R. Vejtasa 11.
V. Melichar 53. (p.)
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 13:30

3.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Králička vystřelil tři body do Chrášťan


Branky


18

Po nevydařeném domácím zápase s Pavlíkovem mohli fotbalisté Chrášťan dát zapomenout na špatný výkon a napravit jej ve Slabcích. I domácí ale chtěli bodovat a trhnout se ze dna tabulky. To se jim nakonec nepodařilo, o výhře hostí rozhodl Králička.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slabce neudržely vedení

První slovo patřilo domácím. V 11. minutě se po centru z pravé strany ocitl na zadní tyči Vejtasa a z bezprostřední blízkosti strhl vedení na stranu domácích – 1:0. Hosté odpověděli během několika málo minut. V 16. minutě se po nahrávce ze strany prosadil Králička, který svůj pokus uklidil za záda domácího brankáře – 1:1. Po této brance se několik minut hrálo jen u branky domácích.

 

Hosté spalovali jednu šanci za druhou. Střela Králičky skončila na břevně, pokusy Louly a Hanzla lapil výborně chytající Schejbal. Domácí zahrozili pouze z brejku, ale o vyloženou šanci se nejednalo. Do konce poločasu přišla ještě jedna změna skóre, hostující Nováček nahrával před bránu na Loulu, ale k míči se dostal Melichar, který nahrávku srazil směrem k brance. Loula pak pouze využil zmatku před brankou, když doklepl míč, který se kutálel po brankové čáře – 1:2.

Králička podruhé

Do druhého poločasu nastoupili domácí úplně v jiném rozpoložení. Vytvářeli si šance, nespočet rohových kopů a zavřeli hosty v jejich vápně. Tento tlak vyústil v branku, když se Čiha obtočil okolo Hanzla, který ho fauloval ve vápně. K penaltě se postavil kapitán Melichar, který nezaváhal a poslal míč nechytatelně k pravé tyčce – 2:2. I po vyrovnávací brance se obrázek hry nezměnil a domácí stále tlačili, k dalšímu gólu to už ovšem nevedlo. Naopak hosté se začali objevovat v brejcích a náznacích šancí. Poslední slovo měl střelec první branky hostí, když po pěkné kombinaci dostal míč od střídajícího Erbena a poslal míč k přední tyči – 2:3.



Ohlasy k zápasu



Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula, útočník: Dnes můžeme být rádi za závěrečný gól. V první půli jsme mohli dát osm branek, ale trestuhodně jsme pálili šance. Mohli jsme ukončit zápas v prvním poločase, místo toho jsme se strachovali o výsledek až do konce. Do příštího týdne musíme vyladit závěrečnou fázi.



Sestavy


TJ Slabce
J. Schejbal [-] - P. Holý [-] , K. Mužík [-] , R. Vejtasa [-] , M. Konopásek [-] , F. Hůla [-] , J. Bařtipán [-] (80. [-] ) , J. Gajdoš [-] , J. Čiha [-] , V. Melichar [-] , M. Vaněk [-]

Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - M. Nováček [-] , K. Loula [-] , F. Lauber [-] , D. Kříž [-] (57. Z. Hubáček [-] ) , P. Králička [-] , L. Hanzl [-] , D. Dvořák [-] (46. J. Karas [-] ) , M. Kalous [-] , M. Šutera [-] (67. V. Erben [-] ) , R. Kozák [-]

ŽK: 52. L. Hanzl , 85. K. Loula .
Hráči zápasu: P. Králička .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TICHÝ Martin - KOSOVÁ Simona, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip experta: remíza

Domací potřebují urvat první vítězství za tři body, Chráštany si zase budou chtít spravit chuť po domácí porážce od Pavlíkova. Tipnu remízu 1:1 a bonusový bodík pro domácí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů