Popelka a rozvlnil síť poprvé. Poté se ale ukázalo, že Planá není úplně ve své kůži. Nedovedla si to moc dát a většinu akcí se snažila řešit individuálně. Beztak ale dokázala brzy své vedení proti, zrovna se vzpírajcímu, Chodovu navýšit. Podobno šanci, jako měl Popelka totiž dostal i Daniel Kloužek a i on se dokázal trefit. A přesně takhle vlastně Planá dávala většinu svých gólů, pas za obranu a zásah, více vlastně nevymyslela. Vyhrát však mohla i více, protože se nedokázala prosadit v podobné akci úplně pokaždé. I Chodov jistě její neformu zaznamenal a začal se trochu více tlačit do útoku. A domácí se museli začít trochu chvět. Nejprve v brejkové situaci nastřelil tyč Milan Founě a o chvíli později břevno z přímého kopu Lukáš Belobrad. Chybělo tak málo, aby se hosté dostali zpět do hry. Ale poté přišal zásah Jiřího Mikače, který soupeře opět trochu uklidnil. I tak se ale na ještě jedno rozezvučení tyčky hosté zmohli, když pěkně pálil Jan Kurčík. Definitivně k zemi však hosty srazil až druhý zásah Daniela Kloužka, těsně před koncem první půle.

Teď už jen Planá

Od Kloužkova druhého gólu se hosté už na nic nezmohli, byli naprosto odevzdaní a utkání jen dohrávali. A tak mohla Planá už jen navyšovat své vedení. Krátce po sobě se po čtvrthodině hry trefili Václav Popelka a Tomáš Vomáčka, kteří nedali Rumenovovi žádnou šanci. Domácí ale i tak měli ještě plno šancí, se kterými si brankář Rumenov dokázal perfektně poradit. Ale nakonec ještě na jednu přeci jen nestačil, když v poslední minutě utkání upravil na konečných 7:0 svým druým gólem Tomáš Vomáčka. To už byl ale konce chodovského utrpení, tři body si nechali domácí a Chodov se vrátil domů, kde musí načerpat nové síly na další zkoušku, tentokrát proti ještě silnějším Lázním.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
Zdeněk Häusler (FK Planá): Vyhráli jsme sice zápas v poměru 7:0, ale kdybych měl zápas zhodnotit, příliš spokojený bych nebyl. Hráli jsme úplně bez pohybu a chvílemi velmi chaoticky. Ti mladí kluci ale vůbec nehrají týmově, pospíchají pořád dopředu, nedají si balón a vše chtějí vyřešit sami. Od nás tak nebyla k vidění žádná narážečka, nebo pohledná akce. Takže takhle bych si naší hru rozhodně nepředstavoval, ještě to rozhodně nevypadalo tak, jak bych chtěl. I tak jsme ale stále mohli vyhrát i více, což bylo ale způsobeno především tím, že soupeř byl úplně odevzdaný.

TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě (Baník Zadní Chodov): Chybělo nám ještě několik hráčů, jsou totiž ještě na dovolených, takže jsme měli velmi oslabenou sestavu. Navíc se teprve sehráváme a soupeř byl dnes jasně lepší. Myslím, že ten výsledek asi mluví za vše.

Sestavy


FK Planá B
R. Švarcbek [-] - Z. Häusler [-] , P. Hlinčík [-] (46. T. Vomáčka [-] ) , J. Skalák [-] , P. Miklas [-] , P. Mikota [-] - J. Mikač [-] , V. Popelka [-] , V. Kapolka [-] - D. Kloužek [-] (46. L. Švejda [-] ) , P. Brožíček [-]

TJ Baník Zadní Chodov
I. Rumenov [-] - V. Skura [-] , F. Řezábek [-] , R. Mazanec [-] , M. Mazanec [-] , M. Danko [-] - J. Květoň [-] , J. Kurčík [-] , M. Founě [-] , L. Květoň [-] - L. Belobrad [-]

ŽK: 45. P. Brožíček , 65. J. Mikač .
Místo: Planá. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Uhlíř Jan - MELOUNEK Václav (N), KOČKA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.